Hocam işte Morinho çok katı, oynattığı oyun anlayışını asla değiştirmeyen bir teknik adam. Özetle bu adam sürekli pilav yapıyor, Elindeki malzeme uygun olmasa da, ortaya kötü bi pilav çıksa da sürekli pilav yapıyor. Hocam elinde salata için uygun malzemeler var, bırak pilavı, salata yap? Olmaz, illa kötü de olsa illa kii pilav yapacak. Diğer takımlardan kovulma sebebi de her zaman bu olmuştur, pilavlık malzeme varken güzel pilav yapar ama malzeme yokken de pilav yapıcam diye direttiğinden şutlayıp başka yemek yapabilen TD getirirler. Şahsi görüşüm FB'ye en yakışan, en iyi oyunu oynatan TD Jesus olmuştu son dönemlerde. Sahadaki oyun çok iyiydi ama maalesef o adamda da ligi küçümseme, bu transferler işimizi görür yaa alt tarafı TR ligi anlayışı vardı transfer yaparken. Hatta kendi söylemişti transferlerimizde ilk kriterimiz portekizce bilmesi yoksa ben nasıl anlaşıcam oyuncuyla falan diye. Şuan ki kadro ile Jesus 10 kat daha iyi iş yapar ama maalesef yaz ayları geldiğinde yine doldurur brezilyalı portekizli çeri çöpü kadroya. |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #AliKocistifa⭐⭐⭐⭐⭐ (4180. sayfa)
-
-
-
-
Ekşiden wilhelmwasmuss
efsane yazmış
altına imzamı atarım
"bu yaşıma kadar - ki 40 a yakınım - türkiye'ye gelen yabancı td' ler içinde bulunduğu ülke ve takımdan bu kadar tiksindiğini belli eden birini görmedim.
ne zaman röportajına filan denk gelsem adamda ingiliz imparatorluğu'nun hindistan sömürgesine gönderilmiş ve hindistan'dan ve hintlilerden nefret eden rütbeli aurası alıyorum. sürekli bir kibirle harmanlanmış parası iyi ama bu amk'un yerinde de ne işim var havası var.
teknik, taktik uzmanlığı filan geçtim. standart bir futbol izleyicisi fenerin bu maçta mal gibi top oynadığını, rakibin kendini kassa fenerin rahatlıkla içinden geçeceğini görür. adam'ın söylediği laf, ilk golü yiyene kadar iyiydik sonra kötüleşmeye başladık. lan gol 5.dk da gelmiş 55'te değil. aleni taşşak geçmektir bu. bakın bu resmen, siz neandertaller e şimdi uzun uzun mantıklı açıklama yapmaya değmez, konuşmak zorundayım çok üşeniyorum iki laf ediyim napıyım amk tavrı.
ilginç bir vaka. işi daha da vaka haline getiren şey ise milletin abi morinyo'dur vardır bir hikmeti diyip durması. lan kral çıplak işte. avrupa diyorlar, sanki kupayı mı alacaz hınını, lig diyorlar sanki benden önce şampiyondunuz hınını. koç'u, acun'u sürekli yapı, kapı dedikçe adamın iç sesinin delilerin arasına düştüm birader dediğine eminim."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 12 Aralık 2024; 17:47:52 >
-
jesusun dönemini yanlış hatırlamıyorsam tam şuan gsnin oynadığı topu oynamaya çalışıyordu.
ama eldeki malzeme çöp olunca 70 den sonra 3 lü stoper ile her kontra gol oluyordu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Space-Dye VestEkşiden wilhelmwasmuss
efsane yazmış
altına imzamı atarım
"bu yaşıma kadar - ki 40 a yakınım - türkiye'ye gelen yabancı td' ler içinde bulunduğu ülke ve takımdan bu kadar tiksindiğini belli eden birini görmedim.
ne zaman röportajına filan denk gelsem adamda ingiliz imparatorluğu'nun hindistan sömürgesine gönderilmiş ve hindistan'dan ve hintlilerden nefret eden rütbeli aurası alıyorum. sürekli bir kibirle harmanlanmış parası iyi ama bu amk'un yerinde de ne işim var havası var.
teknik, taktik uzmanlığı filan geçtim. standart bir futbol izleyicisi fenerin bu maçta mal gibi top oynadığını, rakibin kendini kassa fenerin rahatlıkla içinden geçeceğini görür. adam'ın söylediği laf, ilk golü yiyene kadar iyiydik sonra kötüleşmeye başladık. lan gol 5.dk da gelmiş 55'te değil. aleni taşşak geçmektir bu. bakın bu resmen, siz neandertaller e şimdi uzun uzun mantıklı açıklama yapmaya değmez, konuşmak zorundayım çok üşeniyorum iki laf ediyim napıyım amk tavrı.
