Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #AliKocistifa⭐⭐⭐⭐⭐ (3994. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: SonSadrazam , eren1905 , Koks34 , alprn46 , Vdtgl Daha Az
5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 20 Misafir (3 Mobil) - 21 Masaüstü4 Mobil
5 sn
83.431
Cevap
370
Favori
2.007.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 39923993399439953996
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ratsx kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emiliamernes1996 kullanıcısına yanıt
    Mitrovic + Talisca da güzel olur.

Yusuf ne bu paraların adamı, ne de büyük takım forveti.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • En-Nesyri'yi 40 üzerine satıp Sörloth'a teklif yapılmalı derdim ama Atletico'nun hücum hattında şu an en istikrarlı ismi. Ligi tanıyan ve orta yaşta bir isim. Atletico'da alınabilecek tek isim Griezmann ama o bile kumarcı Ivan Toney'den daha iyi olur arkasına da Dybala koy. Bu ikili sezon sonu 25 gol katkısı ile oynatır.

Ha Sörloth olsa gözüm kapalı şampiyon yapar derdim. Elimizde Kostic, Tadic, İrfan, Fred gibi pasör isimler var ki onların ortalarına hem yerden hem de havadan karşılık verebilecek bir isim. Sörloth, efsanemiz dediğimiz Emre'yi bile kudurtmuş bir isim. Kudurtucu bir forvet şart yoksa Dzeko ile En-Nesyri arasındaki tek fark biri biraz daha fazla katkı veriyor ve yaşıda diğerine göre genç ama Sörloth'u devre arası getirsinler, bir sonraki seçimde üye olup ilk işim Ali Koç'a oy vermek olur.

• Rwenzori kullanıcısına yanıt

Talisca eski veriminden çok uzakta ve Suudi Ligi ile İtalya Ligi arasında dağlar kadar fark var ama Mitrovic'i, Vitor geldiğinde Marco Silva ile istemiştim. Talisca verim verecekse gelsin ama yoksa Dybala daha iyi olur.

Benim en çok istediğim isim forvet arkasına Szymanski yerine Dybala diğeri de forvet için En-Nesyri satılırsa ilk Sörloth o olmuyorsa da Griezmann olsun derim ama Sörloth gibi birini alırsak süper olur. Sörloth yanlış hatırlamıyorsam Edin Visca ve Nwaka ile Trabzonspor'u kupa şampiyonu yapmıştı. Bu lige yabancı bir isim değil zaten kupa maçında da kudurtucu futbolu ile kaptanımız Emre'yi çıldırtmıştı. Bize böyle bir isim şart gibi yoksa şampiyonluk kesin değil. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emiliamernes1996 -- 3 Aralık 2024; 23:16:7 >
  • İsmi uğur olan kör Bir fanatik varya kör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 3 Aralık 2024; 23:46:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sörloth ve Talisca isimlerini görmekten midem bulanıyor, kötü olduklarından değil başka adam mı kalmadı diye düşünüyorum, koskoca Fenerbahçe'nin kendi keşfedeceği oyuncular mı bitti?

• Eğer Mitrovic gelirse 2014'teki şampiyonluktan da önce şampiyonluğu ilan ederiz. Lig biter. Öyle bir golcü.

• Hayatımda Levent tüzmen ve zeki uzundurukan kadar boş iki tane adamın görmedim. Asporu açın dursunla konuşmalarına bakın hele

• Biz neden sürekli Arabistan’dan topçu almaya çalışıyoruz? Kamp yememiş adamlarla mı Avrupa’da iddialı olacağız? Daha tempolu, daha rekabetçi liglerden oyuncu almamız gerekmez mi? Mitrovic, Talisca habire oradan isim çıkıyor. Bence yanlış yol. Görürsünüz bu adamları gelince. Mou Arabistan’a yol yapıyor diyenler oradan Talisca gelsin de diyor ironik bence.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Caner-Medley kullanıcısına yanıt

Arabistan liginden Mitrovic alacağıma EPL'den alabilirsek tabii Mateta'yi tercih ederim ben şahsen. EPL'de ki istatistikleri de Mitrovic'in EPL istatistikleri ile benzer sayılır. Tabii şu an ligler arasında ciddi bir seviye farkı var fiziksel olarak Mateta çok daha fit ve hazırdır.

• "dursun aspora çıkmış, adalet istiyor." fıkra bu kadar.

