< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 11 Haziran 2023; 0:1:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 (5251. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bats’den çok farkı yok. Az daha kalıplısı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
lukaku haland ve martinez karşı karşıya kaçırdı umarım gitmeleri yönünde bizim valencia için yaptığımız gibi boykot ederler. pozisyon kaçıran forvet mi olur
-
Icardi olsaydı Inter almıştı kupayı. Yazık oldu. Aradaki kadro kalitesi farkı çok fazlaydı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok canım Bats. Lukaku’ dan daha iyidir. 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnan bizim burun büktüğümüz lukakuyu bile getiremez ali koç emın olquote:
Orijinalden alıntı: KingOfShadows
Lukaku, Inter tribünlerine saç baş yolduruyor. Bize böylesi lazım değil. Bize akıllı vuruşlar yapacak golcü lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Lukaku'da teknik sıfır, sakatlandıktan sonra sert vuruşlarını da kaybetmiş iyice yumuşak vurmaya başlamış.
Fiziği hayvan gibi, bizim ligde defansı eze eze iş yapar ama gerçekten 1. sınıf bir forvet olmaktan çıkmış, sadece dozer görevi yapıyor ilerde.
-
-
Lukaku gelmez de, gelirse şu ligde 40 gol atar.
Bats’ in biraz daha kalıplısı vs yazmışlar, milleti kendinize güldürmeyin arkadaş ya.
Ölüsü bizim ligde 30 gol atar. Ama Inter seviyesinin altında olduğu da bir gerçek. Eski lukaku yok maalesef.
Kesinlikle hocam, artık 1. sınıf bi forvet olmadığı bu maç tescillenmiş oldu.
Ama bu sayede bizim lige düşebilir, bizim lig için hala çok üst seviye bi oyuncu, dediğim gibi defansı eze eze gol atar şu fiziği tutabilecek çok bi stoper yok ligde.
-
Tabi olması gereken Lukaku - Dzeko gibi bir ikili.
Yoksa Valencia, Bats, Lukaku olmaz. Gerçi bizimkiler aynısından almayı severler.
Valencia gitti hocam zaten, ama Samatta var hepsinden farklı bir tarz oyuncu, salt zarar
-
Samatta denen şey yapılan yatırım, harcanan para yazık günah. Sadece bu faydasız değil tabi, bizde boş beleş topçu çok, yazık günah şunlara verilen milyonlara.
Birde 4 yıllık almışlar, muhtemelen orada da bir Ali cengiz oyunu döndü, yine birileri bir şeyler yedi. Yoksa bitik, ölmüş bir adamı neden alırsın ve neden 4 yıllık sözleşme verirsin.
ingiliz taraftarlar sever böyle şeyleri, keşke bir şekilde ayarlayıp ali koç istifa tezahüratı yaptırsaydık.
-
Hocam zerre abartmadan söylüyorum, buna gönülden inanıyorum o Samatta'ya yapılan yatırım bana yapılsaydı 3 yıl koçlar antreman salonları bilmemneler canavar gibi çalıştırılsaydım şuan ondan iyi forvet olurdum heralde
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X