Olay transferde değilki, takım çekilerek oynuyor pres yapmıyor. Anadolu takımına bile kontra kovalıyor bu takım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4153. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Rezillik
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Atletic hazırlık maçı tadında oynayıp kazandı
-
Yarın bir Talisca derler gaz alırlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben demiştim ki konferansta küçük takımları eleye eleye geldin, ilk büyük maçta, ilk ciddi rakipte -olympiakos- elendin dedim. mou olsa kupayı alırdık demiştim, ne haksızlık etmişim. kusura bakmasın ismail hocam.
ha bu arada köylü diyenlere, çapsız diyenlere, tipini eleştirenlere çok kez sert girdim burada orası ayrı. hocayı da severim, hala da seviyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi We Will Dominate -- 11 Aralık 2024; 20:25:22 > -
Talisca'yı da sol bek oynatır bu mal
-
Bu planla çok zor takim hic ileri gitmiyor on alan presi diye birsey yok, topada sahip olamıyoruz topu ileri taşıyamıyoruz, oyuncular çok statik oynuyor, takim boyu uzun yani oyunun kendisi baştan sona yanlisn
8 kere maç yapsak 9 unu alırdık diyecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Atlehtic Bilbao yürüyerek top oynadı ve kazandı, o kadar aciz bir Fenerbahçe vardı sahada.
Yalnız Ali Koç baya şaşkındı istifa tezahüratlarına fark ettiniz değil mi? Adam senelerdir sırf kendine gelen tepkilere kalkan olsun diye tribünleri bitirdi. Bir iki maç nispeten düzgün taraftar geldi bildiğin sudan çıkmış balık gibi bakıyordu. Bence bu adam harbiden desteklendiğini falan zannediyordu.
8-10 MİLYON EURO' DA ÇAĞLARA VERDİLER, 11 OYUNCUSU OLMAZ.
DJİKU DESEN SAÇMA SAPAN İŞLER.
SAMET ZATEN HAİN.
BECAO DIŞINDA ADAM GİBİ ADAM YOK.
SAĞ VE SOL BEK YOK.
FRED VE SZYMANSKİ MOU YÜZÜNDEN BERBAT OYNUYOR AMA ONLARDA GÖNDERİLMELİ.
İLERDE 40 YAŞINDA İKİ BUNAK.
KANATLAR SAKAT
20 MİLYON PARA VERDİĞİN GOLCÜN 40 YAŞ DZEKOYU KESEMEYECEK DENLİ KÖTÜ.
...
-
Adamlar ter atmadılar...
-
2 gram Fenerbahçe sevgisi olan futbolcular o samet'i soyunma odasında evire çevire döver. Antrenmanda mobbing yapar. Dışlar, köpek çeker. Ama nerdeee.
-
Düzgün bir 11le çıkar savaşır yeniliriz anlarım da abi böyle rezalet bir oyunla rezil bir şekilde yenilince insan çileden çıkıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bence tek sorun hoca bu rezilliğin.
orta saha yok, ne defans yapabiliyoruz ne hücum.
takımda herkes mutsuz
hepsinin performansı düşüşte
takımda koordinasyon yok, plan yok
bir hocanın olumsuz etkisi ancak bu kadar olurdu. 2,40 ortalamalı hocayı kovduk alın size soytarı.
hayrını görün!
-
geçen sene iyi oynayan takım ? adını yazamadığım köy takımından kim 6 tane yedi ? ve ne dedi o takımın hocası ? eldeki oyuncularım sakattı cezalıydı vesaire. demekki neymiş kadro, oyuncu kalitesi önemliymiş
-
Mayıs: lig kaybedilir. yönetici: seneye UCL yarı final göreceğiz.
Eylül: UCL'ye gidilmez. yönetim: UEFA kupası bizim olacak %100 hiç şüpheniz olmasın.
Aralık: Avrupa'da madara. yönetim: en önemli hedef formaya yıldız eklemek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İstifa sesini bastırmak için şarkının dibine vurdular. Helal olsun yönetimmm.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X