Biz zamanında ne dediysek o. Aklın ve fikrin yolunu izlemez, İsmail Kartal ile devam etmez, 20 yıldır yabancıların şampiyon olamadığı lige şampiyonluk sözü verip savunma futbolu oynatan, turnuva hocası olmak dışında bir meziyeti de kalmamış dünyaca ünlü bir hocayı, sırf Avrupa medyasına Galatasaray kart görmüyor, yapı şöyle yapıyor, Türk hakemleri böyle dedirtmek için 10 küsür milyon para verip getirirsen, böyle rezil ve kepaze olursun. Ya hoca getirdin, arkasında dur; bana üç sene verin, üç sene bu hoca ile devam edip Avrupa çapında takım yapacağım de. Şampiyon olmak istiyorsan da yerli bir hoca getirip en az iki sene ona sabret. Çünkü yabancı hoca ile bu ligde şampiyon olamazsın. Yıllardır söylüyorum, dilimde tüy bitti. Yabancı hocalar, takıntılıdır. Egoisttir. Bildiğinden şaşmaz. Burayı küçümser. Mancini, Ceyhun Gülselam'a takmıştı. Melo, Selçuk filan varken Ceyhun ile oynuyordu. Jesus ve Mourinho da Samet'e taktı. Şimdi Samet bu hatayı yaptı, iki hafta oynamaz, bir deplasmanda ansızın ilk 11'de. Diyorum ya, ayağı iyiymiş de bilmem neymiş diye Mourinho, Samet'i Becao'dan önde görüyor. Sanki taktiği çok bir iş yapıyormuş gibi olaya taktiksel bakıyor kendince. Böyle adamlarla lig usulü bir şeyde, bilmedikleri bir ligde başarılı olabilir misin? Bu Samet'i oynatmayıp takımdan şutlayan tek hoca da kaloriferci denilen İsmail Kartal'dı. Çünkü yerli hocalar esnek ve pragmatiktir. Bunlar gibi değildir. Camiaya saygı duyar, hatada ısrar etmez. Mourinho öyle takıntılı ki Samet'i çıkarıp 2 aydır top oynamayan Çağlar'ı alıyor da Becao'yu yine sokmuyor, siz de bu adamdan başarı filan bekliyorsunuz. Yaptığı her transfer fecaat. Neysri, bomboş bir futbolcu. Amrabat, dün alkışlandı ama felaket top oynadı. Sürekli top kaptırıyor, ikili mücadelelerde zayıf bir oyuncu. Ciddi söylüyorum bunu da herkes istatistiklere baksın. 50 tane topu rakibe verdi. Haydi iyi maçları ve farklı özellikleri de var, onu saymayayım. Maximin, bildiğin Afrikalı Serdar Özkan. Fiziksel atletik özellikleri var ama kararları, bitiriciliği, her şeyi çok kötü. Sağında Osayi bomboş, bariz ofsayttaki Neysri'ye atıyor topu kontraatakta. Kostic, bek bile değil, dümdüz bir oyuncu. Tadic'i sağa atıp etkinliğini sıfıra indirdi. Mert'e bayılıyor, adam her pozisyonda sürekli hata yapmasına rağmen. Fred berbat durumda. Dzeko, 38 yaşında ve Neysri'den on gömlek filan üstün bir futbolcu. Batshuayi, elimizdeki her forvetten iyiyken adamı gönderip 20 milyona çobanın birini alıyorsun. Szymanski bitmiş. Becao şu saatten sonra nasıl motive olacak? Djiku, Mourinho takımı geriye yasladıkça tam bir el bombasına dönüştü, Djiku ve Becao top sendeyken önemli oyuncular. Arkaya yaslandığında hataya meyilliler. Sürekli geri giden, hiç ümit olmayan bir durum. Biz bunları zamanında yazdık, onlarca kullanıcı bizi engelledi. Çünkü doğru söyleyeni domuzlu köyden kovarlarmış. Geçen seneki takımı takım yapan, hocanın sistemi ve esnekliğiydi. Bu hocayı göndermedikçe Fenerbahçe başarılı olamaz. Yerli hoca getirip parayı transfere harcayacaksın. Başarı öyle gelir. Ha Mourinho üç sene kalsa, belki bir Türkiye kupası filan kazanabilir ama ona da Ali Koç katılmıyor. Seçimi kaybetmiş Federasyonu protesto ediyor herhalde. Utanmaz olduktan sonra, kepaze olmanın sınırı yok işte. |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #AliKocistifa⭐⭐⭐⭐⭐ (4175. sayfa)
-
-
Alıntı
metni:Beşiktaşa baktığımda en azından Souza -Atiba ve Larin(sezonda 19 gol atmış) - Aboubakar (15 gol) -Ghezzal var. hocam siz sonuca bakıyorsunuz.. bütün oyuncular sergen yalçın yönetiminde kariyerinin en yüksek performansını göstermiş
larin 19 gol atacak adam mı
-
Mümkünse bu yönetim transfer yapmasın.