ilginç bir vaka. işi daha da vaka haline getiren şey ise milletin abi morinyo'dur vardır bir hikmeti diyip durması. lan kral çıplak işte. avrupa diyorlar, sanki kupayı mı alacaz hınını, lig diyorlar sanki benden önce şampiyondunuz hınını. koç'u, acun'u sürekli yapı, kapı dedikçe adamın iç sesinin delilerin arasına düştüm birader dediğine eminim."
sanki ikinci gol için söyledi bu dediğini
-
Azi Yıldırım 20 sene de anca gittiyse Ali Koç 10 yıldan önce gitmez. Spor tarihinin gördüğü en başarısız başkan. Normal bir insan utancından sokağa çıkamaz 7 yıllık fiyaskoda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catanzaro -- 12 Aralık 2024; 17:57:36 > -
Mourinho tam olarak ne dedi Becao için? -
Bizde formsuz başkanın , hoca’nın gönderilmesi şart. Burası kimse’nin çiftliği değil.
Yapamıyorsan gideceksin. -
Bu sezon en az suçu olan başkandır. Aziz yıldırım mourinho adını ortaya attıktan sonra onu getirmemek zaten seçimi kaybetmek demekti. Santrafora mourinhonun ısrarla istediği, tam istediğim santrafor dediği en nesyri geldi. Maximin de keza hocanın transferiydi. Geçen sezonun taş gibi oynayan ekibinden sadece ferdi ve batshuayi eksildi ve jayden sakatlandı. Gelenler belli. Çağlar’ın bile bonservisini aldık. Üçüncü santrafor Serdar dursun yerine Cenk tosun oldu.
Sonuca bakıyoruz geçen seneki oynanan futbolun onda biri yok sahada. Üstüne 50 milyon avroya yakın para harcadık. Şimdi mourinho Ali Koç yüzünden bu kadar kötü diyebilen var mı? Akıl var mantık var, bu başarısızlık mourinho’nun başarısızlığıdır.
Ali Koç’u son 4 senedir sürekli eleştiriyorum. Bir gün bile başkanlık yapmaması lazımkrn malum kongre üyeleri tarafından üçüncü dönem tekrar seçildi.
Ancak bu sezon sahadaki futbolun tek sorumlusu hocadır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hotvote -- 12 Aralık 2024; 18:29:37 >
-
-
hoca yemeyi bırakın artık sorun hoca değil başkan diyenlere de katılmıyorum.
evet başkan çoktan gitmeliydi, hala gitmeli, şampiyon olsak dahi gitmeli.
fakat bu sezon yönetimin ne suçu oldu? ne istendiyse yapıldı. bu sezon direkt hocaya yazar. lamı cimi yok. başaramadı. avrupa’da da ligde de başarısız oldu. ve bunun sebebi yönetim değil. -
Sezon başı yönetim istifaya davet edilir mi diyip blok atıyordunuz asıl sorun sizde diyordunuz, şimdi siz istifaya davet eder olmuşsunuz. Valla bunun başı sonu ortası yok yönetim + hoca defolup gitsin giderken çok severek aldırdıkları çöpleri de götürebilirler. -
Lube ayar: Bu kulübün en büyük sorunu taraftar, akrep gibisin kardeşim. En son ne zaman maç aldı taraftar? Bırakın gidin kulübü.
-
Statda Ya gbf denilen virusten bazi taraftarlar arinmis yada gfb nin paralari yatmadi o yuzden istifa sesleri yukseldi. Unutmayin fenerbahcede de siyasettede kimse sporda ne olursa olsun kimseye buyuk guc verilmemeli. Buyuk guc birilerine gecerse onlar ne derse o olur. Ornek tribunleri... -
Alıntı
metni:bu sezon yönetimin ne suçu oldu? Hoca kötüyse yanlış hoca seçimi yapıldı. Aziz Yıldırım dedi diye gitti seçimi kazanmak için Mourinho ile anlaştı. Benim için hava hoş Mourinho, İbrahimoviç gibi isimler benim takımımda görmek istediğim isimler ama sen başkan olarak oyunu belli adama bu taraftara getiriyorsan demek ki burada bir sıkıntı var, ne planlama var ne program? Hala sol bekimizde sol bek yok, Ferdi gidecek yerine adam yok, onun yüzünden CL'den eleniyorsun vs. başka arkadaşlar da eminim daha eklerler. Dedelerle maça çıkıyoruz hoca suçlu, İsmail Kartal'ı yolluyorsan madem o kadroya uygun İsmail Kartal'ın yabancısını bul, bir sezon kontra, bir sezon hücum, bir sezon topa sahip olma her sene 10 tane adam al 10 tane adam sat, hala şampiyon olacak kadro kuracağız, her oyuncuyu alırız diye saçmalıyorlar yani bu adamların suçsuz olma gibi bir durum yok.
