kazandığı bir tane büyük maç yok. bu nasıl special one biri bana anlatsın. yazık oldu, ismail hocanın hakkına girmişiz, allah affetsin diyecek hiçbir şey yok. |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4152. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Fred üstüne Amrabat aldık, taş gibi orta saha hayali kurarken yine mok gibi orta sahamız var. Oyun planımız baştan yanlış. Ön tarafta forvetlere top hiç gitmiyor. Önlerine düşerse vuracaklar.
Mou başarılı olsun istiyorum ama neresinden tutayım bilemiyorum. 15 milyon alan adamı nasıl gönderebiliriz ? Yavaş yavaş Mou'nun Aziz Yıldırım Ali Koç'u bitirme planı olduğunu düşünmeye başlıyorum artık.
-
Biz bu adamları yenerdik bu arada duzgun bi sol def ve forvet ile
-
Öyle bir takım kuracağız ki bırak şampiyonluk sözü vermeyi onun lafını bile edemeyecek taraftarlar.
Yeni yıla girmeden tüm kupalardan olduk.
-
İsmail'i savunduk burada, hakkına girmedik ki.
-
Kepaze Ali Koç’un başkanı olduğu Fenerbahçe, asla başarılı olamaz. Boş yere yıpratmayın kendinizi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ali Koç istifa, Yönetim istifa. Bitsin bu rezillikler...
-
ŞİMDİ LİGDE ÇAĞLAR'I OYNATIR...
YOK ABİ KURTULAMAYACAĞIZ... BU ADAM VE YÖNETİM OLDUĞU SRÜECE VAISFSIZ ADAMLARI İZLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ
-
O sene bu sene esprisi de yok artık..)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ali koça yeni samet yok sanki. Oynadığı maçlarda yaptıkları yetti artık oynasa ne olur oynamasa ne olur...
-
Aynı düşüncedeyimvzaten ilk 8 giremeyeceğiz, 1-2 puan daha alsak ilk 24 garanti oluyor
keşke fark yeseydik
-
bal gibide vasıfsızı savunuyorsun borçlu olalım hacizli olalım en azından bir şerefimiz gururumuz vardı başarımız vardı şimdi her alanda rezil durumdayız
-
Ali istifa etmez. Ondan kurtulmanın tek yolu Koç Holdingin başına geçmesi. Fb yönetemeyen adamı da Holdingin başına getirmezler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Reziller
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bakalım basın açıklamaları nasıl olacak.
-
Mou: Bulduğumuz pozisyonları değerlendirseydik kazanırdık.
-
Rezalet. YÖNETİM İSTİFA
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Boş tribünlere oynar bu takım bundan sonra , böyle futbola kim para verir ? Verenin de aklını sorgularim
-
totem yaptımdı maç bitmeden konuşmayayım diye de bu maç nasıl üst olmaz yauu,bak şimdi öfkelendim işte,yönetim istifaaa
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X