Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #AliKocistifa⭐⭐⭐⭐⭐ (4177. sayfa)

13 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 27 Misafir (10 Mobil) - 26 Masaüstü14 Mobil1 Android
5 sn
83.993
Cevap
373
Favori
2.021.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 41754176417741784179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Osayi- Becao- Djiku- Levent

Amrabat-İsmail

İrfan

Oğuz Aydın- Nesyri- Maximin

Merak ediyorum böyle bir formasyon denemeyi ne zaman akıl edecek Mou. İrfan en prime zamanında bile forvet arkası, 10 numara oynarken yaşadı. Benim bildiğim Mou gidip Symanzski, Samet falan oynatır.
  • Ice Platypus kullanıcısına yanıt

İrfan - Fred değişikliği nasıl olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: The Mandalorian

İrfan - Fred değişikliği nasıl olur?

Fred'in önce gerçek dünyaya dönmesi lazım. Malum hayal aleminde kendisi şu anda.
  • "Athletic Bilbao'nun yıldız oyuncusu Inaki Williams, 2 gol attığı Fenerbahçe maçının ardından konuştu. Williams, ikinci golde Mert Müldür'ün savunma şekliyle ilgili yorumda bulundu ve "Bekin savunurken boşluk bıraktığı videoları izlemiştim, sağdan gitmeye karar verdim" dedi.

Üçüncü golü atmayı hedeflediğini söyleyen Williams, "Hat-trick yapamadığım için hayal kırıklığı yaşıyorum" dedi."

Adamlar çalışmış, 2. golü de direkt Mert'in zaafını kullanmış.

Rakip takımın kanatı bunu çalışıp görebiliyorken Morinho'nun görememesi iki takımın aynı seviyede hazırlanmadığının bir kanıtı sanki.

• Ice Platypus kullanıcısına yanıt

hocam kadro çok güzel bence ama İrfan biraz bozuyor gibi, onun dışında, hırslı, istekli, ısıran bir takım var.

• quote:

Orijinalden alıntı: PERENAL.

adam 13-14 kişiyle şampiyon oldu. bu nasıl iş bilmez yorum. neciple gökhan töreyle kalede ersinle şampiyon olan takımın mı kadro kalitesi iyiydi. allahtan size kalmadık ya

Madem öyle şuan sergen nerede ?

Saçma sapan çarpıtma yapmayın .

Ülke liginde şampiyon olmak için mükemmel bir td ihtiyacınız yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bar3 -- 12 Aralık 2024; 13:30:44 >
  • Düz 4-3-3 şu taktiği denensin, tutmazsa forumdan uçurun beni.

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #AliKocistifa⭐⭐⭐⭐⭐

Oğuz Aydın geçen sezon;

Mevki   

Sağ Kanat 25 maç 12 gol 6 asist

Sol Kanat  10  maç 1 gol 1 asist

neden ısrarla sol kanat kullanıyoruz?

Maximin ilk 11 başladığında takıma yük oluyor, sonradan girdiğinde çok daha etkili ve her iki kanatta oynayabiliyor. Yedek başlamalı her zaman.

Defans hattında artık sabit bir dörtlüye geçmemiz gerekiyor. Oturmuş bir savunma hattı olmayan takım böyle hatalar yapmaya devam eder.

• bar3 B kullanıcısına yanıt

Hem schalke hem Beşiktaş'ın teklifini reddetti. Keyif sürüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ublt34

Hem schalke hem Beşiktaş'ın teklifini reddetti. Keyif sürüyor.

Mourinho gitsin Sergen gelsin istermiydin ?

• vforfreedom kullanıcısına yanıt

+1 biz bunu diyoruz millet hala daha kadro kaliteli falan sanıyor. Fenerbahçe her sene 6/10 luk adam gönderip 6/10'luk yeni adam alıyor. Bunun üzerine başarı bekliyor. Ben eski topçularla simdikileri karsılaştıracağım anlayacaksınız.

İyi sanılan ama kötü olan topçular:

İsmail Yüksek: Bildiğin yeni nesil Selçuk Şahin. Bu adam senin yedekten savunmanı güçlendirmek için skoru korumak için sokman gereken adam olmalı. İlk 11 veya 3. Merkez orta sahan olmamalı. Yani şimdi ki Bertuğ yerinde olmalı. Bu adam hücümda 0.

Djiku: Hücumda yok. Savunmada idare eder. Attila daha iyi bak yemin ederim. 6/10 veririm. Yedek defans olmalı.

Becao: Ayağı iyi değil. Bazen kafalara çıkıyor. Sert, psikopat adamı oynuyor. Geçen maçta kazandırdı ama Lugano gibi biri değil. Lugano her kornere kafa vuruyordu. Bu Djiku ile beraber sadece süs diye var. Geçen de ceza sahasında yaptığı hareket penaltı. Var görmedi. Görse macı satmıştı. Samet Akaydın yerinde olmalı. İlk 11 değil. Adamım sakat bu iş görür topçusu.

Osayi: Bir tek hızlı başka bir olayı yok. Gökhan Gönül değil mesela. Orta kısmında hiç yok. İçeri kesme kısmında hiç yok. Pozisyonları değerlendiremiyor. Gökhan ile arasındaki en büyük fark bu. Gökhan seviyesinde bek alınıp bu yedek olmalı.

