Kötü futbolcu demedim. Çok iyi bir futbolcu değil dedim. Ayrıca beğenmek zorunda mıyım? Beğenince Fenerbahçeli niye olamıyorum? |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4760. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Valencia ve Dzeko beğeniyordum ve beğeniyorum. Ne zaman beğenmiyorum demişim? Başkalarından okuduğun şeyleri niye bana izafe ediyorsun?
-
MESELA NESYRI'Yİ NİYE BEĞENMİYORSUN? CİDDİ BİR CEVAP İSTİYORUM
28 MAÇ 14 GOL 4 ASİST HER 0.5 MAÇTA BİR GOL HER 84 DAKİKADA BİR HATTA DÜN İPTAL EDİLMESE 75 DAKİKADA BİR
FENER'DE OYNUYOR DİYE Mİ
ÜSTÜNDE TURUNCU KIRMIZI FORMA OLSA KEŞKE BİZDE OLSA DERDİNİZ AMA?
NE İSTİYORSUN
10 MAÇTA BİR GOL ATABİLMİŞ OSIMHEN Mİ
-
Ya daha burda en başta oyuna katkısı sıfır dedin orda koptum zaten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sevdiğim bir forvet tipi değil. Birincisi, teknik değil. Topla ilişkisi ve koordinasyonu zayıf, gol vuruşları iyi değil. İçerideki Alanya maçı, boş kaleye direğe vurdu. Dün yine boş kaleye direğe vurdu. Çalım atmaz, hava topu indirmez. Fiziki mücadelede çok güçlü değil. Koşuyor, mücadele ediyor ama fizik olarak cüssesinden beklenecek kuvvette değil. Dolayısıyla yırtıcı, rakip defansı yıpratan bir fovet tipinde de değil. Dzeko'da da yaşı itibariyle artık benzer problemler var gol vuruşu ve fizik anlamında filan ama Dzeko her şeyden önce teknik bir futbolcu ve oyun zekâsıyla geriye gelip 10 numara gibi top dağıttığı, tuttuğu çok vakidir. Neysri bunu da pek yapabilen bir adam değil.
Ha neyi var, çok fırsatçı, sürekli kenarlara dahi açılıp koşu atan, hava toplarında gol yeteneği üst düzey bir oyuncu.
Hiçbir zaman Neysri'ye kötü oyuncu demedim. Fakat beğenmiyorum, beğendiğim bir tipte forvet değil. Birkaç haftalık performansa bakıp Neysri, Osimhen'den iyi futbolcu demek de komik oluyor. İlk haftalarda da Osimhen çok üstün bir formdaydı. Osimhen tipi forvetleri ben daha çok tutuyorum.
Yine çok erken konuşuyorsunuz son 10 haftada 1 gol zart zurt diye.
-
Dostum Dzeko ile mukayese et bir oyun kurulumuna katkısını. Sonra konuşalım. Yaptıklarının kaçta kaçını yapıyor, yapabiliyor Neysri. Adamın Dzeko'dan tek üstün özelliği fırsatçılığı.
Fenerbahçe'deki sorun forvet morvet de değil ki ayrıca. Biz niye forvet konuşuyoruz onu da anlamıyorum. Bu takımın sorunu hoca ve aşık olduğu dandik sistemi.
-
FİKİRLERİNİN ÖNEMİ YOK
HOCA BEĞENİYOR VE HER MAÇ TIKLATIYOR
GİDİP GALATASARAYINI İZLEYEBİLİRSİN
HER MAÇ PENALTI ALIYOR ZATEN ATAR İLLA OSIMHEN'NIN
-
Birincisi, fikrimi sen sordun diye söyledim. Hem soru soruyorsun, sonra da fikirlerinin önemi yok diyorsun.
İkincisi, hoca beğeniyor olabilir. Ben hocayı da oynattığı oyunu da beğendiği oyuncuları da beğenmiyorum. Mert Müldür'ü de çok beğeniyor mesela. Onu da öv o zaman sürekli burada.
Üçüncüsü, tekraren söylüyorum, Galatasaraylı filan değilim. İsteyene ispat ederim ama eşek gibi anırması şartıyla.
Dördüncüsü, siz bu takımdan memnun iseniz zaten benim diyecek lafım yok, sene sonu bu yazdıklarımı herkes unutur ama yine de herkes dediğime gelir farkında olsa da olmasa da.
