Hayaller Samet ve Çağar'dan krutulmaktı.. Bu sene her maç yaktılar bizi. Fıkra bu kadar |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4156. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
-
Ya o kadar kötüyüz ki anlatılacak gibi değil. Bu Bilbao da bu rezil futbolla bize 2 tane attı ya daha ne diyeyim ben. Bu Bilbao İspanya'da nasıl arka arkaya galibiyet almış bu futbolla yahu. Futbol katili bir oyun anlayışları var. Atletico madridi andiriyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
BUNU 6 SENE ÖNCE DE SÖYLEDİM, ŞİMDİ TEKRAR SÖYLÜYORUM.
ALİ KOÇ FENERBAHÇE'Yİ HALKTAN KOPARMIŞTIR... ŞİMDİ DİYECEKSİNİZ Kİ SEN NE SAÇMALIYORSUN HAYIR TAM TERSİNE EN TEMEL SORUN BUYDU...
Ataşehir'de basketbol maçına gitmiş olanlar beni daha iyi anlayacaktır. Oradaki tayfa bu sene özel tribün yaptırılarak stada laındı. Onlarda çoğu maçta gelmiyor bile.
-
Atletic Bilbao'ya yenilmek sürpriz değil. Kupanın iddialı takımlarından biri. Ama şu Samet ısrarını anlamıyorum. Üstüne maçın başlarında daha önce yaptığı gibi hata yaparak gol yedirdi. Genel olarak bakıldığında kötü oynadığımızı düşünmüyorum. Yediğimiz goller ortada zaten.
-
çoook güzel bir maç oldu.
hem mou efendi hatasındaki ısrarın sonuçlarını bir güzel görmüş oldu.
hem yönetim "norveçli" tribünlerin tepkisini çok güzel yemiş oldu.
ha utanırlar mı utanmazlar orası ayrı. ama kulübün kırılma maçı bu maç olabilir diye düşünüyorum. bundan sonrası aynı olmaz gibi geliyor. hem hocayla hem yönetimle bağlar iyice koptu.
-
Adamlar makina gibi isliyor , eğer 3 gol daha lazım olsaydı onlara 5-0 yenilirdik . Gayet de güzel oynadılar önde baskı sert presle ezdiler bizi .
Bir tane sözde muhabir de soramıyor mou ya, bu becao sana ne yaptı da oynatmıyorsun diye...
bunlar çıkıp şimdi bilbao maçında yenilmek çok mu anormal falan diyecek.
-
Evet arkadaşlar futboldan kopuk arkadaşlarda yorum yapmasn.. Örnekte olduğu gibi.
Kötü de oynamadık diyor.
LAN ADAMLAR YÜRÜDÜ YÜRÜDÜ... YEMİN EDERİM TERLEMEDİLER BİLE
-
İşin en komik tarafı da bu klüp şuan Beşiktaştan bile kötü durumda. En kötü sezonunda 2 kupa alıp sezonu bile bitirmeden yarısında bırakan Beşiktaş yönetiminin takımı şuan bizden daha az karışık ve stabil durumda. Eğer sen büyük takımsan başarısızlığı ilaçlarla tedavi etmek yerine kökünden kesip 0 dan başlayacaksın aynı Gs ve Bjk nin halihazırda yaptığı gibi. Adamlar Burak Elmas gibi Ali koç v2 durumu yaşayacakken hemen yol başında hooop kardeşim dediler yol kazası yaşamadan 1 sezonu çöpe atıp geri kalan sezonları kurtardılar ve aynı şekilde bjk de o durumda. Başarısız oldukları her senaryoda ısrar etmeyip kan değişikliğine gidiyorlar ama konu bize gelince başarısızlığı başarı gibi gören ve suçu sadece taraftarda ve futbolcularda arayan bir yönetim mevcut. Ben bugun ne samete kızarım ne mert müldüre çünkü bu vasat oyuncuları takıma alan kişi Ali koçtur. Bu takıma gelmez denilen kişiler gelcek derken, yıldızlar topluğuğu olup şampiyonluk sözü vermeden sampiyon olacağımızdan bahsederken bu oyuncuları mı kastettiniz siz :) Şuan takımda Amrabat dısında elle tutulur bir tane oyuncu yok ya yazıklar olsun.. Ayılıp bayıldıgımız maximinin ne farkı var emre mor, volkan şenden ?? Bunların içine Nesyri çöpünü katmıyorum bile.
-
-
valverde minnak bir şeymiş,ya da spiker epey uzun
-
-
Aynen işte bu. Yönetimden beklenen bu. Bir de çıkıp 3 kulvarda da şampiyonluk kovalıyoruz diyorlar, kupanın birine katılmadıklarını bile atlayarak... bu forumda bile fark yemedik gibi söylemler oluyor.
-
Mesele Athletico Bilbao'ya yenilmek değil. Mesele Atletico Bilbao karşısında hiçbir varlık göstermeden yenilmek. Adamlar antrenman maçı oynadı gitti, tâbi ki tepki olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X