Tadic: Şut kısmında aşırı zayıf kalıyor. Ara pasları falan iyi. Zeka olarak iyi ama o boş kaleye topu gömmüyorsan sıkıntı var. Td olacaksa fener bir yer vermeli. Ama futbolcu olarak değil. Yaşlandı zaten.

Nesyri,Dzeko olaylarına girmiyorum. Dzeko gitmeli yaşlandı artık. 30 gol mü attı gitmeli. Nesyri 30 milyon gördüm mü direkt satarım.

Bak geçen sene Oly'yi yenemedik. Bu sene Az,Lille yenemedik. Biz hala daha bu takımların altındayız. Bu takımların altında olarak ligte şampiyon olamazsın. Hedef lig olmamalı uefa avrupa ligi olmalı. O hedefe ulasırsan zaten otomatik olarak ligte de iyi yerlere geleceksin. Fb'nin bir plan çizip 10-20 senelik planlar yapıp ona göre hareket etmesi lazım. Yoksa 6/10 adam yolla yerine 6/10 yeni adam al. İşiyle bir yere varılmaz.

Max 3-4 tane ilk 11 transferi yapabiliriz diye düşünüyorum. O yüzden.

Transfer

Transfer Transfer. İrfan

Amrabat. Fred

Transfer. Djiku. Becao. Osayi

Livakovic

• Th3M4NIMAL kullanıcısına yanıt

ne egosu ise. takmışlar bir ego ego. dzeko denen karaktersizin sabotajına rağmen şampiyon oluyordu adam. çatır çatır da top oynattı. ama bunlara yaranamazsın

• Dün ve bir önceki gün maç öncesinde yazmıştık burada.

Aksiyon alınmakta geç kalınıyor. 2025-2026 da elden gidiyor maalesef.

Nisan gibi alınan kararların ve gerçekleştirilecek transferlerin bir sonraki sezona meyvesi alınamayacak.

• Servet çetin bile sametten daha teknikti mou papazı maçtan sonra zırvalamış bu saatten sonra becao’dan nasıl verim alacak bakalım.
  • Skaninei kullanıcısına yanıt

Dalga geçtiğini düşünüyorum artık bizlerle.

• Vdtgl kullanıcısına yanıt

Malmö'nün ilk iki kalecisi de yok. 17 yaşında bıyıkları terlememiş acemi bir kaleci oynayacak.

Hadi yine iyisiniz bu kadar bal arı da yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 12 Aralık 2024; 13:47:10 >
  • Baskan,teknik,direktor,futbolcular ve internet taraftari. Bir tane dogrumuz yok.

Taraftar sanssizlik olarak bakiyor maclara, hoca ansiklopediden masal anlatiyor, baskanin gidisat Kaddafi gibi olacak.

11de oynamayi hakeden 5 oyuncuyu zor yazarim.

Aksiyon alinmamasi kadar buyuk bir gunah yok. Parasi batsin hayat kaciyor.
  • Klasik Koçbahçe yönetimi. Rezalet sonrası kaybol unuttur. Bizimkilerde unutuyor normal. Destek olmayın işte. Siz destek oldukça aslında köstek oluyorsunuz. Anlatamıyoruz ki. Kısa vadede destek olduğunuzu zannediyorsunuz ama olan bu. Siz destek oldukça adamlar sorun yok gibi hissediyor. Fenerbahçe olsa tamam. Bu takım Koçspor. Anlayın artık.
  • Demir1357 kullanıcısına yanıt
    Demi bal, ama belki de bilerek oynamıyorlardır, kimbilir.
  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt

Gecen sene Fred'in haftalarca olmadığı dönemi hatırlarsın. Taraftarın baskısıyla o dönemde 2 maçta İrfan o bölgede oynatıldı ve o iki maçtada beklentinin baya bir altında kaldı.

Bizde İrfan kanatta iş yapar o bölgede iş yapamıyor. Kanatta da İrfan ve Osai ikilisini dönmemiz şart. İkisi bir arada oynadıkları zaman o kanadı çok iyi kullanıyorlar. Ama biri olmasın diğerinin de anında etkinliği düşüyor.

Birbirlerin oyun dilinden iyi anlayan bir ikili. Bu ikiliyi bozduğumuz an sahada yer alanın oyunu değişiyor. Söyle düşün. Bir araban var ona bir motor takıyorsun o motorla gayet hızlı gidiyor. Ama motorunu çıkarıp başka motor takınca arabanın hızı düşüyor hatta yol tutuşu bile bozuluyor. Motoru da başka arabaya takınca diğer arabaya yapabildiği hızı yapamıyor. Diğer arabadaki gibi yol tutuşuda iyi olmuyor.

İrfan ve Osai durumu aynen böyle. İkisi bir arada oynarsa aşırı faydalılar ama biri yoksa diğeri de faydalı olamıyor.

Dünya futbolunda bile benzer örnek çoktur. Birbirini tamamlayan ikili denir bu tür oyunculara.

• Yerelde 10 yildir basarisi olmayan takimin maas yuku 40 milyon euro. Kaleye sut cekemiyor.

Sahada kaptan yok,akil yok,hirs yok,kimlik yok.
  • 
Sayfa: önceki 41754176417741784179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.