Ben genel olarak Mourinho'yu beğeniyorum, Fenerbahçe'ye gelmeden önce de beğendiğim bir isimdi, futbolda çok sevdiğim, değer verdiğim karakterlerden birisi, yıllardır yakından uzaktan takip ediyorum böyle bir adamı formdan düşmüş olsa bile takımımda görmekten mutluyum. Yani rasyonel sebeplerden de öte ben Mourinho'yu seviyorum. Geçen sezon İsmail Kartal'ı destekledim, kalabilirdi, yeterli takviyelerle daha iyi bir takım olabilirdik ama olmadı. Bana kalırsa, benim anlayışıma göre istikrar başarı getirir, bugün en kötü teknik direktör olan Ersun Yanal'la bile Ali Koç 8 sezon çalışsaydı bir iki tane kupa kazanabilirdi, oturmuş takım ve istikrar başarı getirir bundan hareketle hoca ile yola devam edilmesi gerektiğini düşünüyorum ama bu aldığı maaşla beraber sürdürülebilir mi? Tartışılır. En azından sözleşmesini bitirip, oturmuş bir takım bırakınca gelecek teknik adamı da buna göre seçersek bence olumlu bir iş yapmış oluruz. Oynadığım futbol inişli çıkışlı ve yetersizdi, hala tam kapasite oynadığımızı düşünmüyorum ama sistem değişikliği ile ve hocanın geçte olsa yavaş yavaşta olsa doğru kararlar vermesiyle daha iyiye gittiğimizi düşünüyorum. Çift forvet bozulmadan, arkaya yapılacak transfer ve ortaya yapılacak transferlerle güzel bir dönüşüm geçireceğimizi ümit ediyorum. Bu sene şampiyon olur muyuz? Ben uzun zamandır şampiyonluğa dair bir şey hissetmiyorum ve olacağımızı da olana kadar düşünmüyorum. Uzun zamandır başarıya dair bir şey görmediğimiz için en kötü bir tane ZTK kazansak, en azından Fener loser kulüp, finalde kaybeder vs. tarzı algıların kırılması açısından değerli olduğunu düşünüyorum ve derbilere 3 puandan fazlası gözüyle bakıyorum çünkü Türkiye'de algılar çok önemli, Fenerbahçe kötü ama derbide hiç kazanamıyoruz, Kadıköy'de büyü var gibi psikolojik üstünlüklerimizi kaybettik. Kupa konusunda da Fener kötü olsa bile kupa kazanıyor vs. gibi yeni şeyler üretmek lazım böyle böyle kötü psikolojiden kurtuluruz. |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4762. sayfa)
-
-
Leicester sadece 3 milyon euro paraya Parma'dan sağ bek aldı Coulibaly diye. Doğru yatırım zor bir şey değil. İnanılmaz kötü yönetiliyoruz her anlamda.
-
Gizli özneyi yakaladım hocamm..
-
Donusu olmayan bir 20 milyon euro daha giriyor kulube.
Ceyrek asirdir bilincli yapilan bir tane transfer gormedim.
10 yildir basarisizligin kitabi yazilmis kulupte su paralar icin mahkeme kurulmali.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
osayi yerine sağ bek lazım ayrıa osayi yi serbest bırakmamız lazım bize faydası ve katkısı 0
sol bek lazım
3 lü oynayacak isek bir tane değil 2 stoper lazım
orta saha mert irfan sebastian fred ismail amrabat bu şekilde idare edilir
osayi becao (dondurma) oster (dondurma) maxim serbest kostic serbest samet serbest serdar serbest kadrodaki gereksizleri böylece boşaltıyoruz
4 oyuncu lazım geri dörtlüyü komple değiştirmek lazım orda elle tutulur hiç kimse kalmadı
alabilirsek bir tane hızlı kanat forvet lazım çok isteniyorsada orta sahaya alternatif bir oyuncu daha alınır ama 6 oyuncu alabilirmiyiz emin değilim ben .
