Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4179. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bora3443 , spider7 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 20 Misafir (7 Mobil) - 15 Masaüstü7 Mobil
5 sn
94.415
Cevap
380
Favori
2.271.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 41774178417941804181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam sorun oynattığı oyun da değil bu arada. eğer istediği oyun neyse onu oynatabilse ve maçları 1-0, 2-1 falan kazanıp yolumuza devam etsek ama baskılı oyun hiç göremesek yine eyvallah diyeceğim. adam sıkıyor ama 3 puan alıyor diyeceğim. haliyle o da olmayınca ne istediği ne oynattığı bunların hiçbir anlamı kalmıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Umarım yaşanır ya Bu saatten sonra olmaz artık.. İpler iyice koptu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KingOfShadows kullanıcısına yanıt

hadi hadi çabuk defol git

• burnaldinho B kullanıcısına yanıt
    💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

nesyri>osimhen msjına nasıl 120 gün kitledin onu da anlatsana biraz

• 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

bu takımın sorunu transfer değil. o eksik denilen transferler yapılsa bile biz yine derbilerde kaybedeceğiz yine saçma sapan bir top oynayacağız. bir şey değişmeyecek.

bu takımda önce yönetim ardından da teknik direktör sorunu var. ikisinin birden gitmesi lazım. ancak o zaman transfere sıra gelir.

• selimergin S kullanıcısına yanıt
    Takımımı tanıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali Koç kendini kurtarmak için Mouyu öne atıyor. Cocu ve Ersun sonrası bu adamın teknik direktör getirmesi ortalama üç ay falan sürüyor, getirdiği teknik adamların ömrü de üç ay sürüyor. Mou gidince de Ali Koç başkan olduğu için değişen bir şey olmayacak.

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt

sıralamayı yazmışım zaten. önce ali koç gidecek.

ismail gelsin dememin sebebi, sezon sonuna kadar idareten . başkası kabul etmez. yeni td getirsen, sezon sonu küme düşme potasına girsen, hesabını nasıl vereceksin?

• YoldaşNapolyon Y kullanıcısına yanıt

Ali' nin paralı İT leri var...

Bjk ve atletic maçlarından sonra X de yazdım...

Parayla havlayan İT ler...

Hakaret için yazmıyorum, sadece koca koca adamlar hiç mi utanmıyorlar 3 kuruş para için maşa olmaya???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 12 Aralık 2024; 18:4:32 >
  • huseyinadukeeee kullanıcısına yanıt

bu konudaki bazı fenerliler, mourinho'dan kafadan kontak kadro seçimi ve absürd oyun taktiklerine laf etmek yerine, ayağına, kafasına top ulaştıramadığımız en nesyri'ye kızıyorlar, niye gol atamıyor diye. yahu adama topu ulaştıramıyorsunuz alloo! tadic her zaman yaptığı ara pasların hiç birini yapamadı dün. nedeni meçhul. takımda bir sorun var. td kaynaklı mı, oyuncular kaynaklı mı, yoksa yönetim kaynaklı mı, bilmiyorum. ama büyükçe bir sorun var.

mourinho bambaşka bir alemde. herif her önemli her maçta sıvadı, ama keyfi hiç bozulmadı. sıfır sorumluluk ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 12 Aralık 2024; 17:19:58 >
  • august landmesser kullanıcısına yanıt

Ben kitlemedim hocam sen benim favori trollümdün konuda 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

Edit: Uyarı geçmişinde göremiyorum yalnız 120 gün banlı olduğuna emin misin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burnaldinho -- 12 Aralık 2024; 17:18:7 >
  • nefret ediyorum artık fenerbahçenin bu loserlığından. her sezon aynı bok. bir takım hiç mi final yapamaz. kulübün adını mı değiştirelim stadı mı taşıyalım bu nasıl bir kör talihtir. Azizden kurtulduk dedik ali gelsin dedik Azizi ara olduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8255EE5BC -- 12 Aralık 2024; 17:19:28 >

sanki mourinho sütten çıkmış ak kaşıkmış gibi, alttan alttan mourinho savunuyor gibisiniz , yapmayın. takımın şu anki durumunun sebebi % 99 mourinho. samet aşkı, dzeko aşkı, tadic aşkı ile içine etti fenerin.

• Bu gidişle yönetim hoca’ya bazı laflar edecek. Hoca da yönetime taş atacak. Gs beşinci yıldızı da takarken başkanımızla , bizimle dalga geçecekler.

Olan taraftara oluyor.

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    Yok hocam savunmuyorum. Başkanın teknik direktörleri öne atıp kendini korumasını istemiyorum.

başkan kötü bir yönetim geçmişine sahip ve acilen istifa etmeli.AMMAA takımın şu anki rezil halinin tek sorumlusu mourinho. sapla samanı karıştırmayalım lütfen.

4 e okeyiz

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    Adam pozisyona girmiyor ki gol atsın, takım pozisyon mu yarattı misal bilbao maçında gol atsın? He bu demek değil ki %50 gol atacak öyle bir forvet yok. Adam gelmeden önce yorumculardan falan duydular ya da ezbere yorum yaptılar şimdi her maç adam 10 dakika da oynasa 1 dakika da oynasa mimlediler hata yapmasını bekliyorlar. Gol atınca boş kale kafa golü yok sol ayakla attı şeyiyle attı eleştirisi. Kendi oyuncusuna düşman adamlar.

mourinho özel olarak transferini istedi demişlerdi. adam ilk geldiğinde hiç oynatmadı. dzeko sahada sıvamaya başlayınca ve tepkiler gelince mecburen oynattı. bu adama her 90 dakikada 10-15 havadan pas-orta yapmak gerekir ki, değerlendirsin. bunları da yaptırmadı mou efendi. hatta orta yapacak kostic'i geriye hapsetti, orta yapmak yerine çalımlarla gol atmaktan başka bir şey düşünmeyen maxim i sürekli 11 oynattı.

bu mourinho , okan dan da, serdar dan da kötü bir td kardeşim. kafası basmıyor futbol. yaşından mı, umursamazlığından mı bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 41774178417941804181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.