Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] Play-Off turundaki rakibimiz RSC Anderlecht ⭐⭐⭐⭐⭐ (4724. sayfa)

10 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 38 Misafir (12 Mobil) - 34 Masaüstü14 Mobil1 iOS
5 sn
101.771
Cevap
388
Favori
2.420.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 47224723472447254726
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hala en nesyri mokluyorlar allahim sen bana sabir ver

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    9 puan fark var şuan, doğal olarak rakibin oyuncuları daha iyi sayılır,
    Osimhen de sadece gol atmıyor biraz maçları izleyen farkı anlar,Dzeko da 10 tane fln attı iyi oynadı diyorsanız bunun adı vasata alışmışlık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • We Will Dominate kullanıcısına yanıt
    Söylediğiniz konuda size hak verdiğim için ve kendimce neden verdiğimi belirtmek için senin mesajını alıntıladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 19 Ocak 2025; 17:26:54 >
  • ŞİMDİ KİMLER GELİYOR.

KİMLER GİDİYOR.

BİR BİLGİSİ OLAN VAR MI ACABA?

• TakTAkk kullanıcısına yanıt

yazımın hiç bir yerinde dzeko yok. bu bir.

ikincisi gese galibiyetlerinin bileklerinin hakkıyla alınmış olduğunu düşünmüyorum. ben ve milyonlarca kişi..bu iki.

üçüncüsü, forvet özelliklerini konuşmuyoruz, gol atmayı konuşuyoruz.

osimhen kötü bir futbolcu DEĞİL zaten. ama en nesyri'ye fark atmış biri de DEĞİL.

en nesyri yanında, golcü 10 numara ve olası taktik değişimler ile çok daha fazlasını atacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 19 Ocak 2025; 17:29:59 >

O arkadaşa cevap vermene gerek yok çünkü bizim kadromuzun her sene kötü olduğu için rakibin şampiyon olduğunu düşünüyor, tek sebep buymuş. Rakipte Osimhen varsa bizde Mbappe olmalıymış yoksa şampiyon olamazmışız. O yüzden fazla yorulursun :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shieldwall -- 19 Ocak 2025; 17:32:15 >
  • Shieldwall kullanıcısına yanıt

9 puan farkını, takımın her şeyine karar veren teknik direktöre değil, oyunculara bağlayan bir kişi ile, sakince konuşulacak kadar konuşuyorum ben de. kadroye karar veren, takitğe karar veren, oyuncu değişikliklerine karar veren adam, süt gibi ak. sahadaki oyuncular kalitesiz... enteresan bakış açılı bir arkadaşımız. kalitesiz (!) kadro ile geçen sene ligin tozunu attırmıştık. unutmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 19 Ocak 2025; 17:36:54 >
    Doğrudur en az 2-3 maçta net şekilde gsye oyun dönderildi çünkü oyuncuları ahlaksız direkt atlıyorlar hakem hemen yiyor bunu
    Ama yıllardır böyle bu durum, bizim hatamız onlara oynadığımız maçlarda aldığımız kayıplar
    Kadro kalitesinin en net anlaşıldığı gs bjk maçları oldu
    Nesyri iyi oyuncu, sorun takımın geri kalanında, özellikle bekler ve 10 numara bomboş oynuyorlar

• SLAHS kullanıcısına yanıt

Hiç birşey belli değil hocam bitti denilen talisca bile yatabilir  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

sahadaki hiç bir oyuncu, kafasına göre oynamaz. td ne derse, onu yaparlar. yetenekleri kısıtlıysa, eksik veya az yaparlar ama bunun böyle olmadığını, geçen yıl gördük. sorun oyuncularda veya oyuncu kalitesinde değil. sahaya dizilişte, verilen taktiklerde sıkıntı var. adama "sen ileri çıkma" derseniz, o adam ileri çıkmaz. kostic ilk geldiğinde güzel bir prta ile asist yapmıştı. sonra uzun bir süre ne orta denedi, ne ileriye çıktı. sol bek olarak, bir nevi çaklı oynatıldı.

• dzeko'nun orta sahada takılması, top alıp dağıtması da bir direktiftir. kötü yaptıklarını söylediğimiz mourinho'nun iyi yaptığını da söylemiş olduk.  

Mourinho, Ancellotti gibi adamlar oyunu belli zaten, kontrollü oynatırlar, onu getirenler bunu bilmiyordu sanırım
    Bizdeki sorun TD olsa bu oyuna rağmen o kadar organize ataklar bulamazdık, bjk maçında dzekonun tadicin kaçırdıkları oyunla sistemle açıklanamaz, direkt kalite ile ilgili bu durum
    O maçları alsak oyunculara bi şekilde hak verirdim
    Deplasmanda gs maçında bu durumu yine yaşayacaz gibi duruyor

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Yahu ben şimdiki iyimserliğinizi dedim. İyimserlik ve kötümserlik bâki değildir ki

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

dünyadaki, bazı "ünlü" td'ler, sadece çok iyi topçularla başarılı olabilirler. subjektif görüşümdür. katılırsınız, katılmazsınız, size bağlı. yani anceletti fb nin başına geçse, o da saçmalardı bana göre. çünkü kafasındaki oyunu vini jr. veya bellingham oynayabilir. normal bir futbolcu için zor işler. aragones örneği de var, hali hazırda. bunlara dünya büyük hoca der. bana göre büyük td; hangi takıma giderse gitsin, kendi oyun anlayışını entegre edebilen hocadır.

• hotvote kullanıcısına yanıt
    Şuan da iyimser değilim ki. Ama Adana bu haldeyken yenemiyorsan bu hoca ile bu işin olmayacağı ortada demek zaten.

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    Kötü oyuncu. Daha pas bile vermeyi öğrenememiş 20 yaşında. Oynadığı her maçı izledik, farkında değil misiniz sahiden? Guizanın fundementali bundan daha iyiydi. Eyüpspor için iyi futbolcu olabilir belki ama Fenerbahçe forveti için kötü oyuncu.

• bu arada, buradaki renktaşların fikrini öğrenmiş olayım:

ben ne zaman real maçı izlesem, sahada mbappe ile arda aynı anda olsa, bu mbappe boş poziyonda olsa dahi arda'ya pek pas atamayı istemiyor gibi geliyor bana. görüşlerinizi merak ediyorum. benim gibi düşünen var mı?

benzer bir olay da bizim tadic ile ilgili . dzeko hariç, diğer oyunculara pas verirken gönülsüzce atıyor gibi geliyor bana. zira attıklarının çoğu olmuyor da zaten.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Hoca ile olmayacağı ads maçı ile mi belli olacak?
    Peki başka sorum yok.

İyi seyirler

Rambo bırak bu lafları. Adam dümdüz futbolcu. Ayrıca osimhen’in ..,

Anlatabildim mi?

• Bizim takımın en iyisi 39 yaşındaki Dzeko. Kenarda futbolcuların sevmediği, takımı geriye yaslamaya meraklı bir td eskisi var.

Hayal kurarken ayarlarınız yere bassın.

• 
Sayfa: önceki 47224723472447254726
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.