-
Penaltı verilen / Penaltı verilmeyen
Fener kollanıyor abi HÜÜÜÜÜÜÜÜĞĞĞĞĞĞ
-
Carlos gelmiş. Hocanın aklındaki kadro aşağı-yukarı şu şekilde. Üzülerek söylüyorum ki bu sistemde İrfan Can Kahveci'den 0 katkı alacağız. Kanat diye bir mevki yok çünkü bu sistemde.
Onun dışında Tadic veya Szymanski'den biri yedek kalmak zorunda. Szymanski'yi Amrabat'ın yanına yani geriye çekerse o zaman Tadic forvet arkası oynayabilir bu sefer de Fred yedek kalır.
Sol kanat-bek'e iyi para verip iyi oyuncu almalıyız. Pavlovic de çok pahalı bir transfer onu alabileceklerinden emin değilim. Sağda Osayi ve Mert bu sezon idare eder seneye onlar da değişir.
-
31 yaşındaki sakatlık geçmişi kabarık olan stopere 10 milyon euro mu vermişiz yoksa gözlerim mi bozuldu?
-
Çağlar merkez stoper de oynar, Carlos sağ stoper olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çağlar'ı merkeze bilerek yazmadım çünkü defansın merkezini emanet edebileceğim biri değil. Aslında kimi nerede oynatır bilmiyorum. Pavlovic mesela 1.94 boyunda kule gibi stoper, belki de onu merkeze koymalı. Tabii önce onu alması var zor kısmı o :D Merkezde en sağlam stoperimiz durmalı bence.
-
Diego Carlos'un maliyeti:
Bu şekildeyse gayet uygun.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 20 Ocak 2025; 15:14:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Gene saçma sapan olmadık mevkiye paralar harcanıyo bu yönetimle bu plansızlıkla daha çok puan farkı açılır dahada başkasının şampiyonluklarını görürüz biz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kafayı yemiş olmalısınız.
-
Dünkü maçta Çağlar'ı merkezde beğendim. Tabii bir maçla değerlendirme olmaz. Ama Djiku'ya göre daha güven verdi. Bence..
Arkadaşlar alternatif oyuncuların maliyeti :
Tuta 20 mil. € bonservis 3 mil. € maaş
Danso 25 mil. € bonservis 3.5 mil. € maaş
Ben de Carlos'un transferine yaşından ve geçmişte geçirdiği aşil tendon sakatlığından dolayı çokta sıcak bakmıyordum lakin devre arası hiçbir kulüp oynayan oyuncusunu ucuza bırakmaz. Hele 2.5 yıl önce 31 mil. €'luk yatırım yaptığı oyuncusunu hiç bırakmaz. Bu arada Aston Villa yine Sevilla'dan stoper transferi yapacak. Sevilla, Diego Carlos'u takasta geri istemiş, Aston Villa kabul etmemiş.
Premier Lig'den 3 milyona stoper mi almayı bekliyordunuz da pardon? 15 milyonlar konuşuluyordu burada ve 3-4 milyon maaşlar konuşuluyordu. Bu şekilde iyi yine.
-
diego carlos,elimizdeki hatta ligdeki en iyi stoper olacak diyeceğim de,maşallah dediğim 2 gün yaşamıyor,o yüzden susuyorum
-
Sorun şu Danso'yu aldın mı 2 yıl sonra biraz zararla çıkabilirsin tutarsa üstüne para kazandırır.
Carlos tutarsa en iyi ihtimalle 2 yıl daha üst seviye performans alırsın tutmazsa roma mızrağını tersten görürsün.
Fred'de son transferini yaptı ama kariyeri ortadaydı ve takımın çehresini değiştirecek oyuncuydu. Davinson parasına alınan şu oyuncuya bak isterse 10 yıl vade olsun rezil transfer.
Carlos transferini en çok isteyen bendim ama 11 milyon euro rezalet ötesi, şaka gibi. Çaresiz kaldıysan 3 milyon euro kiralama bedeli ver yarım sezon maaşını öde bari tutmazsa en azından 3 milyon girdi dersin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Beşiktaş formasını mi alacakmış bu borçla anlamadım ben
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X