< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 (5243. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hocaya 20 verdin transfere 100 milyon isteyecek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Biz o kadar karizmatik, vizyonlu yabancı hoca getiriyoruz ama millet Okan'la Sergen'le Avcı'yla vs şampiyon oluyor. Hiç kasmayalım yav hoca için. Ben akıllandım, getirelim Arap İsmail'i geçelim valla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben ilgilendirmez. çer çöplere 50 milyon saçıp, bunağa 7 vermesini biliyor beyefendi. 50 milyon saçtı, 7 verdi, geçen sene 2. olan takım bu sene az kalsın 3. oluyordu. bunun rezillikleri say say bitmez.
ali koç'un gitmediği bir ortamda tekrar tekrar kadro kurmaların, hoca konuşmaların pek bir anlamı yok. yani harcanan vakte yazık, takıma verilen emeklere yazık bence. hani sıradan bir üye bile şurada kadro planı yapıp bu işe kafa yoruyor, kendine stres ediniyor. yönetimdekiler puro viskiye devam. değmez yani. beni bu kulübe geri bağlayacak 2 şey var, ya mourinho gelecek ya da ali koç gidecek. ilki imkansız, 2.si en azından 1 seneliğine imkansız gözüküyor. yeni sezonda muhtemelen 5-10 maç izleyip bitiririm sezonu. işte derbiler ve avrupa maçları, bitti.
mourinho konusunda zaten gırgır geçiyoruz geleceğinden değil, ama gerçekler de ortada. bana sezon başında desen ki icardi zaniolo mertens torreira sergio vs hadi bas git işine derdim. hayal etmeden de olmuyor bu işler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi We Will Dominate -- 9 Haziran 2023; 22:59:42 >
-
-
İcardi kalsa da kalmasa da Galatasaray kültürüne girmiş bir oyuncu. Kendisi de denk transferler yapıp lige renk katalım diyeceğine tutup hala Galatasaray oyuncusunu çalmaya çalışıyor.
Size bundan ne köy olur ne kasaba. Bu kafayla yine her şeyi batırır.
O değil de basketbol da gitti.
Sırada ZTK var bu da giderse Ali Koç'u dövüp cami önüne atın bence.
Ali Koç'tan beklediğimiz Fenerbahçe seviyesi bu değil miydi ki zaten? Herif herkesi ters köşe yaptı. Bazıları vizyon ayağına sistem kuracak falan zannetti Ali Koç'u... Hani şu gençler yetiştirip yurtdışından da potansiyel gençler alıp parlatacağımız ve bunu süreklilik içerisinde oturtacak dinamik kadrolarla şampiyon olacak bir Fenerbahçe vizyonu. He bunu yapmadı zaten de burası Türkiye olmaz dedik. Nitekim şampiyonlara bakıyorsun elinde bir kaç yetenekli teknik futbolcusu olup sağlam forveti olanlar şampiyon oluyor... Yerlileri de idare ederse tamam o iş.
Demiyoruz ki çer çöp ne kadar emekliliği gelmiş yabancı yıldız var alalım. Şahsen Ali Koç ismini duyduğumda benim ilk beklentim sağlam gençlere yatırım yapan ve bunları bu yukarıda saydığınız gibi isimlerle harmanlayan bir sistem ve takımdı... Böylesi veya buna yakın olanı gidiyor Türkiye'de işte... Çok örneklerini gördük. Ama Ali Koç bırak bu beklentiyi var olan umutlarımızın da körelmesine sebebiyet verir hamleler yaptı her sezon her geçen gün... Hala aklım almıyor böyle bir aileden yetişip, dünyayı bilen, imkanları şelale olan bir insan bu isimlere nasıl tamah edebiliyor.. Nasıl tatmin olup da bir beklenti içerisine girebiliyor?
Geçtiğimiz sezonun başında GS'nin transferleri sonrası bizim bir kısım taraftarlarımız da bu isimler emekliliği gelmiş paragöz adamlarla karısından ayrıldıktan sonra gece alemlerine akıp psikolojik olarak kariyerini bitirecek Icardi falan dediler. Ama kurdukları kadro "Türkiye şartlarında" iş yapar bir kadroydu biz net gördük bunu... Görünen köy kılavuz istemiyordu. Ama olan olmuş sezonun başında 10 tane adam gelmiş, maçlar başlamış... Zevk almaya bakacaksın modu oluştu mecburen.
Hayır 1 sezonun böyle geçti, 2 sezonun böyle geçti ama 3. cüyü bu şekilde yapmazsın be adam. Tamam finansal durum kötü de ama defalarca dedik ki sportif başarının olmadığı ortamda senin finansalların daha iyiye gidemez gitse bile verimli olmaz. Yine harcarsın borç yükün yine artar ve üstüne herkes başarısızlıktan mutsuz olur. 2 sezona harcayacağın parayı adam gibi 5 adama 1 sezonda harca ki edeceğin gelirlerle zaten yatırdığını alacak ve herkesi mutlu edeceksin.