Hayallerde yaşamayalım
Arda Güler parasına Cengiz Ünder
Ferdi Kadıoğlu parasına En nesyri getiren adamlar.
Mümkünse Ali Koç cebinden kulüp kasasını doldursun ve bıraksın yönetimi.
-
Bence peşin hükümlü olmayın
Eren de bir yazsın -
Ben de diyorum ki , Beşiktaşın o dönem yarıştığı rakiplere bakın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bar3 -- 12 Aralık 2024; 10:56:39 > -
hangi yabancı gitse eksiklik hissedersiniz ?
osai ,amrabat ve livakoviç hariç biri gitse eksiğini hisseder misiniz ? HAYIR. kadron çöp. son 7 yıldır olduğu gibi çöp. bu yüzden gs bizden iyi minik beyniniz alamdı bunu. 3 saatte hücuma çıkıp kale önünden bile göt dönüp asist yapmaya çalışan tadicde , ismail kartalı yiyen karaktersiz dzeko da , golü , asisti , çalımı vb hiç bir b*ku olmayan şimanski de ÇÖP
cikusu ayrı çöp cekosu ayrı çöp. hala yapı falan diyorsunuz. kadromuz ve oyunumuz B*K gibi. hep de böyleydi. hala samet denen .... evladı top oynuyor.
yıllardır söylüyoruz. futbol iyi futbolcularla oynanır. gerizekalılar ile , kazmalar ile ve 40 yaşında kalas gibi adamlar ile oynanmaz. başak maçında ana bacı sülale küfretmeyen , o sahayı yıkmayan ve ortalığı yakmayan herkes karakter yoksunu ve haindir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vforfreedom -- 12 Aralık 2024; 11:1:54 > -
Bu konu sabaha kadar tartışılır. Bence fenerime layık hoca değil. Vizyon sahibi bir adam değil.
-
yoo gayet basit. İsmail zaten 6 numara olarak işin zor kısmı olan, iki rakip arasına girip top çalma, pas kanallarından top kesme, rakibini kovalayıp ince müdehalelerde gayet başarılı. işin kolay kısmı kaptığı topları basit oynamak. inan istatistik bakmadım sadece izlediğim maç üzerinden yorum yapıyorum ; senin çok övdüğün amrabat ın kaç tane bu şekilde top kaptı dün akşam ? yaptığı tek şey stoperlerin arasına girip, onlardan aldığı topu 2 metre önüne, yanına vermek.
bırakın abi şu yabancı hayranlığını senin elinde İsmail gibi bir değer var, onu işleyip pırıl pırıl yapacaksın sonra 30 m euro ya satacaksın.
aynı durum İrfancan içinde geçerli. çok severiz spekteküler adamı. tadiç gevşeği canı isteyecekte iki arapası verecek diye kulübeden çıkamadı herif 4 aydır. ulan tadiç için biz ne izliyoruz falan diyo ya bazı Fenerliler utanıyorum lan. biz ki Alex diye bir uzaylıyı seyretmiş taraftar grubuyuz tadiç kim amk bunun yanında! yazık günah şu yabancılara dökülen paralara.
