|
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #AliKocistifa⭐⭐⭐⭐⭐ (4172. sayfa)
-
-
Bu kulüp başkanin isminin degismesi ile duzelecek bir durumda degil,bu seneyi kurtaran ama onuda beceremeyen populizm hastaligindan kurtulmak zorundayiz iğneden ipliğe. -
bizim vizyonumuz avrupa, ismail kartalcılar anlamaz diyen mourinhocular nereye kayboldu
-
Fenerbahçe'de aday çok aday olmaz olur mu
Daha önce de söyledim sadece Ali Koç'u karşısına almak, düşman olmak istemiyorlar çünkü KOÇ ismi bu ülkede çok büyük bir isim, herkesin öyle böyle ya bi ticareti var ya bi çıkarı var ya da en basitinden ilerde olur diye düşman olmak istemiyor
Saran bu örneklerden sadece bir tanesi.
Ali Koç ben başkanlığı bırakıyorum, aday da olmayacağım desin o zaman kaç tane aday çıkar, iş Ali'de bitiyor hep
-
İsmail Kartal dışında hepsi mantıklı.
-
-
Suç Samet'te degil, suç onu oynatanda.
Mourinho tam bir hayal kırıklıgı.
Burayı önemsemiyor, kucumsuyor diyenleri felan göruyorum.
Bu bir tık dogru olsa da başarısızlıgının asıl nedeni artık yaşlanmış olması ve futbol bilgisi gunumuz futboluna yetersiz kalması
-
Bu Samet ne yaşıyor ya? Saçma sapan hatalar yapıp kaleciyi suçluyor sürekli. İzleyin hatalarının videosunu.
İlk defa yapsa stresten falan kaleciyi suçladı diyeceğim de neredeyse her maç kritik hata yapıyor herif. Acaba kendi hatası olduğuna inanmıyor mu gerçekten? -
Kaplumbağaya neden yavaşsın?! diye kızamazsın, kaplumbağa budur.
Dzeko ya neden kalecinin üzerine vurmak verine köşeye yuvarlamıyorsun diyemezsin dzeko da budur..
Adam gibi başkan olacaksın, takımını bileceksin biletini keseceksin. Sameti direk şutlayıp nesiry yi satıp bombacı forveti getireceksin..
Teknik direktörlerin algısı kapanıyor medet umuyor.Bunu ismail de yaptı, hatta farih terim yunanistana aldı. Hatta krunic kalsaydı onu da oynatırdı.
Mourinho 2 kere yaptı sezona mal oldu. -
vasıfsız ali koç tayfası ve paralı köpek taraftarların tamamı temizlenmesi lazım eğer gerçekten bir yapı varsa o da ali koç ve tayfasıdır 7 yıldır yaşamadığımız ne rezillik kaldı ki yahu bu kulüp borçluyken hacizliyken yine başarı sağlıyordu kötü durumda borçlu olalım hacizli olalım ama adam gibi yönetecek biri gelsin fenerbahçe paranın değil halkın takımıdır ne zaman paraya dönüştü ise kulübün ne şerefi ne onuru nede rezilliği kaldı adam fenerbahçeyi yok etmek için bir proje olarak gelmiş resmen
-
-
Bence zor olan bizim yaptığımız, şu an pek modern bir takım olmadığımız için yapılan basit şeylerin bile faydası inanılmaz olacaktır. Bir proje çizmek ve o adımda isimlere takılmadan ilerlemek gibi şeyler bizim pek çok sorunumuzu çözer. Aynı anlayışa sahip hocalar ile devam etmek, transfer ve kadro istikrarı sorununu çözer, uyumu çözer örneğin çok zor şeyler değil zaten her sene şampiyon olamıyoruz sadece düzgün bir isim ile iki sezon devam edilmesi ilk etapta yeterli tabi bunun için uygun bir başkan da gerekiyor, her şey adım adım. Para ve nüfus var, şehir güzel, kulüp güzel, neden olmasın ki?
-
-
Maalesef ağustos ayında söylemiştim, hatta ondan daha önce de söylemiştim Morinho'nun doğru bir isim olmadığını.
