< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] Play-Off turundaki rakibimiz RSC Anderlecht ⭐⭐⭐⭐⭐ (4726. sayfa)
-
-
Hoca yavaştan form buluyor galiba, umarım kazanırız.
-
Tam havaya giriyoruz belki bir seyler olabilir diye adam yine akla hayale gelmeyecek seyler deniyor.Kac mac gecmis ne sistem oturmus ne 11 belli.Oyuncak gibi her hafta ayri bir sacmalik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Perşembe bi macımız daha var arkadaşlar. Ads süpriz yapmazsa bu kadro bile yeterli
-
hocaya defans yaptırıyorlar, savunma hocası bu dediler; gitti tek stoperle maça çıktı. imparator.
-
-
Arkadaşlar merhaba,
Güzel bir maç akşamı diliyorum.
Maç esnasında çevrim içi olacağız.
Maça da bakıyoruz müsaadenizle. O nedenle tüm mesajları süzemeyebiliriz. Lütfen şikâyet eder misiniz?
-
mert müldür'ün stoper olduğu takımdan ne bekliyorsun. dedik 2 sene önce serdar aziz'le samet'le olmaz diye. şimdi elinde kaldılar oynatamıyorsun bile.
-
Osayi çağlar djku şeklinde de yapabilir di ama olsun deneriz
Çok dan belli oldu bizler açısından. Ben yönetim açısından diyorum. Bu maçta kötü oyun ve kötü skor alınırsa Mourinho ile 1 dakika bile devam etmemeleri gerekir o açıdan diyorum. Devam edilirse yönetimde art niyet aramaya başlarım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Orta saha nerede. Fred dışında orta saha göremedim şu kadro da.
Hocaya vur dedik bu direk öldürmeye çalışmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 19 Ocak 2025; 18:43:59 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
patron çıldırdı 11'ini kurnmuş reis. ortayı 4 lemesi iyi oldu. ama şimo orada ne kadar iş yapar? performans olarak kilit oyuncu şimo olacaktır.
ekleme: ben ileride cenk nesyri yapardım. dzeko inadı anlamasız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 19 Ocak 2025; 18:53:22 > -
Aykut Kocaman ve yedi ön liberolardan, Jose Mourinho ve yedi beklere...
-
Mou bişiler deniyo
Enteresan kadro, patron mutlu son istiyor :))
-
Orta aslında 4 değil 6 dzeko artık koşamıyor diye kafa topları ındırsın ara pası atsın kornerlerde yada geride düşen toplarda kaleye vursun diye bim taliscası olarak kullanıyor
-
Kadro fecaat, elde stoper yokken 3’lü oynamaya devam ediyoruz. Umarım bir kaza olmaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
levent
duldul
kostic
sunlari mac kadrosuna almayi gectim, micmaya gitmem, adamlarin ucu de ilk 11 oynuyor
mario branco istiklal mahkemelerinde yargilanmali
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Okan arkasina yaslanmis rahatca izliyordur maci
Dzeko nası koşacak o pasa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X