-
x (formerly twitter)Futebol Nostálgico! (@futnostalgico) on Xhttps://x.com/futnostalgico/status/1866947455641674095/photo/1
-
En son taraftara layik hangi kadro cikmis sahaya. Umarim Ali Koc gidene kadar bir kisi bile tribunde mac izlemez. Goruruz kimdeymis buyukluk. -
En bastan soyluyorum insan olarak ve fenerbahçeliligini cok sevdigim birisidir ismail kartal
Yanlis anlama kardes yas kac ? Konferans ceyrek finalini basari olarak goruyorsun ? Şl ceyrek finali mi oynadik sanki . Hoş onuda oynadik ama daha fazlasi olmasi lazimdi dedik , uefada yari final gorduk neden kupayi alamadik dedik , ceyrek final gorduk neden yari final neden final olmadi dedik biz eskiden. Kinferans dedigimiz logde ilk ciddi rakipte ismail kartalin vizyonsuzlugu korkakligi yuzunden olimpiyakos evire cevire eledi bizi gitti kupayi aldi. Tr kupasini begenmedi ankaragucu bizle dslga gecti eledi. Ve hala anlamadiniz ligde 99 puani verdiler bize. Ben zarar veren tarafta degilim gercekleri goren taraftayim.
10 yildir sampiyon olamiyoruz yapi var bize karsi kumpas var diyoruz hepimiz degil mi ? Evet var . Peki bu yapinin amaci fenerbahceyi futboldan tamamen uzaklastirmak mi veya fenerbahce ligi ilk 3 disinda bitirsin fenerbahce kume dusmeye oynasin mi istiyorlar ? Nerdeyse cogu taraftar boyle dusunuyor. Ama yanlis dusunuyoruz . Bakin bu bize karsi yurutulen organizasyonun ama ci bizim klubun ustunden tum ligi beslemek veya bizi hep canli tutup ligin cekismesini yuksek tutmak. Biz su ligden bi cekilsek ne siyaetin eli kalir futbolda nede yapi kalir. Cunku futbolda para kalmaz. Biz 2 3 sene alt ligde oynasak o ligin degeri artar.
Yani demem şu bize 99 puani VERDILER. Conconada fazlasini verdiler. Gecen sene biz daha geriye dusseydik ismail kartalin gidisi daha kesin olurdu. Bizim hep hevesimizi istegimizi canli tuttular . Oldurmuyorlar bizi cunku BIZE MUHTACLAR. bizim onumuzu kesmeseler biz ucup gidecegiz concon cok geride kalacak paralari kesilecek. Anlayin artik bizi durduruyorlar ama oldurmuyorlarda. Ve tekrarliyorum ismail kartal vasat bi hoca morinyo ise siradanlasmis bi hoca. Ben ikisinide begenmiyorum.
Morinyoya siradan hoca dedim diye 3 ay once hakaretler kufurler yedim , ismail kartal vasat deyince de kufur hakaret yiyorum. Gozunuzu açın ne ali koc ne ismail kartal nede tribundeki taraftarlar fenerbahceden daha ustun degil.
Ha dzeko tadic evet bu lig icin son derece yeterli birer oyuncu ama iste bize karsi olan olaylar yuzunden size haaland gelse bile ismail kartalda olmaz suc ama haalandda olur. Unutmayin td makami oyuncularin yapamadiklarindan da sorumludur. Onlarin transferinede onay veren hocadir. 3 DEFA GETIRDIK ISMAIL KARTALI 2 SINDE DZEKO DA TADICTE YOKTU O ZAMAN NIYE SAMPIYON YAPAMADI UBER SUPER HOCANIZ ?????
VASATLIGIOVMEYI ISTEMEYI BIRAKIN EN IYISINI ISTEYIN YOKSA MORINYO GIDER ISMAIL KARTAL GELIR SENEYEDE O HIDER BASKA BI PORTEKIZLI GELIR. ESKI KAFALI ESKIMIŞ MORINYODAN DA ISMAIL KARTAL GIBI VASATTANDA BUNLARI SUREKLI ISITIP ISITIP ONUMUZE KOYAN BECERIKSIZ ali koctan da KURTULALIM KI BASARI GELSIN
Ismail kartalin mukemmel kariyeri. Sivasi super lige cikarma disinda ciddi bir basarisi yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Raven -- 12 Aralık 2024; 20:17:28 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X