Ben fenerbahçenin kendisiyim kendisi diyen aziz yıldırım gibi pinpondan e spora, league of legends turnuvasından sırıkla atlamaya su topuna ordan satranç takımına kadar ben bunları takip etmek zorunda mıyım fenerbahçe spor kulübü diye ? Basketbol kapatılsın demiyorum ha kapatılırsa da niye kapattınız diye ah vah etmem ben küçülsün diyorum basket, sebebi de zaten para pul falan değil efes üzerine dönüyor orda olaylar, hem efesi kayır hem fenerbahçe sayesinde ligin izlenmesi artısın lige rekabet gelsin üstüne de cezalandırır gibi hakemlerle doğrama kıyma çekme operasyonu yap. |
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 (5245. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bu ülkede sporu fenerbahçe mi geliştirmek zorunda? 80 milyonluk ülkede sporu sen mi kurtaracaksın?
Bugün ülkede basketbol konuşuluyorsa bu Fenerbahçe sayesinde. Fenerbahçe basketbolu bıraksın spor kanallarında Basketbolu alt yazı bile geçmezler.
Galatasaray neden yok diğer branşlarda?
Tüm spor dallarını 5-10 yıl bırak abi 80 milyonluk ülkede ata sporu güreşten başka birşey olmayacak. Sen mi kurtaracaksın bu ülkede sporu? Branşlara reyting malzemesi olmaktan bıkmadın mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Voleybol, basketbol maçına gidenlerin hepsi futbol takımını da tutuyor. Ülkerle birleşene kadar basket gibi ana akım bir sporda bile Efesliyim diyen binlerce FBli vardı. Sponsorlar futbol takımından eksilmesin diye ya da camia içinde yükselmek icin geliyor. MAA voleybol şubede çalışmasa futbol camiasında kim tanırdı? Euroleague şampiyonu FB'ye bile doğru düzgün sponsor çıkmadı. Reklam için girilecek külfet değil çünkü. Mecbur Futbolda basarısızız diye seçilen Ali Koç'un aile şirketi sponsor oldu. Bu branşların bugün tek var olma nedeni futbol. Futboldan bir oyuncu satışıyla bütçe üretebiliyorsun. Amatörler hep eksi yazıyor.
aslında haklısınız hocam. türkiye gibi kültürel anlamda gelişmemiş bir ülke için ne gerek var diğer sporlara. sadece futbol olsun yeter. söyledikleriniz çok mantıklı. ne o öyle sepete top atıyorsun basket diyorsun, raketi alıyorsun eline vuruyorsun topu felan.
-
zorunda değilsin zaten hocam takip etmezsin olur biter. kapatılsın deme hakkını kendinde nasıl buluyorsun onu anlamadım ben. kimsenin kafana silah dayayıp zorla amatör branş izlettiği yok sana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi We Will Dominate -- 10 Haziran 2023; 1:28:22 > -
Ben kapatılsın demiyorum kapatılırsa benim umurumda olmaz diyorum. Futbol harici diğer branşlarda altınordu örneği gibi altyapı yerli ağırlıklı sporcu yetiştirme üzerine bir misyon olursa hatta desteklerim bile.
-
henry Turner,Dallas Comegys varken Mahmut Abdul Rauf,Zan Tabak,marko milic varken ulker yoktu.
ulker 92 de Nasas ı aldı girdi Baskete...
-
Bir kez daha söylüyorum futbol hariç diğer branşlarda altyapıdan oyuncu yetiştirip ülkemdeki genç işsizliğe bir nebze olsa katkı sağlanacaksa ben en başta desteklerim. Son durum ne e spor takımı falan duruyor mu bilmiyorum, ama bir ara sırf iyi takım kurmak için gidip koreli asosyal bilgisayar canavarı elemanlara bile bi ton saçma sapan paralar dökülüyordu. Benim ülkemde bu kadar işsizlik varken yok ordan koreli yok amerikadan basketbolcu yok latin amerikadan voleybolcu aş evi mi burası arkadaş.
-
30 milyon euro fenerin harcadığı, gsnin 3m €. Bir basketsever olarak bende isterim GS'nin basketbolda iddaalı konuma gelmesini ama realistik hareket olmaz.
-
Hocam basketbol konusunda çok bir bilgi sahibi değilim ama, Fenerbahçe 30'dan bütçe kısıtlamasına gitse dahi en fazla gidebileceği 20 falandır, sonuçta hazır kontratlar sözleşmeler vs var.
Aradaki 10m€ da seneye olacak başarısızlıklar, sponsor kayıpları vs derken haznelerine çok bi artı olacak işleyeceğini sanmıyorum. Zaten Fenerbahçe'nin futbolda başarısızlık sebebi bütçe değil yanlış transfer politikası.
Beşiktaş olsa anlarım çünkü BJK'nin gerçekten Fenerbahçe ve Galatasaray'a oranla bir bütçe açığı var, Ama FB zaten 45-50m harcıyor, sadece boş adamlara harcıyor diye daha çok borca batıyor. 45 değil 55 olsa ne olacak, Huso'nun dediği gibi ya bir Samatta ya bir Bruma daha gelip aynı tas aynı hamam devam edecek. En azından basketbolda bi başarı, marka geliyor bu parayla.
-
Szalai gitti mi? Kimse kadroya yazmıyor.
-
en yüksek bütçeli olan lol takımı kapatıldı. fifa pubg falan duruyor diye biliyorum. onların da çok yükü yok. asıl samattalara gitti para.
-
İki kere top ıskalayıp maçı verdi. Kaç kere hamle kaçırdı vs. İsmail hoca Kim Min Jae yanında neden Serdar Aziz kullanmış anlamış olduk.quote:
Orijinalden alıntı: VenomstrSzalai gitti mi? Kimse kadroya yazmıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arda giderse izlenmez bu takım ya :D gidecek ama inşallah gitmez. içime fenalıklar geliyor maçları izlerken. seneye bence takımı rehabilite edebilecek bir hoca bulalım. taraftarın psikolojisi bozuksa takımın da bozuk. benim iki tane adayım var. biri ismail kartal diğeri sergen yalçın. ismail hoca sene başında bu takımı alırsa yine kötü iş çıkarmaz ama işini çok kolay görmüyorum. biraz da lider bir karakter gerekiyor. sergen yalçın bence iyi bir şeyler çıkartabilir. ozan tufanı bile toparlamıştı hatırlıyorsanız. el kol falan da yapıyordu. oyuncunun da dilinden anlıyor. güzel bir sinerji yakalanabilir diye düşünüyorum. süper ligde 3lü müçlü saçmalılarıyla da uğraşmayız kimse kusura bakmasın.
-
Mitch Smith zbimizi unutmayalım :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Conrad Mcrea der geçerim
Maç saati 20.45
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 10 Haziran 2023; 10:36:4 >
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Mithat -- 10 Haziran 2023; 10:42:52 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X