Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4723. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: SLAHS , TakTAkk , Mohi , hedgehog24 , Kovalenko , WesterLandX Daha Az
6 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 15 Misafir (7 Mobil) - 13 Masaüstü8 Mobil
5 sn
94.462
Cevap
379
Favori
2.272.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 47204721472247234724
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Talisca geliyor. En-Nesyri - Talisca olacak. Cenk - Dzeko yedek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KingOfShadows kullanıcısına yanıt

Southampton muhtemelen bilerek küme dusuyor. Fulham gibi. Premier de ilginç bir bug var. Eğer o sene küme düştüysen, championshipte premierde alacağın yayın gelirini tekrar alıyorsun. Tekrar çıktığında ekstra çıkış parası..

• unusual_pscho kullanıcısına yanıt

Bu maçı hiç unutmam. Cücü efendi saha içindeki top yerine, saha dışından gelen topu neden almıyorsun diye; dünyanın hiçbir yerinde görülmeyecek şekilde ikinci sarıyı çıkarmıştı. Böyle de maça kurulu gelen bir hakemdi.

Sahanın yıldızı ggyi ancak böyle ekarte edebilirdi.

• Stanimir1925 kullanıcısına yanıt

Bende öyle düşünüyorum Süper ligde şampiyon olacağıma Premier Ligde küme düşmeyi isterim  

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Bırakın bu iyimserliği sonra en çok üzülen siz oluyorsunuz. Lig sonuna doğru puan farkı azalmaz bilakis artar. Oynadığımız oyun, takım kimyası, oyuncu formsuzluğu, yönetim beceriksizliği hepsi birden buna işaret ediyor. Adana maçını bile kazansa kazansa zorla kazanır bunlar. O kadar kötü oynuyoruz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • roomonecool kullanıcısına yanıt
    Bizim taraftarın akli melekeleri iyice yok olmuş. Yakında altına kaçırır bunlar.

• We Will Dominate kullanıcısına yanıt

Alıntı yaptığın renktaş kontra atak futboluna uygunmu demiş ben mi yanlış görüyorum.

Bizim kadro için kontra atak oyuna uygun diyen gördüm ya hayret içinde bakıyorum. Elindeki forvetlerin ve kanatların hiç biri ile kontra atak oynayamazsın ve zaten oynayamıyoruz da. Temel sıkıntımız bu. Hatta orta alan oyuncuların bile o oyuna uygun değil.

Sezon başından beri bizim bazı renktaşların anlamadığı nokta bu. Takımın başındaki teknik adam gibi bunlarda eldeki kadronun ne oynayabileceğinden bir haberler. Uzun boylu forvetlerle ve kanatlarda ağır adamlarla kontra oynayamazsın.

FB gecen sezon iyi oynadığı ilk yarı ve ikinci yarının başlarında ki oyun kontra atak oynamadığı içindi. Gecen sene ikinci yarının ortasından itibaren düşüşe geçerken ki dönemde takım kontra atak filan oynamaya çalışmıştı o sebeple zaten puan kayıpları başlamıştı.

3-2 kaybedilen Olimpiakos maçında da ilk devre kontra atak denedik. Ne zaman oyuna Fred ve İrfan girdi hoca oyunu rakip alana yıktı maç 3-2 geldi ki 3-3 bile olacak bir pozisyon olmuştu.

Bu kadro oyunu rakip alana yıkarak oynamak zorunda bunu hala anlamayanlar var. FB mevcut kadrosu kontra oynayamaz.

Bu arada forvet sayısının atak veya kontra atak oyunlar pek alakası da yoktur arkadaşlar. 4-5-1 görünce defansif oyun 3-5-2 görünce ofansif oyun anlamına gelir sanmayın.

Ofansif veya defansiz oyunun her zaman saha dizilişi ile alakası yoktur.

Oynattığınız oyuncu yapısı ve oyuncularla alakası vardır.

Öğle bir kadro yaparsınız ki defansif diziliş sandığınız 4-5-1 dünyanın en ofansif oyun dizilişi olur. Ofansif sandığınız 3-5-2 de dünyanın en defansif dizilişi olabilir.

Kurduğunuz kadro ve takımı geriye çekerek oynatıp oynatmadığınıza göre dizilişlerin ofansif mi defansif mi olup olmadığı değişir.

Mesela FB son dönemde oynadığı 3-5-2 kesinlikle ofansif bir oyun ve diziliş şekli değil.

