Sizin ligi bitirdiğiniz sıralamadan az mı fazla mı diye mi merak ettin ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 (20. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Fikret Tolunaytwitter
“Bruno Pinheiro ile ilgili yazı dizisi oluştururken 4 maç izlediğim Estoril takımında hemen dikkatimi çeken oyunculardan birisi olan Andre Franco'ya dair genel çerçevede düşüncelerimi paylaşmak istiyorum. İzlediğim maçlar: Famalicao, Tondela, Moreirense ve Porto.”https://twitter.com/nonflyingdutch1/status/1529805641593782274?s=20&t=ggtsMglRPJYcAVpK3nxmNwtam üzerine okumalık flood olmuş
-
Hee nolmus siralamamiza sen 2 inci oldunda noldu trabzona sampiyonluk kaptirdin sen soruma cevap ver
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Saymadım; ama 14 sene olmadığı kesin.
-
İnşallah alırız. Harika bir oyuncu
-
Mevkileri farklı. Biri dos diğeri oos.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet ama bize oos lazım ya zaten. Bıktık ya hani tek yönlü orta sahalardan
-
kesinlikle katılıyorum, adaptasyon süresi de kısa olursa tadından yenmez.
-
@kalavar aradı partiye davet etti. Mesut haberini kutluyormuş
-
Tek yönlü değil ki, topla çıkabiliyor, pas dağıtıyor. Crespo dışında doğru düzgün adam yok ayrıca o mevkide.
Ayrıca Franco gelirse İrfan yedeğe çekilir veya satılır. Doğru tercih de bu olur, ne zaman izlesem sahada yürüyor. Mert'İn yarısı kadar mücadele etme azmi yok.
Ya Jesus açık ve net şekilde Türkiye'yi istemiyor, FB'ye para için gelecek. Adam başarılarını kazanmış, onun için Türkiye ligi bir şey ifade etmiyor, şampiyonlar liginde gruplara kalamazsak ligi kafasına takacağını sanmıyorum, tek hedefi şamp liginde gruptan çıkmak vs olur.
Bir diğer taraftan bakarsak İsmail Kartal, sadece para için bu klüpte değil, tamam karizmatik bir lider değil ama geldiğinden beri takıma verdiği ivme ortada.
E maliyete bakarsak, her türlü İsmail hoca daha mantıklı.
Milletin bu Jesus ısrarına anlam veremiyorum, tamam iyi bir teknik direktör ama çok yaşlı ve çok gereksiz maliyetli. Hayır sanki uçuracak takımı. İsmail hocayla devam edip, transfere sağlam para vererek eksikleri doldurursan bu takım işler zaten.
Rossi TRANSFER İRFAN
TRANSFER (MHY)
Zacj Crespo
Ferdi Kim Szalai Osayi
Altay
Düşününce ilk 11 gayet kaliteli ve sağlam. Çok iyi bir forvet ile sağlam forvet arkasıyla çok iyi işler bu takım. Bütçenin büyük kısmını çok iyi bir forvete versek, her şey çok iyi olabilir.
-
İrfanCan BŞde orta sahada da oynuyordu, bizde de göbekte oynayabilir, kendini sıkarsa tabii...
-
14 olunca gelirsin... Yüzsüz biri gibi yazmanın manası yok... 🤫
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Brezilya pazarına dönmek bence de iyi olacak. 1-2 tane saymazsak bize gelen Brezilya'lılar genelde başarılı olmuştur.
Mesela forvet alabiliriz oradan. Bugüne kadar biz de forma giyen Brezilya'lı forvetler hep başarılı olmuşlardır. Mesela sezonun yarısında gelen Nobre bizi şampiyon yapmıştı.
-
Sözüm ola orada oynayacaktı ama nedense oynatılmadı. Ama ben şuan oynadığı yerde kalması gerektiğini düşünüyorum. Osai, Mert ve İrfan üçgeni bozulmamalı diye düşünüyorum.
Bu üçlü iyi tuttu. Takımın çıkış yaşadığı dönemde bu üçlüden biri oynamadığı zaman sıkıntılar yaşandı. Osai yoksa defansif Mert ve İrfandan biri eksikse ofansif sıkıntı yaşadık.
Malatya maçında Osai yoktu ilk yarı biz 1-0 öne geçtikten sonra o kanattan çok adam kaçtı arkaya. Antep veya Göztepe maçı olması lazım onlardan birinde de Mert ve İrfandan biri yoktu atak yapamadık o bölgeden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 26 Mayıs 2022; 16:43:40 > -
Aykutcular bitmeden..
Ersuncular bitmeden..
Şimdi de ismailciler başladı..
Yazık bu takıma taraftara ya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zico gibi bir adamı neden şu güne kadar hala sportif direktör, yönetici ya da danışmanımız yapmadık aklım almıyor.
-
ben geldiği günden beri yırtınıyorum bu adam 8 numaradır kanat forvette oynamaz diye
3 tane hoca geldi birinin bile aklına gelmedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 26 Mayıs 2022; 17:30:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X