Keşke senin dediklerin olsa ve Fenerbahçe şampiyon olsa kıymetli kardeşim ama zannetmiyorum işte. Ne yapayım.
-
buradaki alex fergusonları geçin medyadaki ağzından çıkacak söze bakılan sözde futbol otoritelerinin hepsini toplayın şu anda tuttuğunuzu iddia ettiğiniz takımınızın başındaki adamın futbol bilgi kapasitesinin yarısı bile etmez. o yüzden gülerek kahkalar eşliğinde yorumları okumaya devam ediyoruz. bu arkadaşlara 'acil' transfer yağdırın biraz hayal dünyalarında mutlu olup gazlarını aldırsınlar. birde bunların mourinho gitsin yetenek sizsiniz jürisi gelsin versiyonları varki onlara akıl izan mantık ve geriye ne kaldıysa artık
-
Hocam, 6 - 7 yıldır seni takip ederim, yeri geldi, "benim yazacaklarımı yazmış, aklımı okumuş", dedim ama bu sezon yazdığın çoğu şeye bu da dahil katılamıyorum.
-
Takım tutmak dünyanın en saçma işi. Ben de bu saçmalığı yıllarca yaptım, artık yapmıyorum, zararın neresinden dönersen kâr. Bu işten milyon dolar götürenler takım tutmuyor ise siz niye tutuyorsunuz ki. Galatasaray maçını da Fenerbahçe maçını da, İngiliz ligini de izliyorum zevk alarak. Kim güzel top oynarsa izlerim, amaç hoş vakit geçirmek
Futboldan zevk almak için takım tutmaya verek yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
+
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arph -- 20 Ocak 2025; 12:13:49 > -
Her fikre açığım, birisi makul bir şekilde Muslera, El Nesri'den iyi derse ona da katılmam ama dinlerim problem bu değil. Maçın ortasında, hakem bizi doğrarken adamın bir golü bir asisti haksızca iptal edilmişken, gelip Osimenle karşılaştırmak ne alaka? Bugün bu mesaj yazılsa katılacak değilim ama maç anında bana ne Osimenden Kosimenden? Maç anında gol atmış, maçı aldırmış adamı kıyaslamak, kıyaslayıp GSli topçuyu daha iyi demek hem de ortada bir tartışma yokken bunu demek benim kitabımda yok.
-
transferin son günü osimhen çekiyoruz gs transfer yapamıyor şamp fb oluyor.. osimhen zaten piyasası olan adam aldığımız fiyata satarız oynatmazsak
-
Ben mukayese etmiyorum ki, burada ediliyor. Ben sadece Neysri'nin düşünüldüğü kadar iyi bir forvet olmadığını söylüyorum. Maç anında filan da bir şey yazmadım.
-
Hocam TV'den maç izleyerek zaten takım tutmanın bir mantığı yok. TV karşısında boş duvarlara gassaray gassaray demek bana mantıksız geliyor. Yani böyle zevk alacak olsam madridi falan tutarım devamlı şampiyon oluyor diye :d.
İzlemek yerine yaşamaktır mühim olan. Doğru olanı yapmışsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bakmayın dünkü öne çıkmasına. bizim orta saha evlere şenlikti. adam usta göründü. vasat bir arkadaş gördüğüm kadarı ile.
-
bariz olarak bir sorunu var kostic'in . ne olduğunu bilmiyorum. ama bu hali normal değil.
-
tespitim: mourinho, kağıt üstündeki plan ile sahadaki gerçeği sık sık birbirine karıştırıyor. ikisi tamamen farklı şeyler. biri mükemmel görünür, uygulamada berbat çıkar. diğeri şahanedir, teorisi saçmalıktır vs.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 20 Ocak 2025; 13:2:45 > -
bana öyle geldi ki, irfan sezon başından beri, forvet arkasında şans bulsa, yedekte tutmak yerine oyunda olsa idi, şimdi daha güvenli ve iyi oynayacaktı. dün hem formu sıkıntılydı. uzun zamandır tam maç görmediği için. hem de yerini yadırgadı. uzun zamandır orada oynamadığı için. ama işte, zaten tüm oyuncularımızın üstünde durlulan, verim almayı planlayan bir kulüp değiliz. avrupa'da sıradan bir takım olsak , daha iyi yapılırdı bunlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X