-
hocam siz bugünden bakıp kadroları yorumluyorsunuz (sene başı herkes uçuyordu maxim şöyle nesyri böyle szymanski müthiş...şimdi herkes diyor ki çöp kadro)
o sene de her sene olduğu gibi fenerbahçenin kadrosu bjk nin önünde görülüyordu
bjk kimsenin yüzüne bakmayacağı adamlarla sergen sayesinde şampiyon oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 12 Aralık 2024; 11:25:31 > -
En Neysriye 35 veriyosalar satalım mounun tazminatı çıksın -
Dostum jesus-ismail-mourinhonun yapamadığını sana bıraksalar 5 dakkada ismaili basit hatasız oynamaya ikna edip rodri yokluğunda citye transfer edeceksin
-
kim gelsin mourinho yerine
-
Hocanın eline iyi oyuncu versen bile oyun şablonu yok başarılı olacağını düşünmüyorum. Bence oyuncularla iletişimi problemli geçen sene iyi oynayan oyuncuların hepsinde düşüş var. Bunu formla açıklayamayız net olarak iletişim sıkıntısı. Mert müldürü geçen maç çekiştirmesinden bile anlaşılabilir net bir mesajdır. -
sizin niye konu başlığında 5 yıldız var tff resmi sitesinde mi yazıyor -
Yani seninle aynı şekilde düşünüyorum ve katılıyorum ama demek istediğim bu ülkede bu tür şeylere sabır edecek adam yok malesef. Baksana her sene aynı terane. Ortalık hemen karışıveriyor özellikle Fenerbahçe'de. Kağıt üstünde çok güzel bir fikir ama. Biz Ali Koç ilk geldiğinde bu tür şeyler yapacak sanmadık mı zaten. Daha ilk senesinde belli oldu zatem ne yaptığı yapacağı. 7 sene geçmiş takımda bir plan program yok.
-
Yani farklı takımı tutuyoruz ama seninle bir çok konuda hemfikir olduğumuzu görüyorum. Mourinho furbolunu oldum olası sevmem içten içe de hissediyordum böyle birşey olduğunu. Tabi ki gelen geldikten sonra yapacak pek birşey kalmıyor.
Yaptığı reklam ve sosyal medyada Fenerbahçe tanıtımı ve konuşmaları muazzam arttı yabancılar tarafından. Sadece Fenerbahçe değil haritada yerini ezbere bulamayacağımız ülkelerden GS ve Fenerbahçe atışması yapanları görüyoruz arada. Bu seneye en kötü reklam senesi olarak bakıyorum. Kendimi buna hazır tutuyor gibiydim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulcet -- 12 Aralık 2024; 11:41:42 > -
Eren enerjisini başka alanlara kanalize etse çok başarılı olur aslında. Herkes bu şevk ve iştahta davasına sahip çıkamaz.
-
ismail kartalın ahını ödeyeceksiniz obsesif herifler. dzeko denen karaktersize rağmen şampiyon yapacaktı takımı
-
Yani baştan sona okudum katılmadığım bir cümle göremedim gibi. Mourinho ile yapılan sözleşmeye bir reklam sözleşmesi olarak bakılabilir. Bak kenarda Mourinho var deriz, FM, Fifa oynayan falan varsa daha da keyif alabilir. Dünya çapında bak Fenerbahçe'nin hocası konuşuluyor falan deriz. Olay bu. 10 sene gitmiş bir sene de Mourinho'lu gitmiş çok mu falan deriz.
İş dönüyor dolaşıyor yönetim planlamasına geliyor bu takımda.
-
cevval bir başkan gelsin.
ismail sezon sonuna kadar idareten takımın başına geçsin.
koç, mourinho'nun tazminatını cepten verdikten hemen sonra, istifa etsin.
olması gerekenler bunlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X