adamlar bizim yöneticiye, TRT , ssport da falan gösterilen deplasmandaki reklamlardan dava açtırdı hala şampiyonluk önünde başka engel aramayın |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (3790. sayfa)
-
-
Hocam forvet dediğin gelir gelmez kendini belli eder. Bu adam geldiğinden beri ha sakatlığı geçecek ha 11'e girecek ha gol atacak diye diye sezonun yarısını bitirdik nerdeyse.
Forvet dediğin gol atacak. Ondan sonra oyun kurulumuna katkı mı veriyor, başka işler mi yapıyor ona bakılır. Bizde sürekli forveti başka özelliklerden övme huyu gelişti son sezonlarda. Yok arkaya iyi koşu atıyormuş yok iyi pas dağıtıyormuş falan. Gole gelince çıt yok ama.
19'a aldığımız adamı 30+'ya satınca nasıl kârdan bahsedemiyoruz? En az 10m € kâr ettiriyor.
-
Çocuk mu kandırıyon sen?
Öyle düzenbaz olmuşlar ki kendileri bile palavralarına inanmış ciddi ciddi anlatmaya çalışıyor bir de yazık kafanıza
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ayaksızı değil 30 milyona aldığın paraya satmak bile büyük başarıdır bence, haa şu anda 30 milyon teklif etmelerinin sebebi de devre arası olması, bir nevi sacha boey bayern muhabbeti gibi, şimdi 30a satmayıp yazın 15e gönderirseler şaşırmayın.
-
Gelmiş yine bugün takıntılı yorumu ile tahrik ediyor.
Aynen öyle hocam devre arası olması +5-10m ekliyor satışa direkt zaten. Dediğiniz gibi şimdi satmıyoruz kafasına girip yazın 10 veren bulamama ihtimali çok yüksek bizim süper iq yönetimin.
Zaten ne çektiysek satmadıklarımız yüzünden çektik. Szy geçen sezon satsak 25'ten aşağı gitmeyecekti. Devre arası Leverkusen'in hocasıyla bile konuşmuştu. Performansı düşmüşken yollayacaktık. Şimdi 15 veren ya çıkar ya çıkmaz.
-
Kesinlikle geçen gün ben de aynısını yazdım hocam, Şuan 30m bir teklif varsa bu devre arası olduğundan. Bazı arkadaşlar "Sezonu forvetsiz geçiririz reddedelim yaz aylarında 30'a satalım" gibi bir düşüncede de 30m gibi bir teklif verilme sebebi zaten o forvetsiz geçirme riskinden ötürü yüksek tutuluyor, nitekim kimse devre arasında as oyuncusunu satmak istemez haliyle teklifler ikna etmek adına artıyor.
En basitinden bizim Diagne'ye devre arasında 13m€ vermemizin sebebi Kasımpaşa'nın sezonun kalanını forvetsiz geçirecek olmasıydı, yaz aylarında 5m etmezdi. Yine Boey örneği de aynı şekilde, Münih GS'yi beksiz bırakacağı için öyle yüksek bir bonservis vermek zorunda kaldı yoksa yaz aylarında çok daha fazla bek bulabilirdi kendilerine.
-
Lyon bu sezon gerçekten çok kötüydü. Önceki sezon istatistiklerine bak derim. Bir de hiç bilmediğim golcü olsa yine haklısın derdim lakin öyle değil. Devre arasında iyi bir golcü almak kolay değil zaten. O sebeple bizimkiler satma konusunda acele etmiyor bence.
Hiçbir yere gittikleri yoktu yahu. Hep basının şişirmesi, menajer üflemesi haberlerdi. Yeni sözleşme ve oyuncunun piyasası için çıkan tipik haberler.
YT üzerinde böyle birşeye denk geldim
-
gerçek değildir. %65 yüzdesi çok iyi. bir de 10m garanti ücret? :))) futbolcuları da doğru seçebilseydi keşke.
-
Ona göre en büyük spor kulüp Galatasaraymış. Bana diyor tanıyorum onu.
biz fenerbahçeliyiz boykot yapmayız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yağız Sabuncuoğlu: “Fenerbahçe, Talisca için vitesi artırmış durumda. Al-Nassr ile maaş konusunda bir pazarlıktalar. Fenerbahçe, Talisca konusunda ciddi mesafe kaydetti. Talisca, Fenerbahçe'ye gelmeyi kabul etti.”
HAYIRLI OLSUN.
-
Yağız Sabuncuoğlu:
"Talisca, Fenerbahçe'ye gelmeyi kabul etti."
-
Yağız Sabuncuoğlu: "Fenerbahçe, sözleşme uzatmak için İrfan Can Kahveci ile prensip anlaşmasına vardı. Sözleşme detayları konuşuluyor."
Akıyor bu akşam.
-
Biri sezonluk topçu, diğeri alemci topçu. İkisinden de fayda gelmez.
-
-
Yağız Sabuncuoğlu: "Youssef En-Nesyri için Al Nassr'dan 30 milyon euro civarında ve bonuslarla daha da yükselecek bir teklif geldi. Santrfor istemelerinin ana sebebi Cristiano Ronaldo'nun takımdan ayrılmak istiyor oluşu. Fenerbahçe, En-Nesyri'den memnun olduğu için ve devre arasında gönderip yerine onun kalitesinde bir adam bulmanın zor olduğunu düşündüğü için bu teklifi reddetti. Gerçekleşseydi transfer rekoru kırılacaktı."
-
iyi yapmışlar. bütün sezon, dzeko ile cenk'e küfür ederek bitmezdi. dzeko zaten topa vursacak da gol olsun da, falan filan halde.
cenk, bir atar, 3 yokları oynar. gol atmaktan çok asist yapmak ister falan. kime yapacak?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X