talisca 8 senedir top oynamıyor, bir an önce gelsin antrenman yapsın diyoruz hala menajeri oyun yapıyormuş. 5 senedir bjkye gideceğim deyip zam istiyordu, orada devam ederse şaşırmamak lazım. |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] Play-Off turundaki rakibimiz RSC Anderlecht ⭐⭐⭐⭐⭐ (4757. sayfa)
-
-
Mesela nesyri o golleri atmasaydı 3 metreden direğe nişanladığını konuşacaktık. Hoca ve Takımın hiçbir yeri güven vermiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocayı da sabote ediyorlar olabilir.
mou 12 milyon euro alıyor
dzeko tadiç 4 mil
şimo 2.5
fred 3 milyon
ambrabat 3 milyon
dizku 1.5 mil
yani rakamlar , hocanın aldığı ücret karşısında komik kalıyor. belki bu da sebep olabilir. bu işi de yönetim çözecek.
-
x (formerly twitter)Ahmet Konanç (@ahmetkonanc) on Xhttps://x.com/ahmetkonanc/status/1881021642098532489
Konanç'ın yorumu üstte
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
İlk transferimiz Diego Carlos olmuş. Salı günü İstanbul'da olması bekleniyor. Hayırlı olsun.
-
-
Alışkınlar, sıkıntı yok
-
Ezmek? Lan ezdiğin maçlarda topla oynaman %30. Maçın başından sonuna kadar 10 kişi oynadık bir golümüzü hakem şerefsizce iptal etti. Dua edin o maçta adam gibi bir hakem yoktu 5 yerdiniz yoksa o maçta. Hedef Avrupa Ligi gerçekler Malmo'den, Rks'den, Sparta Prag'dan, Young Boys'dan, Az Alkmaar'dan, Kopenhag'dan yenen tokatlar. Ha birde Molde vardı baraja çarpan 2 free-kick ile elediğniz. Herifler baraj kurmasa elemişlerdi.
gs fb'den daha iyi oynuyor bu gerçek nasıl ama şaşırdın di mi? Ancak geçen sene sizi 10 kişiyle bayılttığımızı kabul etmemek baya ezikçe.
-
Talisca falan boş iş. Bu adamın genç halini bulmak lazım.
Yabancı Var geldi. Yabancı Var kararına uymayan hakemi asarlar. Aynı standartlar Galatasaray maçlarında da olacaksa bu Fenerbahçe için çok daha iyi olur.quote:
Orijinalden alıntı: ali222Geçen hafta Mehmet Türkmen VAR a uymadı. Aslında yanlış karar verdi ama yine de uymaması hoşuma gitti (bizim maç değildi, bizim aleyhimize olsa söverdim tabi)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
39 yaşında çok acayip şeyler yapıyor. geçen sene çift forvete geçip devre arasında tek transfer olarak dzeko'nun oynatabileceği hareketli bir forvet alınsa konferans şampiyonu olabilirdik.
-
Yabancı Var kararına uymayan hakemi asarlar. Hiç mi benden bir şey ogrenmediniz ? Hakem Var kararına uymasın falan, komik oluyorsunuz.
Cherki
Avrupa liginde Galatasaray Fenerbahçe eşleşmesi istiyorum. Şahane olur.
geçen sene olabilseydi keşke öyle bir şey. bu sene yenilip rezil oluruz.
-
Tarafsız yazıyorum. Avrupa maçında Fenerbahçe Galatasaray'ı rahat geçer, o kadarını yazayım.quote:
Orijinalden alıntı: Jeff Beckgeçen sene olabilseydi keşke öyle bir şey. bu sene yenilip rezil oluruz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X