|
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (3848. sayfa)
-
-
Çok uzadı bu, muhtemelen olmayacak.
-
Tadiç gibi oyuncular yaş itibariyle koşamaz. Her 11'de beyniyle oynayan tek oyuncu kontenjanı olmalı o oyuncu da Tadiç
Bende maç esnasında bazen kızıyorum neden koşmuyor diye, ama öyle bir hareket öyle bir pas atıyor ki onun yapabildiğini takımda kimse yapamaz inanılmaz zeki bir oyuncu, zehir gibi futbol aklı var
bionik adam, bir oyuncu hiç mi sakatlanmaz 36 yaşındasın Dzeko 39 yaşında o da sakatlanmıyor. Sakatlandıklarını hatırlamıyorum
Derbiler konusunda haklısın o maçlarda Tadiç sazı eline alamadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 26 Kasım 2024; 21:51:38 > -
fred geçen seneki gibi sakatlanmıyor. szymanski de daha 8 no gibi oynuyor. mhy ve ismail de orada oynayabilir. bence sene başındaki gibi ihtiyacımız yok medinaya boşuna para gömmeyelim.
-
X kişi tahrik ederken iyi. Fener ‘li arkadaşlar bir şeyler yazarken tü kaka oluyor . Neyse:) birileri bizimle nalga geçiyor -
Alenen dalga geçiyorlar.
Ivan Toney'i 42 Milyon'a alan Suud takımı 50 Milyon verip 2. Guiza'yı mı alacaklar. -
ben "gese ittirilerek şampiyon ediliyor" yazdım. hemen sildiler. bu gese bölümü ne acayip, pardon ya hesapta fener bölümüydü burası???
-
Sen koşuyu at Tadic o pası bir sekilde atar.
-
mitroviç haberleri dolanıyor.
tam balkan barzosu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 26 Kasım 2024; 22:19:29 >
-
Şu Ahmet Konanç haberlerine cidden inanıyormusunuz sallıyor bildiğin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SonSadrazamŞu Ahmet Konanç haberlerine cidden inanıyormusunuz sallıyor bildiğin.
adamın bazı isimleri tuttu. mesela dziku ismini çok söylemişti. becao'yu neredeyse 2 ay önceden söyledi falan. adam bitti demiyor zaten. acun ılıcalı ile yaşanan olayı anlatıyor.
-
adidastan bir 3 milyon da gelir bu şekilde cidden ali, adidasa senelik 50 kitlemiş olabilir.
-
İkinci guiza dediğin adam son 10 maçın tamamında skor katkısı yaptı
Mourinho ve sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalması faktörü olmasa 20 milyona bu adamın tek bacağını bile alamazsın
Hem atletik hem kafacı ve bitiriciliğide gayet ortalama üstü olan bi adama ikinci guiza demek için gerçekten uzun süre futboldan uzak kalmak lazım
-
-
-
Altay geri dönsün demiyorum ama Altay bence penaltı kurtarışları ile iyiydi. Livakovic penaltı bile kurtaramıyor. Bence Altay'ın ölü, bitmiş futbolu bile Livakovic'e 10 basar. United kalecisi ile sıradan Süper Lig kalecesini bir tutuyorsun. Yine de Altay gelmesin sene sonu biz daha iyisini alalım. Hatta savunma hattını Mert Müldür, Oosterwolde ve Çağlar hariç komple değiştir.
Gidip iyi bir kaleci istiyorsan Alisson'u, Oblak'ı veya Provedel'i falan getir de bizde başkan diyelim. Osimhen sonrası Alisson'u da Galatasaray'a kaptırırsan bu artık başarısızlıktan bile daha kötüdür. Ha Alisson değilse bile o saydığım isimlerden en kötü Provedel veya o ayarda biri olur. Kaleci dediğin iyi olacak Galatasaray bir dönem kötü savunması ile bile şampiyon oldu çünkü kalede Muslera vardı. Demek istediğim budur. :)
-
Avrupa fatihini eleyen young boys kendi evinde elek oldu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X