• Büyük makarayı kaçırmışım, "elimizde belgeler var!"ın yeni versiyonu gelmiş  

Dursun Özbek: "Aldığımız çok vahim duyumlar var!"

Zeki Uzundurukan: "Açar mısınız biraz bunu, ne gibi duyumlar var?"

Dursun Özbek: "Söylemeyeceğim. Bunu kendimize saklamak istiyorum.

• “Trabzonspor, TFF için 'yok hükmündedir' dedi. Biz de aynı düşüncedeyiz.” de demiş.

SALINCAK KANZİİİ AUUU

Bizim kulübün adminlerine sesleniyorum sarı-kırmızı fanus içinde hamsi paylaşacağınız güne kadar yazmaya devam edeceğim yapın şunu artık. Saçma sapan füze emojisi koyup gol paylaşmayın.

• Mitrovic'i eskiden beri severim, Vitor gelmeden de istemiştim ama 30-35 milyon Euro bir bonservis bedeli vardı sanırım. Marco Silva'nın elinde Fulham ile zirve dönemini görmüştü her maç gol atıyordu. Suudi Ligi olsun, başka lig olsun iyi gol atan bir isim yaşı da daha genç ama Talisca'ya ben de karşıyım.

Yine de bana sorarsanız forvet için Sörloth isterim ama Atletico Madrid'in en son bırakacağı isim. Taraftarın çoğu ligimizde oynamış eski isimler ve yeni birileri değil diye ön yargılı olabilirler tabi ama Sörloth gibi adam ile Talisca'yı kıyaslamam.

Talisca için söylenilenler ise doğru, erken yaşta bonservisini eline alıp Avrupa'dan kaçmış bir isim. Ronaldolu Al-Nassr ile bile Asya Kupasını alamamış bir isim o yüzden iş yapacağını da sanmıyorum. Formu da iyice düşmüş tek artısı Mourinho ile aynı dili konuşması sanırım yoksa Szymanski daha iyi, en azından genç bir isim. Sergen Yalçın, Candaş Tolga'ya son programında konuşurken 5 yıl önceki Talisca değil diyordu haklı adam ligimizde belki 5 seneden bile fazla oldu. En son Beşiktaş'ın Bayern maçı aklımda kalmış forvette de Vagner Love vardı. Öyle oynayacaksa gelsin ama 30 yaşında kariyerini bitirmiş bir isim.

Şahsi fikrim Sörloth, Ivan Toney, Griezmann ve Mitrovic arasından ilk isteyeceğim isim Sörloth olur. Diğer 3 isimden bir tek kumarcı Toney'i istemem. Sörloth hakkında bu söylenenlere de kısmen katılıyorum ama ön yargılı olmamak lazım. Hep o kapı açık olmalı. Daha iyisini bulabiliyorsan neden olmasın diyelim. Sörloth mesela Leipzig'de başarısız oldu ama Real Sociedad ve Atletico Madrid kariyerlerine bakarsak da iyi oynuyor. Sörloh gibi birini genç yaşta ismi duyulmadan getirirsen ne ala o zaman ama zamanında Skov Olsen'i bile getiremedin. Sörloth ise bundan sonra ligimize yolu bir daha zor düşer belki 32-33 yaşında iken Trabzonspor'a son kez geri gelir. :)

@The Mandalorian

• Erman Toroğlu geçen bir programda tam hatırlamıyorum ama Okan Buruk hakemleri tehdit ediyor diyordu. Bunlardaki bilgi, belgeyi paylaşsınlar da bizimkiler de nasıl hakem tehdit edildiğini paylaşsın eminim Erman Toroğlu'na giden bu bilgilerin daha fazlasi bizim bu kulüpte vardır. Kimin ne yaptığı ortada aklı sıra Dursun Özbek yalandan birşeyler ortaya atıp oltaya getirmeye çalışıyor tabi yerse.

• TS, GS eskisi olmayan bi spor adamı yok mu TFF başına geçecek? Hatta FB eskisi varsa direkt o geçsin nasıl olsa her gelen adama Fenerli muamelesi yapılıyor hiç uğraşmayalım Aziz Yıldırım'ı TFF Başkanı yapalım bence.

• Dursun Özbek: "Aldığımız çok vahim duyumlar var!"

Zeki Uzundurukan: "Açar mısınız bunu?"

Dursun Özbek: "Bunu kendimize saklamak istiyorum."

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt

Arda Güler nasıl olur?

• 
Sayfa: önceki 39923993399439953996
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.