Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] Play-Off turundaki rakibimiz RSC Anderlecht ⭐⭐⭐⭐⭐ (4726. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 22 Misafir (6 Mobil) - 21 Masaüstü10 Mobil
5 sn
101.801
Cevap
388
Favori
2.420.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 47244725472647274728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Enteresan bir kadro. Beklerimiz hızıyla stoper açığını kapatır diye düşünür herhalde hoca.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hoca yavaştan form buluyor galiba, umarım kazanırız.

• Tam havaya giriyoruz belki bir seyler olabilir diye adam yine akla hayale gelmeyecek seyler deniyor.Kac mac gecmis ne sistem oturmus ne 11 belli.Oyuncak gibi her hafta ayri bir sacmalik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Perşembe bi macımız daha var arkadaşlar. Ads süpriz yapmazsa bu kadro bile yeterli

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt

hocaya defans yaptırıyorlar, savunma hocası bu dediler; gitti tek stoperle maça çıktı. imparator. 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] Play-Off turundaki rakibimiz RSC Anderlecht ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• Jesus kalk, senden psikopatı geldi :))
    💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] Play-Off turundaki rakibimiz RSC Anderlecht ⭐⭐⭐⭐⭐

• Arkadaşlar merhaba,

Güzel bir maç akşamı diliyorum.

Maç esnasında çevrim içi olacağız.

Maça da bakıyoruz müsaadenizle. O nedenle tüm mesajları süzemeyebiliriz. Lütfen şikâyet eder misiniz?

• mert müldür'ün stoper olduğu takımdan ne bekliyorsun. dedik 2 sene önce serdar aziz'le samet'le olmaz diye. şimdi elinde kaldılar oynatamıyorsun bile.

• Osayi çağlar djku şeklinde de yapabilir di ama olsun deneriz

• hotvote kullanıcısına yanıt
    Çok dan belli oldu bizler açısından. Ben yönetim açısından diyorum. Bu maçta kötü oyun ve kötü skor alınırsa Mourinho ile 1 dakika bile devam etmemeleri gerekir o açıdan diyorum. Devam edilirse yönetimde art niyet aramaya başlarım.

• Orta saha nerede. Fred dışında orta saha göremedim şu kadro da.

Hocaya vur dedik bu direk öldürmeye çalışmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 19 Ocak 2025; 18:43:59 >
  • 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] Play-Off turundaki rakibimiz RSC Anderlecht ⭐⭐⭐⭐⭐

patron çıldırdı 11'ini kurnmuş reis. ortayı 4 lemesi iyi oldu. ama şimo orada ne kadar iş yapar? performans olarak kilit oyuncu şimo olacaktır.

ekleme: ben ileride cenk nesyri yapardım. dzeko inadı anlamasız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 19 Ocak 2025; 18:53:22 >
  • Aykut Kocaman ve yedi ön liberolardan, Jose Mourinho ve yedi beklere...

• Mou bişiler deniyo

• Enteresan kadro, patron mutlu son istiyor :))

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Orta aslında 4 değil 6 dzeko artık koşamıyor diye kafa topları ındırsın ara pası atsın kornerlerde yada geride düşen toplarda kaleye vursun diye bim taliscası olarak kullanıyor

• Kadro fecaat, elde stoper yokken 3’lü oynamaya devam ediyoruz. Umarım bir kaza olmaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • levent
    duldul
    kostic

sunlari mac kadrosuna almayi gectim, micmaya gitmem, adamlarin ucu de ilk 11 oynuyor

mario branco istiklal mahkemelerinde yargilanmali

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okan arkasina yaslanmis rahatca izliyordur maci

• Dzeko nası koşacak o pasa

• 
Sayfa: önceki 47244725472647274728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.