|
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #AliKocistifa⭐⭐⭐⭐⭐ (4174. sayfa)
-
-
Ne çok seviyoruz abi yabancıyı. ne yaptı abi amrabat ? rakibe diklendi diye mi bukadar tatava ? maç 1-0 ken rakibine verdiği top gol olsa maç 5 gidecek, daha dakika 25 falandı orada.
senin elinde İsmail gibi bir değerin var. tek yapman gereken td veya antrenör desteğiyle basit oynamasını sağlamak. iddia ediyorum İsmailin üzerine düş, yapması gerekenleri çok net anlat 3 tane amrabat yapar sana.
-
Uzun süre boyunca orta saha için 6-8 totemi yapmıştım. Bugünden itibaren şuna başlıyorum:
-
Bundan sonra tek hedefimiz yönetimden kurtulmak olmalı. Zaten avrupa gitti lig gitti sene sonuna kadar bu sülüklerden temizlenmemiz lazım -
Öyle senin zannettiğin kadar kolay değil bu işler, jesus-ismail kartal- mourinho 3 tane adam akıl edemedi sen akıl ettin ismailcim basit oyna diyeceksin o da bir anda busquestse dönüşecek, o mantıkla sametle de konuşacaksın sametcim sen kaleciye geri pas verme diyeceksin bir anda ramosa dönüşecek stopere falan gerek yok takımda yani.
Amrabat konusunda da kimseyle tartışmam, şu anda takımda hem yüreği hem fiziğiyle hem de yeteneği ile ayakta kalan tek topçudur, geçen sene fred bu şekildeydi bu sene o da saldı kendisini.
-
baştan sona imza + kaşe + mühür -
Daha işin en başından söyledik ama kıskanıp da çamur attığımızı düşündünüz; Mourinho yanlış bir tercihti. Sebepleriyle beraber anlatmıştık ama bizi dinlemediniz. Sizin için bu şaşırtıcı olan sonuç Galatasaraylılar olarak bizim öngörümüzdü zaten. Hatta fener benim tahminimden çok erken çöktü.
Aranızda hala "hakem" makem diye saçma sapan konuşanlar gözlerini gerçeğe kapatanlar var. Sizin başarısızlığınızın sebebi temel probleminiz. Temel probleminizi çözmelisiniz ve sizin temel probleminiz zihniyetiniz.
Bakın Fenerbahçe ben kendimi bildim bileli "tek adam" zihniyetine sahip bir camiadır. Siz başkan olarak hep bir mesih arıyorsunuz. Mesih gelecek mucizeler yaratacak falan. Gidip zengin diye başkan mı seçilir. Ama seçiyorsunuz işte. Bunun sebebi de genel kurulunuzun dingonun ahırına benzemesi. Sokaktaki taraftar bir kulübün genel kurulu üyesi olamaz. Space odalarınız ağzından küfür eksik olmayan genel kurul üyeleriyle dolu.
Ben olsam Fenerin son 15 sene üyeliklerinin hepsini iptal eder kulüp üyeliğini çok zor şartlara bağlarım. Kulüp üyesi sayınızı azaltmalısınız. Bunu Ali Koç gibiler başkan olamasın diye yapmalısınız. Kulüp üyeliğinizin şartları arasına entelektüel seviyeyi yükseltmek amaçlı bazı maddeler eklemelisiniz. Yani kendi kulübüm diye söylemiyorum ama açın bi GS Genel Kurulu izleyin insanın ekran başında smokin giyip viski içesi geliyor.
Yani sizin temel probleminiz aslında Ali Koç bile değil, zihniyetiniz. Siz Ali Koç'u bile bir başka Ali Koç'la yıkmayı hayal eden monarşik-oligarşik bir zihniyete sahipsiniz. Zihniyetinizi değiştirin. Yazılmamış bir kural olarak ultra zenginleri başkan yapmamanızı yönetim kurullarına yazmamanızı öneririm. Orta seviye zengin ve başarılı yöneticiler seçmelisiniz. Parlamentonuzun gücü artmalı hükümetinizin yetkileri kısıtlanmalı aslında.
-
Alıntı
metni:Sergen yalçının Şampiyonluk yaşadığı bir ligimiz var. O yüzden ligde td isimlerine çok takılmamak lazım. Kadro kalitesi daima iyi olan şampiyonluğu kazanır. Sergenin şampiyon yaptığı bjknin kadro iyi miydi
enis destan, nskala, wellingto, atiba, souza, mensah, ghezzal, larin
-
nerdesiniz lan nesyri övücüler ? 20 milyonluk bidon dediğimde alay edenler nerde
-
Şimdi 1 tane penaltı atar ( Gerçi onu bile atamıyor) ya da boş kaleye 1 gol sallar kuyudan çıktı diye dolanmaya başlarlar yine.
