< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 (5246. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ali Koç başkan iken Mourinho geliyorum bütçe de istemez desin yine gel diyemez.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Avrupa ligine gitmeyecek miyiz?
Feneronlinetwitter
“Yağız S:Fenerbahçe, Zaha’nın temsilcisiyle bir görüşme daha gerçekleştirdi. Oyuncu tarafı yıllık net 6.5 milyon euro maaş istiyor. Zaha’nın ilk hedefi Avrupa’da kalmak. Fenerbahçe dahil şu ana dek 5 resmi teklif aldı. Teklifleri değerlendiriyor. Kısa süre içinde kararını verecek.”https://twitter.com/Fener10line/status/1667460878831157251?s=20 -
kupayı kaybederiz Uefa konferans liginde CL kurası çekeriz
Juventus
Fenerbahçe
Aston Villa
Shamrock Rovers
-
Beşiktaş'ı elendi varsaymışlar. Başak olmasa onlar olur 1. torbada.
İzin alsın gitsin maça ya. O kadar plan yapmış biz tutmayalım.
kanat değil kanat forvet istiyoruz. düz kanat değil
Fener Ajans 🇹🇷twitter
“Yağız Sabuncuoğlu: "Fenerbahçe bir kanat oyuncusuyla daha görüşmeleri epey ilerletti. Ryan Kent’ten sonra ikinci hamle de hücuma olacak gibi duruyor. İş iyice şekillensin, ismi paylaşacağım."”https://twitter.com/ajansfenercom/status/1667471264192004098?s=20 -
acele gönder
Fener Ajans 🇹🇷twitter
“Internacional, João Pedro'yu transfer etmek için Fenerbahçe'ye teklif gönderdi. (🔗Tntsports)”https://twitter.com/ajansfenercom/status/1667473053155041282?s=20 -
#AliKoçİstifa
-
ATM, Roma, FB, Arap Hükümeti, ?
İmza parası dahil değilse ödenir. Arabistan'a gideceğini sanmam bu arkadaşın.
-Süperstar değil bir kere. Arapların imajına katkısı olmaz. Adamlar WC adaylığı için elçi topluyor. Topa vurmayı unutan Hazard'ı almaları bile daha olası.
-Oyuncu Palace'ta mutlu lakin kariyerinde hiç Avrupa maçı yok. Para için ayrıldığını sanmam.
Avrupa turnuvalarinda oynayan bir takıma gidecektir muhtemelen.
Aboubakar'dan daha fazla katkı sağlar mı sence? yani stoper döven bir santrafor mu?
-
Haberin doğru olduğuna pek inanmıyorum, Ali Koç karşısına çıkabilecek tek aday Saran olabilir gibi duruyor. Kaldıki birde seçime 1 sene var şuan aday çıksa ve kazansa bir sene sonra yine seçim olacağı için riske girmek istemiyorda olabilir aday olmak isteyenlerde var ise.
Aziz Yıldırım artık aday olmaz hiç bir şekilde bana öyle geliyor.
-
Arap tarafına da satılabilecek bir oyuncu, iş menajerde bitiyor.
-
doğru düzgün orta yapacak, kenar hücumları forvetlerle buluşturacak düz kanata razıyım ben şahsen.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X