Bunu nasıl göremiyor insanlar anlamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulcet -- 9 Haziran 2023; 23:35:44 >
-
Ali Koç ve Kemal Kılıçdaroğlu gibi insanlar, koltuk sevdalısı insanlar. Görüp görebileceğiniz en çirkef insan türüdür.
Çıkmış diyorlar ki aday olmayız, ama bizi gösterirlerse aday oluruz.
Ulan başarısızlığın dibine vurmussun, aday gosterseler bile onurlu isen ben aday olmam diyeceksin.
Ha aday gösterenler, aday olanlardan daha beter de neyse.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yaw hocam, 2018 de 2.olmus bir takımı ve kadroyu alıp maceraya girisip sonraki sene takımı küme düşme potasına sokan adamın adıdır Ali Koç.
Türkiye futbol tarihinde bu hareketi ondan başkası da yapmaz ha emin ol bundan.
Kim isterse istesin, kim ne derse desin hiç önemli değil. Görüp göreceğin en mantıksız hareket.
O yüzden 5 senedir bas bas bağırıyorum, Ali'den adam olmaz diye, ki haksız da çıkmadik. Çünkü mantık yok, mantık yoksa başarı olmaz.
Taraftar istediği kadar bagirsin, elinde 2.olmus kadro varken, 3-4 takviye ile şampiyonluğa oynamak varken, dedim ya mantık işi değil.
Ha bu sene de istifa etmedi.O zaman yapması gereken şey jesusu tutup, takviye ile sonraki seneye hazırlanmak. En mantıklı hareketi bu, başka yol yok çünkü. İstese de istemesek de yol bu.
Ama bizim Ali ne yapacak, yeni hoca getirecek, kadro sil baştan, hoca oyuncu uyum sağlanana kadar, lig ortası olacak.
Atı alan uskudari geçecek o vakte kadar.
Diyorsun ki elindeki takımın üzerine koyacak. Adam şunu yapıyor: "Elimde para eden adam varsa satayım gelen parayla 5 tane ortalama adam alayım. Burası nasılsa Fenerbahçe çoğu tutar herhalde... " Bunu yapınca da hem takımın var olan kalitesinin içine her geçen sezon ediyor, hem de daha çok para harcıyor. Halbuki dedesinin bir prensibini uygulasa belki kaldırmadık kupa kalmayacaktı :
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulcet -- 9 Haziran 2023; 23:48:38 > -
Bu adamlar neden hep burada Futbol dısında olmadıkları icin her bransı uzaktan seyredip o takımlardan medet uman grup Fb BAsket ten elendi diyor.
Elense sana ne elenmese sana ne ,seni ne ilgilendiriyor.2 macı hakem aldı 1 macı Efes farketmez sonucta alıstık her bransta dogranmaya...
madem onlara giriyorsun Bayan BAsket te Avrupa Sampiyonlugu dahil 4 Kupa var,Voleybolda Samiyonluk var.Her bransta final ya da yarı final var.
Bir rahat bırakın salın su forumu ya,git kendi bolumunde transferler vs konus.Burayı bir salın ya...
Erden Timur Pazartesi bilge,belge ve kanıtları ortaya koymak zorunda Ali koc da Florya nın tum gerceklerini bu halka anlatmak zorunda...Oyle konusucam deyip kacmayacak kimse konusmaktan...
Ayrıca Klup olarak bir arastır ya Basında GS 6m tazminat odeyecek yazıyor?
-
ALİ KOÇ BAŞKAN OLDUĞU SÜRECE OKADAR NET KONUŞUYORUM BIZ SAMPIYON OLAMAYIZ ISTEDİĞİ KADAR OYUNCU HOCA GETIRSIN NAFILE CUNKI BIR KLUBUN BI A YADA PLANI YOKSA SEZON BASLAMADAN BITMİŞTİR BENIM GÖZÜMDE
-
GS kazandıgı para Sampiyonluk Prini dahil 194M TL
FB 190M TL
Dun GS aldıgı para Dolar 21 9M yapıordu bugun 8M USD yapıyor.
Torrent,Omar,Pulgar ın alacagı tazminat 6M USD
8-6 = 2M USD Bir Kazımcan parası cıkarır herhalde...
FİFA nın belirledigi komisyon payı %3 , piyasada uygulanan komisyon %10
-
13 haftaya Portekizli Aykut diye kovulur. Tanıyamadınız mı taraftarı hala?
-
ya bu da hayatında bir kez mou ile özel görüşmüş onun arkasına sallayıp duruyor
-
Geç kalınmış bir karar..
Fener Ajans 🇹🇷twitter
“FLAŞ | Barış Yurduseven: "Az önce sıcak bir bilgi aldım. Fenerbahçe, basketbolda küçülme kararını tartışıyor."”https://twitter.com/ajansfenercom/status/1667276834034053120?t=0Zf5Z2YEMq25xbTD99BaGQ&s=19
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X