-
peki etimesgut şeker spora karşı kıç dayayıp asist yapan ama büyük maçlarda sahada dolaşan kağnı tadic ? :d heykel dikeceklermiş. 2 saate hücuma çıkıyor
-
Yönetim yine arazi oldu :) Her rezillikte yaptıkları gibi.
Şimdi ben size olacakları söyleyeyim.
Başakşehir maçını kazanacağız. Sonra trolleri tarafından yavaş yavaş sosyal medyaya mesaj salınacak "Takıma destek olun bakın şampiyonluk yarışındayız" diye. Yönetim bu aşamada hala susuyor olacak, belki Acun konuşur, destek olun diye. Eyüp maçı da kazanılabilirse, hepsi kafalarını çıkarıp destek olun moduna girecek.
Bizim taraftar balık hafızalı olduğu için iki galibiyet alınınca burada yeniden saçma sapan ümit yeşerecek. Hatta devre arasında ciddi bir transfer yapılacak, yönetime olan tepki tamamen unutturulmaya çalışılacak, bir çok Fenerbahçe'li de afiyetle yiyecek bunu. Bu sayfalarda yeniden kadro mühendisliği falan yaparsınız :D
Sonra Fenerbahçe gene kazanması gereken bir maçı kazanamayacak ve gene şampiyon olamayacak.
Sezon sonunda da transfer, yapı o bu şu diyerek devam edilir.
Her sezon aynı şey.
Fenerbahçe Ali Koç'tan kurtulmadığı sürece asla başarılı olamaz. Gitmiyor biliyorum, biz de gönderemiyoruz ama en azından maçları izlerken bu gerçeği unutmadan izleyin de kendinizi yıpratmayın boş yere. Rakip takım taraftarlarına malzeme oluyorsunuz sonra. Herhangi bir umudunuz olmadan takip edin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: august landmesserAlıntı
metni:Sergen yalçının Şampiyonluk yaşadığı bir ligimiz var. O yüzden ligde td isimlerine çok takılmamak lazım. Kadro kalitesi daima iyi olan şampiyonluğu kazanır. Sergenin şampiyon yaptığı bjknin kadro iyi miydi
enis destan, nskala, wellingto, atiba, souza, mensah, ghezzal, larin
Sezonu hatırlamak açıından açtım transfer markete baktım.
Bu nasıl kadro planlamasıdır diyip sövdüm kapattım.
Ozan Tufan-Pelkas-Mesut Özil-Altay-Samatta-Tisserand- Sadık çiftpınar-Deniz Türüç - Frey VS VS VS.
Sezonun fark yaratan oyuncuları
Valencia dışı sayabileceğim bir isim bile yok korkunç bir kadro
ve buna rağmen bjk arkasında 2 puan az alarak 3. olarak bitirmişiz Hem de Teknik direktör değişikliği yaparak.
Erol Bulut -Emre Belözoğlu
O dönem zaten şampiyon olacak takım kurmamışız ki.
Takımın en yüksek değerli 4 oyuncusu
1-Saatli bomba Altay
2-Muzmin sakat İrfan
3-Tombul Ozan
4-Hull Cityde 3. lige düşmemeye çalışan Pelkas
Beşiktaşa baktığımda en azından
Souza -Atiba ve Larin(sezonda 19 gol atmış) - Aboubakar (15 gol) -Ghezzal var.
Bize ve Bjk ya baktığımda adamların şampiyon olması doğal.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bar3 -- 12 Aralık 2024; 10:42:48 >
-
inşallah başakşehir kazanır da şu olayların üstünü örtemezler. bazen kazanmak için kaybetmek gerekiyor. ali koç ve yönetimi istifa etmediği sürece lütfen maçlara da gitmeyin.
-
Günaydın beyler, utanıp istifa eden falan var mı? -
Ali Koç gitmediği sürece Mourinho gitse fayda etmez. Boşuna 30 milyon euro tazminat ödemeyelim. En azından dış basında sürekli haber oluyoruz. Değerimiz düşmesin 🤷♂️ Kendi istifa eder orasını bilemem tabii. O zaman İsmail Kartal gelir. Sezon sonuna kadar idare edilir ve kongreye gidilir. -
Nerdeeee....
-
#AliKocİstifa yükleninnnnn
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 12 Aralık 2024; 10:42:58 > -
Gitme sana muhtacım dediler yine muhtemelen… -
Devre arası Samet, Szymanski, En-Nesyri, Becao (oynatmıyor herif) satış, Levent ve Bartuğ'u da kiralık göndermek lazım. Yoksa bu oyuncuların değeri daha da düşecek. Tadic, Dzeko ve Osayi ile asla sözleşme uzatılmamalı. Sezon sonuna kadar kalsınlar. Tadic ve Dzeko ilk 11 olmamalı.
Devre arası stoper, sol bek, 8 numara, santrfor ve duran top ustası, golcü on numara alınmalı. Bunlara ek Yasin Özcan alınıp hem bek hem de sol stoper yedeklenmeli.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X