< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 (16. sayfa)
-
-
TİPE BAK YA
TUTMA BENİM ŞANLI FENERBAHÇEMİN FORMASINI
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Trabzon un bu sene şampiyon olmasında ki en büyük etken hakemlerdir kardeşim. İnan ahım şahım futbol oynamiyorlar. Kaybedecekleri cogu maçı hakemlerin hamleleri sayesinde aldılar. İki Fener maçında da bize kırmızı verip 10 kişi bıraktılar. İlk yarı fener maçında kim min jea kırmızı görene kadar Trabzon kalemize gelemedi. En ufak kaymada darbede hakem gelip bizim futbolcuları uyarıyordu. Ömrüm boyunca bu kadar şikeli, şaibeli bir sezon görmedim. Tamamen Trabzon şampiyon olsun mantığındaydı TFF.
Ön plana çıkaralım arkadaşlar.
Arkadaş cevap vermiş pek ilave edeceğim birşey yok bana da mantıklı gelmiyor muhtemelen brazilyadan teklif bekleyecek 1 Haziran'a kadar. Ama bazı duyumlara göre son maaşını alacak sonra açıklama olacak.
Sociedad da neden atamadı o bireysel beceri gollerini?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki taraftarın cogu jesus gelmesi taraftarı peki ya ismail kartal la anlasılırsa tepki olurmu sizce ? Bana kalırsa ali koç jesusu getiremez umarım yanılırım zaten ismail hoca olursada soylenecek laf su jesusun sartları bizi asiyo ismaille devam kararı aldık 😊
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benfica geçtiğimiz yaz transfer sezonu beleşe almış. Şimdi istesek 10 mil. € fiyat çeker. Sezonu iyi geçirmiş. Tabii Zajc ve Pelkas satışı olmadığı sürece orta saha transferi beklemiyorum.
Kolpacı cengiz üfürüyor yine
-
Jesus şart değil bir çok iyi isim var, her saniye kayıp iki ay sonra Jesus ile anlaşacağına şimdiden getireceğin hoca çok daha iyi olur.
jesus benficadan öğrencisi joa mario'yu istedi demişler ama imkansız gibi bir şey 15 ten aşağı bırakmazlar
-
mesut-irfan-mert hakan-arda hatta pelkas varken ne joa mariosu, adam zaten 29 yaşına gelmiş son 5-6 senedir sağa sola kirallık gidip gelmekten dikiş tutturamayan bi adam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Mithat -- 26 Mayıs 2022; 2:12:57 > -
Taraftarı lütfen alın diyor
bu adam 2016'dan sonra serbest düşüşte ama ligimiz için acayip olur
gsdeki fernando etkisi yapar gelirse bizde
-
O zaman ucuza vermeleri lazım gelmiş 30 yaşına 6m dan fazla işlemez
-
Bu düşünce gerçekse bile bunu herhangi bir muhabirin bileceğini zannetmiyorum sallama bir haber. İndirim yapacağını zannetmiyorum ama bu adamın brezilyada her türlü piyasası vardır, maaşının gerekirse %25 30 kısmını ödeyip bonservissiz sunarsak brezilya takımları havada kapar.
Fener Globaltwitter“⭐⭐''Gustavo indirim yaparsa iki hocada takımda kalmasını istiyor'' (İsmail Kartal / Jesus ) 🗣 @sercanhamzaolu”https://twitter.com/FenerGlobalOrgg/status/1529459288548294658
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Mithat -- 26 Mayıs 2022; 8:17:0 > -
indirim yaparsa kalsın tamam da ee indirim yapmazsa nasıl yolluyoruz, daha zor değil mi? :D maaşının yarısını versek bile kabul eden çıkmaz bence, 3.5 alıyor diye biliyorum. şimdi baktım brezilya takımlarının maaşlarına, flamengo hariç diğer kulüpler genelde max 1 civarında veriyor.
salarysport.comWho is the highest paid footballer in the Brasileirão? | Salary Sporthttps://salarysport.com/football/brasileir%C3%A3o/highest-paid
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X