Şimdi Ara

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105.438
Cevap
215
Favori
3.822.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
173 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam senin attığın linkte gustavonun maaşı da 2.7 gözüküyor, eğer 3.5 alıyorsa dediğin gibi brezilyadaki ücretler de yanlış olabilir oralarda da daha yüksek alıp orada düşük gözüküyor olabilir. 2.7 aldığını varsayarsak 700 kısmını ödesen 2 kısmını verir brezilyadaki takım bonservissiz olduğunu düşünürsek ve 40 kez milli takımda forma giymiş adama vermekten çekinmezler diye tahmin ediyorum.

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt

Türk kulüplerine pazarlıyorlardı bir kaç sene öncesine kadar.

2-3M verilmedikçe kesinlikle uzak durulması gerekiyor.

İnter yıllarca oradan oraya kiralayıp durdu bunu, birde zamanında ne paralar ödemişti. İnter'in Samatta'sıydı bu adam =)

• vforfreedom kullanıcısına yanıt

Öyle deme hocam, JJ transfer listesini Cengiz'e vermiş Ali Başkan'a iletsin diye.

• volvox7 kullanıcısına yanıt

İndirim yapmasını geçtim para almayıp kalmak için para bile verse kalmamalı. Gustavo kaldığı sürece oynama riski var ve artık oynadığı her dakika zarar. Geldiği sene defansif özellikleri iyi diye katlandık ama artık o yönüne işlemiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

Gelecek planları yapmak için bu yıldan Gustavo'yu gönderip Crespo tarzında birisini almamız gerekiyor.

BU sene şampiyonluk için Crespo'yu ikna ettik diyelim, seneye giderse zaten Gustavo'da olmayacağı için ön libero bölgesine şimdiden transfer yapmamız şart.

• TFF her lig için ayrı kupa tasarımı yaptırtacak parası yok galiba. Tüm ligler de şampiyon takımlara aynı kupadan veriyorlar. Süper Lig için insan özel ayrı bir kupa yapar.

Süper Lig, Tff1 ligi, Tff2 şampiyonlarına ve Tff3 lig playoflarında şampiyon olan takımlara aynı kupadan veriyorlar.

• Kara Mithat kullanıcısına yanıt

ben de sapmaları fark ettim ama gustavo artık ekstra bonuslar, primler verilecek oyuncu değil. yani verilecek ücret oradaki rakamlardan fazla olmaz. gustavo benim gözümde artık futbol katili mertebesinde olduğu için 1M karşılayan bile varsa bayram ederim. o 1M maaşla soyadı Camara olan genç atletik birini bulup oynatırız daha iyi. :D

• mpolat35 kullanıcısına yanıt

Kimse bilmiyor ama cengiz ve buradaki birisi biliyor kimi alcağımızı LOL .

Yav şunu hiç anlayamıyorum, mantıktan çok uzak değil mi şu son ödeme falan muhabbeti?

JJ atıyorum 10 haziran 2022- 10 haziran 2023 olarak atar imzasını, Benfica'dan alacağı ile başkası ile yapacağı kontrat ne alaka?

Bu adam çalışmaya devam ederse bi anda tüm alacak verecekleri sıfırlanıyor mu, mantık nedir yani. Adam şuan klüpsüz, boşta zaten? Atıyorum Benfica'dan alacakları 5 yıl taksitlendirilmiş olsaydı, bu adam 5 yıl çalışamayacak mıydı?

Vallahi millet düz saçmalıyor, yakında Portekiz'de havalar 10 hazirandan sonra ısınmaya başlıyor, JJ'da çok terlemeyi sevmediğinden 10 hazirandan sonra açıklanmaması için hiç bir sebep yok falan gibi şeyler göreceğiz.

• burnaldinho B kullanıcısına yanıt

belki kontratta 10 hazirana kadar başka kulüple sözleşme imzalarsa, o tarihten itibaren hak edilen maaş ödenmez diye bir madde vardır. yani 1 aylık maaş fazla almak için bekliyor olabilir bence. ödemenin taksitlendirilmesiyle alakası yok yani, daha çok o aralıkta işsiz mi değil mi o önemli. tabi benimki de bir varsayım. sözleşmelerden daha çok anlayan kişiler daha iyi yorum yapabilir.

Hadi yine iyisin hocam :) bak neler oluyor :)

Nexus Sporttwitter
    “Sörloth’a Jorge Jesus’un onayı var.”
    https://twitter.com/nexustransfer/status/1529732495909998592?s=20&t=2NFvsoAAfoiwahKMRRUm-A
    Nexus Sporttwitter
    “Bu transfer bitti anlamına gelmiyor. Jorge Jesus profil anlamında Sörloth tarzı bir futbolcu istiyor. Sörloth ismine de özel olarak onay verdi. Görüşme başlatan bir gelişme olarak görün, anlaşmayı kesinleştiren değil. Görüşmeler haftalardır sürüyor bu arada.”
    https://twitter.com/nexustransfer/status/1529733551704444928?s=20&t=2NFvsoAAfoiwahKMRRUm-A

Sizin dediğiniz olabilir hocam, sözleşmelerde bu tarz hükümler konulabilir.

Böyle maddeler olsa bile JJ İstanbul'a gelir, yerini yurdunu ayarlar. İşin başına geçer ve sadece sözleşme imzalamaz, günü geldiğinde sözleşmeyi imzalar.

Bizim medyaya göre 20 Mayısa kadar bekleyecek ve 20 Mayıstan sonra imzayı atacaktı. Şimdi dedikleri çıkmayınca bu seferde başka bir şey ortaya attılar. Eğer adamla 100% anlaşılmış olsaydı şimdiye kadar İstanbul'a gelmiş olurdu.

