Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4154. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 23 Misafir (6 Mobil) - 20 Masaüstü8 Mobil
5 sn
108.142
Cevap
394
Favori
2.555.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 41524153415441554156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimse kusura bakmasın şu 3 orta sahayı Aykut Kocaman bile daha iyi oynatır. Mourinho takımı her hafta geriye götürüyor. Hiçbir alanda olumlu bir gelişme olmuyor.

Savunma ayrı berbat, hücum ayrı berbat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yönetim istifa diyorlarda bu yüzsüzler 7 yıldır istifa etmemiş bugün mü edecek. Galatasaray yalakası ali koç Allah seni bildiği gibi yapsın Fenerden soğuttun insanları.

• samet maçı katletti.

• NET İSTİFA BEKLİYORUM

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • taraftara yazık

• Samet ve Muldur futbola tepki olarak yaratılmış iki varlık

• We Will Dominate kullanıcısına yanıt

Köylü diyenlere karşı ben de savundum ama Olimpik maçı ve o süreci hoca yönetemedi, yazık oldu. Yeni bir başkanla yeni bir hoca görsek keşke.

• Seni bu taraftarla göndereceğim dedi Aziz. O da çıktı. İnanılmaz bir öngörü.

• Ice Platypus kullanıcısına yanıt

Aynı fikirdeyim bu tip insanlar halktan kopuk olur, etrafında da bir sürü dalkavuk olur. Gerçekten böyle olabilir.

• porsux kullanıcısına yanıt

yahu yeter ya herkesi de aptal saymayın. ayıptır.

• Sametin Morinhoyu yakacağı belliydi , aklım almıyor takımda kimse bahsetmiyor mu bu Samet yeteneksizin yaptıklarını. Maçın başında takımıda düşürdü taraftarıda.

• EzioAltidoreDaFirenzeeeee kullanıcısına yanıt

Ne rakibi ya, sen ligde samsunla, eyüple rakipsin. Biz ath. rakibi değiliz.

• quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

Aynı fikirdeyim bu tip insanlar halktan kopuk olur, etrafında da bir sürü dalkavuk olur. Gerçekten böyle olabilir.

Ben harbiden bugünden sonra inanmaya başladım bu adam gerçekten desteklendiğini falan zannediyordu. Yanındaki insanlar sırf işleri bozulmasın diye buna biz doğru yoldayız, bak Mou getirdik daha ne yapalım onlar Danimarkalı, Norveçli boşver sen onları falan demişlerdir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • samet hariç oyunculara neden kızıyorsunuz futbolcuların hepsimi leş onları oynatamayan bir hoca müsvettesi yokmu ?

geçen sezonun fred osayi sebastian irfan djiku ismail nerede dökülüyorlar ?? adam şans eseri oğuz u keşfetti bildiğiniz vallahi bu levent dende haberi yoktur

• CAMİ OLARAK BUNU HAKETTİK...

HİÇ KİMSE YÜZSÜZLÜK YAPMASIN.. BURADA ALİ KOÇ2U DESTEKLEYENLER ÇOĞUNLUKTAYDI. BİR KAÇ KİŞİ GÖRDÜM BEN BURADA ONU İSTEMEYEN...

ACUN GELİNCE DE SEÇİMİ GARANTİLEDİ.

O BURAYA BENİ ALINTILAYARAK ALİ KOÇ RESMİ PAYLAŞAN FORUMUN YÖNETİCİSİ LÜTFEN GEL YİNE ALİ KOÇ RESMİ PAYLAŞ HADİ PAÇAN YİYORSA. SENİ UNUTMADIM MERAK ETME

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırılanhayaller -- 11 Aralık 2024; 20:29:35 >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Galatasaray'in rakibi bilbao

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İsmail Kartalın elini mi ayağını mı neresini öpüyorsanız öpün de getirin şu adamı. Yoksa bu sezonu en iyi ihtimalle 5. falan bitiririz.

• 
Sayfa: önceki 41524153415441554156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.