Yönetim karşılayacakmış transferleri, doğruysa gram üzülmem. Kendi paralarından verince yıllardır çektiğimizi görürler belki biraz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4759. sayfa)
-
-
djiku izleyip hangi scout alınsın raporu verdiyse aldığı paraları yiyemez inşallah
-
SEN GALATASARAYLISIN
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kral Göztepeli falan misin sen, çok güzel bir yazı olmuş. İstenilen şey adalet değil ayrıcalık kısmına imzamı atarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi topçularını kötülüyorlar maalesef, ben sadece burada sanıyordum ama Yağız'ından bilmem kime kadar bu böyleymiş.
-
Galatasaraylı değilsem eşek gibi anıracak mısın?
-
Hayır Fenerbahçeliyim.
Doğru söyleyeni domuzlu köyden kovdukları için her gün başka takımlı oluyoruz ama hayvanlar gibi Fenerliyim.
10 senedir şampiyonluk göremiyoruz ama takımı tenkit eden herkes başka kulüplü. Ali Koç'un hastalıklı zihniyeti tüm camiaya sirayet etmiş. Bu takım eleştirilemeyecek kadar iyiyse her sene niye bir başkası şampiyon oluyor diye soran yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T@rhuncu -- 20 Ocak 2025; 11:4:24 > -
Bu maçı kıstas almamak lazım.
Puan tablosuna baktığınızda ads şimdiye kadar 5 puan toplayabilmiş.
Şu zamana kadar gördüğüm en kötü tsl performansı olabilir bu.
Beni düşündüren adamlar 10 kişi kalmasa bu maçı döndürebilecekmiydik ?
O yüzden mert müldür uçtu , levent mercan coştu demeden önce takımı lyon karşısında görmek lazım.
Benim görüşüm dün oynadığımız futbol rezaletti.
-
Neysri çok iyi bir futbolcu mu? İki tane gol attı diye olmuş galiba. Oyuna katkısı hemen hemen sıfır, topla koordinasyonu zayıf, gol vuruşları filan da pek iyi değil. Sırf bu sene benim hatırladığım iki, üç tane filan boş kaleye vurup direkten dönen topu var. Bir tane de içerideki Alanya maçıydı galiba, rakip savunmayı müthiş ekarte edip boş kaleye üst direğe mi ne vurmuştu. Bu adamın tam olarak nesini eleştirdiğimiz için özür dilememiz bekleniyor?
Osimhen ile arasında hırs bakımından, oyuna katkı bakımından, yırtıcılık bakımından bana göre bayağı fark var. Çıplak gözle izlediğimde bunu görüyorum. İstatistikler her şeyi anlatmıyor. Rossi de sözde her sene 10 asist yapıyordu, asistlerine bak, Arda'ya veriyor, Arda orta sahadan vuruyor ve gol, sorsan asist yaptı.
Bilmiyorum içinizde takımımda Osimhen yerine Neysri olsun diyen var mı. Ha, tabii bu topçuları bir de şu futbol katilinden kurtulduktan sonra görmek lazım. O zaman bambaşka bir futbol da oynayabilir ama Neysri'yi hiç beğenmiyorum, söyleyeyim ben şimdi de. Dzeko bundan üç gömlek filan üstün bir futbolcu.
-
Yahu ne utanmaz adamlarsınız siz yahu. 15 senedir bu forumda yazıyorum, hala Galatasaraylı diyorsunuz. Neye istinaden Galatasaraylı olduğumu iddia ediyorsunuz? Mourinho kötü top oynatıyor dedim diye mi? İyi mi oynatıyor? Taklit yapıyormuşum. Seni bir taklit ederim aklını kaybedersin.
Herkes de bir triplerde. Engellemiş filan. Okudukların işine gelmeyince engellersin tabi. Ama birinin yazdıklarını görmeyince onun dedikleri doğru olmaktan çıkmıyor. Birini engellemeyi de anlamıyorum. Korkak herifler. Söyleyecek lafı olan adam gibi burada konuşur. Onu yapama, engelle, sonra da arkadan konuş.
Benim Galatasaraylı olduğumu iddia eden herkesi düelloya davet ediyorum. Şayet Galatasaraylı değilsem eşek oğlu eşekler gibi anıracaksınız. Galatasaraylı isem de kendimi öldüreceğim. Var mısınız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T@rhuncu -- 20 Ocak 2025; 11:14:19 > -
ŞİMDİ KANITLADIN GALATASARLI OLDUĞUNU OSİMHENLE NESRİ KIYASLADIN BİDE SEN GALATASARAYLISIN
LeBron James'le mi kıyaslayayım birader, ne boş konuşuyorsun sen ya.
Dediğim gibi eşek gibi anıracaksan Fenerbahçeli olduğumu ispatlarım. O caps lock'u da kapat, ayıp.
Senelerdir Fenerbahçe kombinem var, burada devrettiğim bir sürü insan da oldu. Digiturk kayıtlarımda Fenerbahçeli olduğum görünüyor. Fenerbahçe Kart'ım, Passolig'im, bir sürü maçtan fotoğrafım, hepsi var. Anıracak olana gösterir, anırtırım zevkle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T@rhuncu -- 20 Ocak 2025; 11:19:30 > -
PENALTIDAN GOL ATAN OSİMHENMİ
BELKİ CAPS LOCK TUŞUM BOZULDU ??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sbeamlichi -- 20 Ocak 2025; 11:20:17 >
Tamam Fener dünyanın en iyi takımı. Devam edin böyle.
-
Yok mu transfer?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
şu FB'liyim diyen GS'liyi bloklayıp geçin hiç uğraşmayın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben zaten burda eleştiriyorum ama siz futbolcu eleştiriyorsunuz nesri gayette iyi bir futbolcuquote:
Orijinalden alıntı: Sbeamlichi
Kontrollü oyun oynuyoruz 2.olan gs puan kaybetmiş lideriz puan farkı 9 allah korusun bi kaza yaşarsak puan farkı azalır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sbeamlichi -- 20 Ocak 2025; 11:22:38 >
SİZE GELEN CEVABA BAKIN MESELA
BUNLAR NE İSTİYOR ANLAMIYORUM Kİ
SON 9 MAÇTA 1 TANE PENALTISIZ GOL ATABİLMİŞ ADAMI BANA ÖVÜYOR
ADAM 2 GOL 1 ASİST YAPTI
1 GOL 1 ASİST DAHA YAPTI SAYILMADI.
3 GOL 2 ASİST YAPMIŞ.
OYUN KURULUMUNDA YOK DEDİĞİ ADAM BU
-
NE İSTİYORSUN ALLAH AŞKINA
VALENCIA BEĞENMEZ
ROSSİ BEĞENMEZ
DZEKO BEĞENMEZ
NESYRI BEĞENMEZ
CENK BEĞENMEZ
HEP RAKİP İYİ DEĞİL Mİ?
ŞU AN GS'DE OLSAYDI BU NESYRI ONA AĞLAYACAKTINIZ. SİZİ GS MEDYASIYLA İYİ GÜDÜYORLAR
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X