Şu tarihe kadar sözleşmesi var gibi ifadeler tamamen formalite olurdu. Örneğin ülkemizde bazı hocaların yeterli hocalık lisansları olmadığı için yanlarında çalışan yardımcıları TFF'ye bildiriliyor. Emre, Volkan ve Nuri'nin durumunda olduğu gibi.

Hocam yok şimdi şöyle;

JJ'ın Benfica ile 1 Hazirana kadar sözleşmesi var diyelim. Benfica tek taraflı fes edip JJ'u mağdur bıraktığı için JJ'a 1 hazirana kadar kontratta yazdığı şekilde ödemelerini yapmakla yükümlü.Haliyle 1 hazirana kadar JJ yeni bir işte başlayamaz, başlarsa buradan alacağı fesh olur.

Buraya kadar tamam da, 1 Hazirandan sonrası Benficayı da başka birini de ilgilendirmiyor olması gerek, Burada geleceğe yönelik nasıl bir bağlama olabilir benim aklım almıyor. Örneğin JJ'un benfica ile kontratı 1 haziranda bitiyorsa, 10 haziran ve sonrası için Fenerbahçe ile imza atması nasıl bir hukuki problem çıkartabilir ki? Bunu da çıkar duyurursun, 10 haziran 2022 tarihi sonrası Fenerbahçe klübünde çalışacağım diye o kadar.

Hayır adamın zaten kendi açıklamaları var 20 mayısa kadar açıklayacağım teklifler var falan fıstık diye, bu tür açıklamalar problem olsa bunlar da zaten problem olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burnaldinho -- 26 Mayıs 2022; 11:9:13 >

açıklama yapması sözleşmeyi ihlal etmez muhtemelen ama sözleşme ne zaman bitiyor tam bilen de yok sanki. sözleşme sonu için şimdi 31 mayıs deniyor, ali koç da pazartesi açıklanacak demişti. bu durumda bir tutarsızlık oluşmuyor gibi gözüküyor, bakalım.

• mpolat35 kullanıcısına yanıt

He jesusun kimi isteyip istemediğini biliyorlar yani. abi hadi ya.. Kimse bir halt bilmiyor çat diye vitoru getirdi adam geçen sene

• Ne ayrı kupa yapabiliyorlar ne lige özel logo, top, sosyal medya hesabı vs.

Federasyondaki adamların futbola ne kadar uzak oldukları, bilgisiz ve donanımsız insanların olduğu ortaya çıkıyor.

Bu adamlar daha ligdeki pozisyon tekrarlarının kulüplerin resmi hesabında paylaşılmasına bile izin alamıyor.

Eskiden fifa/pes oynarken yeni lig/takım yaratırken logo, top vs. hepsini random seçerdik veya standart olanları kullanırdık. Bizim ligimizde sayelerinde böyle ucuz ve basit bir lig olarak devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Commander -- 26 Mayıs 2022; 11:32:46 >

YEMİŞİM ONUN GÜCÜNÜ

GİDECEK GİDECEK GİDECEK

• Bana kalsa seçimden önce 1 kuruş harcama yapmam jesus gelirse bile boşuna gelmiş olacak yine

Fener Editörtwitter
    “Serdar Ali Çelikler:'' Kadın boksörlerimiz 5 altın kazandı, 4'ü FB sporcusu.Spor Bakanının röportajını izledim, FB'nin adı geçmiyor...Milletvekilinin birisi tebrik mesajı atıyor, sadece Trabzonlu sporcuya...sonrada diyor ki; danışmanım attı twiti...+++ (Vole)”
    https://twitter.com/Fenereditor/status/1529721585418272768

Fener Editörtwitter
    “Serdar Ali Çelikler: ''MV danışmanının zihniyetinde bile 5 tane sporcu yok! 1 tane var.. Çünkü FB yasaklı...Çünkü FB'ye karşı bir tavır var...Çünkü öyle öğretilmiş...Yardımı geçtim...kuru bir teşşekkür bile yok.!'' (Vole)”
    https://twitter.com/Fenereditor/status/1529721589272662017
    Fener Editörtwitter
    “Serdar Ali Çelikler: ''Fenerbahçe, kendisini pekte sevmeyen bu devlete neden sporcu yetiştiriyor anlamıyorum...ikna edici bir cevapta alamıyorum...'' (Vole)”
    https://twitter.com/Fenereditor/status/1529721593164881921

Mantıktan uzak değil. Daha önce dünyada bir çok futbolcu ve teknik adam eski takımlarından alacakları bitmeden başka takımlarla sözleşme imzalamama olayı yaptılar. Başka takımla anlaşırken sözleşme geçerlilik tarihini ileri tarih yaparsın demişsin o tazminat almasına yine mani olur. Önemli olan tazminat alacağı dönemde başka takımla anlaşma imzalaması. Ne zaman geçerli olacağı değil. Mesela benzer bir durum Ts hocası Abdullah Avcı da oldu. Bjk sözleşme imzalarken sözleşmeye ayrılması ve başka takımla anlaşması halinde tazminat ödenmez maddesi koydurmamışlar. Bu yüzden Abdullah Avcı başka kulüple anlaştığı halde Bjk tazminat ödemek zorunda kaldı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Çok gerginsin hocam :) Ali Koç'un zihninden geçenleri çocukları bile bilmiyordur, adamlar zaten bir yerinden paylaşıyorlar. Yurt dışı kaynak olmadığı sürece bu tarz haberler güven vermiyor zaten.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.