< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 (18. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hocam bana hala pek mantıklı gelmiyor, Dediğim gibi tazminat aldığı süre boyunca başka bir klüp ile anlaşırsa söylediğiniz geçerli de, Bu adam 2024 için x takımı ile sözleşme imzalaması 2022'de Benfica'nın ona yaşattığı mağduriyeti nasıl giderebilir ki?
Zaten tazminat dediğimiz mevzu, Bu JJ 2022'ye kadar seninle anlaştı diye ona göre planını yaptı, hayatını düzenledi, sen onu yarı yolda bırakamazsın diye veriliyor. JJ 2022 içerisinde yeni biri ile anlaşırsa tabi tazminat şartı ortadan kalkar da 2024'deki anlaşması ile 2022'deki mağduriyeti çok bağımsız.
Tabi ben bu tür hukuk kanunlarına çok hakim biri değilim, daha bilgili bir arkadaş aydınlatırsa öğrenmiş oluruz ama benim aklıma hala yatmıyor yani.
-
Aynen öyle. Biliyoruz JJ ile anlaşmaya çalışıyor ama her seferinde aynı hata yapılmaz. Eğer anlaşılamıyorsa mecbur İsmail Kartal'ı direkt getireceksin. Geçen sene Zeki Murat Göle sağolsun şampiyonluk gitti işte. Belki de İsmail hoca anında getirilseydi şapkadan şampiyonluk çıkabilirdi.
Neden İsmail hocayı direkt getirsin diyorum çünkü kendi ağzıyla 2 seçeneğimiz olduğunu bunların da Jesus ve İsmail hoca olduğunu söyledi. Başka bir hoca getirme şansı yok.
13-14 Haziran gibi sezonu açacağız demişti muhtemelen Pazartesi açıklayamazlar hocayı. Haziran'ın ilk haftası gibi belli olur.
Ayrıca çözülmeyi bekleyen bir Mesut davası da var sanırım İsmail hoca istemiyormuş Mesut'u bakalım JJ olursa nasıl olacak.
-
Bu etkileşim manyakları aşırı geriyor beni ya. Ali koçun kendisinin bile bilmediği şeyi götü b**lu twitter kullanıcısı falan mı bilecek allasen. Bir de sörloth geldiği an desteği keseceğim zaten yoksa her yerden ban yerim
-
Beyler önümüzdeki sezon için kombine satışları ne zaman başlar bilgisi olan var mıdır. Maalesef her konuda olduğumuz gibi bu konuda çok garip. İnternet de 2021*2022 sezonu için arattığımda aralık ayında genel satışa çıktı diye bir sürü haber var ama bu 2. devre için sanırım.Fiyatlar geçtiğimiz sezona göre nasıl olur acaba.
-
Sil
-
burağı getirene kadar direk koy daha iyi.
-
Adam tayfadan kökten kurtulmanın hayallerini kuruyoruz sen de bunların ağa babası gelsin diyorsun hocam :)
-
köroğlu'nun yan çarından müthiş fikirler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kalavar heyecandan hastaneye kaldırıldı arkadaşlar. Şuan durumu iyi merak etmeyin. Serum takılıyor
-
onedio
Fenerbahçe'yi UEFA'ya Şikayet Ettiğini İtiraf Eden Talip Doğan Karlıbel'e Tokat Atan Fenerbahçe Taraftarıhttps://onedio.com/haber/fenerbahce-yi-uefa-ya-sikayet-ettigini-itiraf-eden-talip-dogan-karlibel-e-tokat-atan-fenerbahce-taraftari-1071090ahahahaha... bu daha çok sopa yer. inşallah ankarada denk gelirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 26 Mayıs 2022; 14:27:27 > -
-
Konferans ligi diyip geçmemek lazım...
Gitsin Avrupa görsün, sürekli oynasın.
Bizde kalırsa bu sene çok az forma şansı bulur. Ferdi'ye bile orta sahada yer açılmayabilir, takım orta saha kaynıyor.
Baksana yukarıda iki orta saha transferi koymuşsun :))
Fernando şart ama, Gustavo'yu paketlemek lazım.
-
Konferans liginin geliri Avrupa ligi ile neredeyse aynı. Konferans ligi daha kolay olduğu için bizim ülke için 2-3 sene Konfederasyon ligi daha önemli.
Hem ülke puanı hem de para kazanma açısından. Kulüpler kendi toparladıktan sonra zaten yavaş yavaş bir üst basamağa geçeriz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X