adanaspor maçına gidemeyeceğim için kendi kombinemi devrediyorum. maraton alt h. ilgilenenler özelden yazabilir. |
Bildirim
adanaspor maçına gidemeyeceğim için kendi kombinemi devrediyorum. maraton alt h. ilgilenenler özelden yazabilir. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjenkins -- 22 Ağustos 2022; 15:51:51 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Fenerium Üst A-B-C-D'den 1 adet bilet arıyorum, olanlar iletişime geçebilir mi ? Teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcerdem -- 21 Ağustos 2022; 14:3:49 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drnburak -- 23 Ağustos 2022; 16:8:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
wien maçı için 3 tane maraton üst i blok bilet devredilecektir. İlgilenen pm ile ulaşabilir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Devredilmiştir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AW maçı için fenerium üst h blok 7.sıra‚ 1 adet gişe fiyatından mevcut. Devredildi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VectrAirliness -- 24 Ağustos 2022; 14:48:50 > |
1 tane maraton alt f 1 tane maraton üst b 2 tane okul açık 2 tane fenerium alt g biletler kimisi gişe fiyatına kimisi gişe fiyatının altına devredilecektir |
Fenerium Üst I Blok 2 adet yan yana mevcuttur. F-G-H bloklara geçiş serbest. Gişe fiyatının (220₺) altından satılıktır: 200₺ 2 adet satılmıştır 2 adet kalmıştır. Referans verilebilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetakiffk -- 25 Ağustos 2022; 15:5:42 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1 tane fenerium alt g blok gişe fiyatının altına satılıktır |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bu sezon şampiyon fener. Kadro süper olmuş. |