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    En nesyri satmayarak büyük hata yapıyor yönetim. Adam bildiğin kötü futbolcu. 20 milyon girdi bize. Bunun yerine cenk oynasa daha çok gol atardı.

• hotvote kullanıcısına yanıt

Benim sezon başından beri yorumları mı okudunuz mu acaba çünkü bana bırakın bu iyimserliği dediğinize göre hiç okumamışsınız.

Takımın oyun sistemini, oynadığı oyunu, teknik adamını, yönetimini ve taraftarın iyimser olanlarını sezon başından beri eleştirip duruyorum.

• Aslanavda gelmeden yazayım maalesef yenileceğiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet az önce biten Göztepe maçıyla birlikte bizim değerli ligimizde şu ana kadar oynanan 5 maç da 2.5 gol altında bitmiş oldu. Büyük ihtimalle biz de akşama maksimum 2 tane atar bırakırız.

20 milyon euro etmez elbette ona katılıyorum ama kötü futbolcu olduğunu asla düşünmüyorum. Sevilla'da dört sezon oynamış, cvsinde iki Avrupa ligi kupası var. Málaga alt yapısında yetişmiş. Oyuncuyu Sevilla'da değilde Hollanda liginden bir takımdan alsaydık muhtemelen maksimum 8 mil. € falan öderdik. Geldiği kulüp ve ligde piyasasını belirliyor maalesef.

Şu ana kadar oynadığı tüm kulvarlarda 12 gol 3 asistlik katkısı var. İstatistik olarak da iyi sayılır. Sadece Dzeko gibi sırtı dönük oynayamıyor. Komple bir santrfor değil. Ama bunu alırken biliyorduk.

Eğer bahsedilen 35-40 mil. €'luk teklif varsa bence de satılmalı. Sonra o parayla Jonatan David transfer edilmeli. Ama oyuncunun da beş büyük ligden çok ciddi talipleri var. Yani hiç kolay değil.

• bu söylediklerinin muhatabı ben değilim, @hasanmerto .

ben @LADEGA 'yı alıntılayıp ona katıldım, anlaması çok zor değil.

tek forvetle oynayanın, kaya gibi santraforu olması gerekir. var mı, yok. rakip sahada, mazlum gibi, mülteci gibi tek bıraktığımız forvetler geliyor aklıma, sebep olanlara küfrediyorum.

cevap vereyim dedim. sonra, "ne gerek var, o fantazi adasında mutlu mesut yaşıyor" deyip vaz geçtim..

• en nesyri, hakkında çıkarılan dedikodulara kızmış. bundan sonra dakika başı bir gol atarak, her bir maçta 90 gol atmaya karar vermiş..  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 19 Ocak 2025; 16:58:36 >
  • osimhen süper golcü, 75 miyon agaa, osimhen de osimhen...

en nesyri forvet değil, kötü topçu, boşa para verilmiş, hemen gönderilmeli...

sonuç, penaltısız daha çok atan en nesyri.

fener taraftarı, ya titreyerek kendine gel, ya da sayıyla..

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

güzel bir tespit çünkü aynı sebepten ötürü jesus da 2'li santrafor fakat 4'lü dizlişte bunu tercih etmişti.

ne batshuayi ne de valencia 4231'in tek forveti olacak nitelikte, ayağı yere basan sağlam adamlar değildi, jesus da 4132 oynatıyordu. nitekim valencia gol kralı oldu da, orta saha delik deşik oldu. çok geçirgen bir takm olduk, çok attık çok yedik.

normalde dzeko fit ve genç olsa o ''tek forvet'' özelliklerine fazlasıyla haiz ama yaşı el vermiyor maalesef.

burada 352'ye geçiş sebebini sadece talisca transferi olarak görenler büyük yanılgı içerisindeler, futbol açısından da vahim bir hata bence. daha önce de anlattık ama herkes kendi tarafından bakmak istiyor, saygı duymaktan başka yapılabilecek bir şey yok.

benim de tüm zamanların en baba tek santrfor adayım, ibra 'dır.

• Yapı akşamki maçta puan kaybetmemiz için elinden gelen herşeyi yapacaktır

Vasat okanın kankisi bu maça boşuna atanmadı

Maksimum ciddiyetle ilk yarıdan işi bitirmeliyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 19 Ocak 2025; 17:18:41 >
  • 
Sayfa: önceki 47204721472247234724
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.