< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4725. sayfa)
-
-
-
ey güzel yönetim kurulu, osimhene 60 milyon verebiliyorsunuz da şu takıma niye adam gibi bek ve stoper almıyorsunuz?
-
Tadic yok 10 atarız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Djiku hariç full hücum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Al işte Mert müldür.
Jesusun Arao sevdası reloaded
ALLAH ını seven defansa gelsin kadrosu bu
-
Ads bize gol atabilirsin kadrosu
Öyle bir takım ki defansında mert müldür ve Levent mercan var. Gsliler en çok kullandıkları yer ile gülüyorlardır
amrabat tek maçlık cezalı değil myidi? irfan can, forvet arkası kötü pynarsa kızılmaz. neredeyse hiç oynatılmadığı bir pozisyon için.
-
savunmada sıkıntı olursa, ifran çıkarır, szym öne alır, amrabat'ı oyuna alır, kadrosu bana göre.
-
İrfan gol bile atar bu maçta siz ne anlatıyorsunuz beyler
fred ve fred'in 3-4 yaş genç hali aynı anda elimizde olsa, göbek kaya gibi olurdu.
-
sağolsun mourinho, en zayıf takımla bile oynarken, "ulen acaba yenilir miyiz?" diye düşünceler geliyor aklımıza da ondan.
-
yani 18 haftada 5 puan toplayabilmiş bir rakibe karşı hocanın bazı oyuncuları görmek istemesi, onlara fırsat vermesi, önemli oyuncuları dinlendirmesinden doğal ne olabilir.
bu oyuncular için kendilerini gösterme fırsatı. yok bu rakibe karşı da rezil bir performans gösterirlerse kendilerini bitirirler, hocaya da pek bir şey diyemem açıkçası. göstersin bakalım irfan kahveci ne kadar fenerbahçeli olduğunu. haftalardır forma şansı bulamadığı için küsüp tripkolik bir performans mı gösterecek, yoksa elinden geleni verip farkını mı ortaya koyacak. öyle lafla olmuyor bazı şeyler.
-
Defans evlere Şenlik. Futbol laubaliliği sevmez
Mourinho defansif oynatıyor dedik, tek stoper çıktı adam 😅😅
Şu kadroyu 40 yıl düşünsem herhalde çıkaramam. Mou'nun aklındaki şey en kötü haliyle kadro cıkarcam puan alırsam benim başarım alamazsam yönetimin suçu diyip kurtulcak herhalde başka açıklaması yok. Takımda zaten 2 tane defans oyuncusu var djiku ve çağlar hangisi daha kötü tartışma konusu yaparsın adam birini kesip yerine 3 lü defans oynatıp 2 tane hücüm özellikli defansı olmayan bek koyuyor ve en ilginci burada, tam önlerine 2 tane kanat bek ekliyor gram defansif özelliği olmayan oyunculardan kurulu şekilde. Şuan takımda defansif 1 tane oyuncu var djiku onun dısında irfan eğribayatı saymazsak biz 9 tane hücumcu ile cıkıyoruz.
-
Ben rakibi küçümsediğini düşünüyorum. İnşallah sürpriz yaşamayız. Ki İrfan'ın performansı etkileyecek gibi duruyor.
Hadi inşallah, Fenerbahçe düşmanlarını kudurtuyor ya yeter.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X