< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
[Fenerbahçe 2022/2023 Sezonu] Kombine Transfer Konusu (4. sayfa)
-
-
Kayseri macina fenerium alt c blok kombinemi devrediyorum. Isteyenler ozelden ulassin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba, stada girişlerde hala aşı aranıyor mu?
-
Maraton üst i blok 3 adet bileti kayseri maçına gidemeyeceğimiz için devredeceğiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kayserispor ve dinamokiev maclarina gidemeyecegim icin 2 adet maraton alt h blok yanyana devredecegim, ilgilenenler ozelden yazabilir.
Devredilmiştir
Kuzey Tribünündeyim, Kayseri ve Kiev maçlarına gidemeyeceğim. 200 liradan veriyorum.
-
Merhaba kuzey tribünü 1 adet bilet mevcut, zaten Migros ve Kuzey de Yanyana diye bişey yoktur, isteyen istediği yerdedir renktaş
Merhabalar, Kayserispor maçına gidemeyeceğimden dolayı kuzey tribünü bir adet bileti gişe fiyatından devretmek istiyorum, ilgilenen olursa özel mesaj atınız lütfen.
-
Kayserispor macina iki adet maraton alt h gise fiyatinin altina veriyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drnburak -- 3 Eylül 2022; 9:50:6 >
Gidemeyeceğim için Kayerispor maçı için yan yana 2 adet Fenerium Üst G blok devri mümkündür.
Tanesi 300 TL dir.
-
Kayseri maçına biletim halen duruyor.
-
Kayseri maçına acil 2 bilet aranıyor. Elinde olan varsa dm lütfen
Kiev maçına 4 bilet arıyorum Fenerium Üst-Maraton Üst A-I Blok B- H Blok ya da kale arkasında.
-
Kiev maçı için maraton üst i blok 3 adet bilet devredilecektir. İlgilenen dm den ulaşabilir
Kiev maçına 2 adet bilet arıyorum. İlk defa stada gideceğim İzmitten. Lütfen sadece eski üyeler , güvenebileceğim kişiler yazsın. Teşekkürü borç bilirim. :)
Kiev maçına 3 adet bilet arıyorum mesaj atabilir misiniz
-
Kiev kaçına 2 adet bilet arıyorum
kiev maçına 2 adet bilet arıyorum fenerium veya maraton kısmından gidemeyecek olan varsa pm atarsa sevinirim
-
Kiev macı için maraton veya fenerium üst den 2 bilet arayışım mevcuttur özel mesaj atabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X