Morinho'nun oyun planı bellidir, o oyun planına göre isimler aldırır, senin elindeki oyunculara uygun bir oyun oynatmaz özetle çok katıdır oynatacağı oyun konusunda.
Fenerbahçe taraftarının sahada görmek isteyeceği veya alışık olduğu bir oyun planı değil bu, ona uygun kadro da yok zaten. Başakşehir maçında 1-0 öne geçse bu takım yine arkaya yaslanacak, yine defans hattını ceza sahası içine orta sahayı ceza sahasının az önüne kuracak Morinho.
Morinho "Elimde Becao Djiku var, bu stoper hattına göre bir oyun yapayım" demez, gerekirse U19'dan oyuncu çıkartır paslı stoper oynatıcam diye diretir.
Ha Morinho'nun yaptığı reklam, TR ligine getirdiği ilgi tartışılamaz o ayrı bir konu ama kendisi doğru bir isim de değildi.
Elindeki kadro oynatmak istediği oyuna uygun olmadığından İrfan gibi Becao gibi isimleri yiyor hoca. Yine aynı sebepten ligde ilk 5 sıradaki kimseye karşı galibiyet alamadı, 6. 7. 8.'yle de daha oynamadı zaten.
-
Benim şampiyonluk felan umrunda degil isterse 20 sene olmasın. Ben iyi futbol ve saha da herseyini veren oyuncular istiyorum. Bunların hiç biri yok yine tabi sonucta yok. Gelen hocada yılların otobüscüsü morinho adam savunma adamı inter ile kazanırken nasıl otobüs çekmişti defans iyi yaptırırdı yakaladığını atmaya calışırdı. Messiyi durdurmak için neler neler yaptı o zaman ki hırs bambaska.
Sırf isme ve geçmişe göre işler oluyor yav takım hiç birşey yapmaz mı bir macta bilboa kim yav hucum etmeyi bilmez mi 4-5 pas yapıp yok abi yok bu hocalara o zaman o kadar para neden veriliyor ne kadar saçma.
Şampiyonluk felan umrunda değil cidden bjk maçında adamlar kaleye gitmek bando grubunu bekliyor sanki kalecinin maçı yavaslatmasini mı istersin tacı 1dk da kullanmak mı ohooo.
Valla yazık fenerbahce ne zaman düzelecek hiç bilmiyorum gelen hoca gidiyor 1 sene sonra tekrar baştan. -
+1
-
Mevzu özetle bu aslında, oyuncu performanslarından vs ziyade Morinho'nun oyun anlayışı otobüs çekip yakaladığı nadir pozisyonu atmak üzerine. Sonra rakip takım senin üstüne gelirken geçiş oyunuyla yine pozisyon bulup atmak.
Ama işte FB'de şuan ne "bulduğunu atan" bir ileri hat var ne de otobüs çekmeye müsait bi defans, Morinho ise oyun anlayışından asla şaşmadığından kadrosu ile inatlaşıyor.
Bir de dürüstçe şunu söylemek lazım: Bilmeden körü körüne destekleyip, sonra "bu ne ya" diyen taraftar çok fazla. Örneğin şuan görüyorsunuz herkes "Biz niye bu kadar korkak futbol oynuyoruz BJK'ye karşı bile!" diyor da arkadaşlar Morinho'nun hangi takıma giderse gitsin şaşmaz oyun anlayışı bu zaten, yaz aylarında desteklerken ne beklediniz ki. Ha tabi şuan hem forvet hattından hem de stoper hattından istediğini alamamasından kaynaklı aksıyor ama sahadaki futbol hep bu olacak, sistem işlemeye başladığında BJK maçı 1-0 değil 0-1 bitecek ama oyun anlayışı bu bu adamın.
-
Ali Koç'u savunanlar her sene başında temiz sayfa açılmış gibi sayıp "daha iki ay oldu ne sabırsızsınız yaaa" gibi şeyler yazıyorlar.
bu sene Ali Koç gönderilemezse, seneye gene: "sabırsız taraftar 2 ayda protesto yapıyo yaaa" diyecekler.
30 sene boyunca taraftarı sabırsız olmakla suçlar bunlar. gene de Koç'a laf ettirmezler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X