![]() “Kuş bile Ali koç istifa diyor ölecem HDKDKDMDKDMKDFKKXKD” https://twitter.com/Goatvekili/status/1667429773331537920 |
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 (5252. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Aynen öyle hocam. :)
Futbolunu da geçtim ticaret yapıyorsun ya. Birde 35-40 yaşında birini getirmişlerdi, adam gözünü açamıyordu. Tepki çekince geri gönderdiler.
Kingler, Emre’ler, Rossi, Lincoln, Serdar D. Bats. Vs vs külliyen zarar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye Kupasını alalım ya. Çok istiyorum. Sonuçta bir kupa başka bir kupaya götürüyor. Önümüzde iki kupa mevcut. Hasretiz...
Bu ve Samatta 20/21 sezonu kaçırdığı goller ile Erol Bulut'u şampiyonluktan etmişlerdi, her maç 5 pozisyon yiyordu bitirim ikili.
Şimdi Samatta'nın dönmesiyle partneri de geri gelsin, son bi şarkı istiyorum diyorsun
-
kaleci alınmaz. altay ali koç'un gözünde değerli. irfan can'ın performansından da memnunlar.
stoper alınmaz. serdar, samet, gustavo, szalai ve peres var elde.
sol bek alınmayabilir. o'yla başlayan 7 milyonluk adamı iyi sanıyordur hala.
osayi giderse sağ bek alınabilir.
zajc'ın yerini doldurmak gerekecek, çöp alınma olasılığı yüksek.
kanatlara transfer yapılır. kent alınmış zaten. en fazla o seviyede biri daha gelir.
santrfor karışık. serdar gidecek mi, pedroyu kovacaklar mı, tiago çukurun durumu nasıl... bu kadar haber çıktığına göre alınacaktır.
ferdi, arda falan gitmezse yine iş yapabilecek bir kadromuz var. defans ve kanatlar kötü. sergen ya da ismail hoca gelir umarım.
-
Kuş da aziz yıldırımın paralı trollerinden çıktı bir bitmediler
-
bugünkü kupa da bi şekilde kaybedilirse ben artık pek yorum yapmam bu takım hakkında.
-
Bugun de saçma sapan bır kadro ıle dedem çıkar rossı yoksa ırfan o yoksa pedro ıle çılkar dede de de su mantık var alli koç gibi ali de kalıtelı oyuncu yerıne nerde çer çöp alma hastalığı var dede de ise hep çöp oyuncuları mutlaka bırılerını sahaya surup oyunu cevırecek oyunları kenarda tutma hastalığı var ıkısıde anlıyacağınız aynı kafada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESURYUREK_ -- 11 Haziran 2023; 8:20:25 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla bence gitsinler Abdullah Avcı çeksinler. Abdullah Avcı ya karşı da ayrı bir tepkileri var çözemedim niye?
Allah'tan elinde bıçak felan yokmuş. Yakasına yapıştı başkanın.
Sergen en azından iyi algı yapabiliyor. Bizde bu eksikti. Bu işin uzmanı GS ama olsun Sergen az da olsa bu işlere girebilir. Hakemleri de çok etkiliyor. Daha 1. dakikada başlıyor el kola. Hakemlerde haliyle bir noktada raydan çıkıyor. Bu ligde bu işler böyle. Kaliteli oyuncunun yanında bunlarda olacak ki başarı gelsin. Kalite beklentim yok. Sergen iyi oyuncu alamaz. Belki İrfan’ı 8’e çekip Başakşehir’deki gibi verim alır. Bu tarz ipe sapa gelmez topçulara dokunabilen biri. JJ’den kötü olmaz. Üç takımda da oynadı. Üç takımı da şampiyon yapmak isteyecektir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valencia’yı kaybetmek de inanılmaz bir iş olur yalnız ya. Tam haince. 3 sene sabret sonra iyi oynayınca sal. Yok bir babayiğit Fenerbahçe’yi içerideki düşmanlardan kurtaracak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mes'ele: yâ MuhterisTürk, kimler hakârete uğramayı, aşağılanmayı sever?
El-cevâBB: Takımı kafasında bitirmiş, zerre âidiyeti heyecânı olmayan âdemoğlunu finâl maçına çıkaran Ali Koç gibi kimselerdir.
Göz göre göre bir yanlış yapıldı. Umarım kazanırız.
-
buna destek verdiğim güne lanet gelsin
-
Lukaku veya Dzeko gibi forvetleri hayatımın hiçbir döneminde sevmedim. Kalas, çok uzun ve tekniği olmayan forvetler besleyemediğiniz sürece gol atamaz. Bize gerekli olan forvetin ayağı temiz olmalı. Topa vurduğunda zımba gibi yapıştırmalı. Lukaku'nun IQ seviyesi benim kedinin biraz üstü. Geçen yaz, Suarez alınmış olsaydı şampiyon olmuştuk. O yüzden hala Thijs Dalling alınsın diyorum. Çok maaş da istemez. Eğer Dzeko gibi yaşlı biri alınacaksa kesinlikle alınmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggreyhame -- 11 Haziran 2023; 9:58:30 > -
Lukaku futbolu kafada bitirmiş. Bu sene olmasa da birkaç seneye bu coğrafyaya yolu düşer. Bizden uzak olur umarım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün de ruhsuz hırssız mücadelesiz top oynasınlar da görelim
Son 2 gündür ali koçun görüldüğü yerler, basket maçı- kafede takılırken uğurcan çakırla denk gelip poz verdiği yer - akşam şampiyonlar ligi finali.
Ben fenerli topçu olsam çok da umrumda olmaz finalmiş falan, zaten 2 tane takım arkadaşım düğün için izin almışlar, diğerleri de pazartesi çıkacakları tatili düşünüyordur şimdi, bütün gün ortam ortam gezen gezenti bir başkan var, gelip hesap sormaya bile fırsat bulamıyor futbola.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X