Ali Koç ve Aziz Yıldırım bu kulübe son 10 yıldır epey zarar verdiler artık başka isimlerin çıkıp aday olması gerekiyor, yeni fikirler, yeni projeler duymamız lazım. Ali Koç ile gelecek ya da gidecek her hoca, oyuncu topal ördek olacak ve başarılı olamayacaktır. Aziz Yıldırım kulübü tekrar borç batağına saplayacak, çağdışı kalmış bir adam. İsmail Kartal'ı geçen yıl epey savundum, köylü vs. diyenleri de epey şikayet ettim ama çare kendisi değil. Çare modern bir başkan ve modern hocalarla yapılacak sistemli bir planlamadır. Artık koşan, ısıran, akıllı bir takım görmek istiyorum ben. |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #AliKocistifa⭐⭐⭐⭐⭐ (4171. sayfa)
-
-
taraftar ne yaksın hocam yapmayın, okan puan kaybettiğinde gsliler neler diyor.
ilk haftadan son haftaya kadar adına tezahürat yapıldı, taraftarlar ayaklarına kapandı. sosyal medyada köylü falan diyen toksik kitle her takımda var. ismail kartal'ı yakan yönetim ve kendisidir.
bizim hocalarımız hep birileri tarafından yeniyor.
-
Arkadaşlar boşa birbirinizi hoca gelsin, hoca gitsin, stoper gelsin, şu gelsin bu gelsin diye yormayın. Demeniz gereken tek şey Ali Koç gitsin. Yoksa hiçbir şeyler değişmez.
-
Hocam Metin Öztürk bize sataşan olunca cevap veriyor, emin ol Acun a az bile diyor, adam durduk yere Yapı diye çıktı ortaya GS ın emeğini lekelemeye çalışıyor, Morinyo yu da doldurmuş bunlara cevap tabiki verilecektiki
-
Bak bak triplere gel. Seninle ne futbol konuşulur ne de cümle sonu kelimelerinden anlaşıldığı üzere futbolla bir alakan var. Zajc istersen 2 sezon önce 20 gol 30 asist yapsın oyun ve mücadele olarak bir sonraki sezon takımın içine sıvıyorsa al turşusunu kur. Hocanı bunlar yaktı ve taraftarı alevlendirdi hala konuşuyorsun.Boşun alasını yapmışsın ve sapla samanı birbirine katmışsın yine. İsmail hoca köprüden atlasa atlayacak kıvamdasın ama onu sevdiğinden değil bunu kendin de söylemişsin muhtemelen hayata tutunmak veya beslenmek için taraftarı veya insanları karşına alıyorsun. (ki İsmail hocayı desteklesin desteklemesin o da önemli değil) Ciddi manada bir psikoloğa görünmen gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulcet -- 12 Aralık 2024; 0:23:59 > -
Hocam geçen seneyi çabuk unuttuk. Kaloriferci, köylü diye hakaret ettiğini sanan tipler vardı. Yoksa haklı eleştirenlere lafım yok. Ben de eleştirdim çok. Doğruya doğru yanlışa yanlış demeyi bilmeyen taraftarlardan bahsediyorum. Ülke de böyle işliyor gerçi... Çok görmemek lazım.
-
Morinyo dünya yıldızı bir hoca kademe düşürmüş sonuçta TSL ye gelmiş ama o yetmiyor birde her demecinde ağzında GS ve Okan Buruk, bence kariyerine hiç yakışmadı, Acun bu adamı çok yanlış doldurmuş, takımı böyle motive edeceğine falan inandırmış bence ama hiç etkisi olmadı aksine oyuncular dahada saldı bence -
Metin öztürk provakatörün hasıdır...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aberdi -- 12 Aralık 2024; 0:24:2 > -
Hocam Acun çıkııp GS ve Okan a laf atmadan önce tek bir demecini gösterin bana kim başlattı olayları, FB tarafrarının da beynini yıkamaya çalışıyor Acun dikkat edin bu adamaquote:
Orijinalden alıntı: aberdi
Metin öztürk provakatörün hasıdır... -
Ali koç istifanı et artık yapamıyorsun işte neyin devamını yapıyorsun koskaca fenerbahçe de başkan adayı yok şaka mı bu
-
beter olun.
hiçbirinize gram acımıyorum
her geleni içeri alan volkan; aatif, fernandao, hak, neto, josef, topal, dirar gibi adamlarla, ara transfer yapmadan, tonlarca hakem hatasına rağmen 2 puanla şampiyonluk kaçıran,
defans oynatıyor denilip son 13 sezonun en çok gol atan ve en az gol yiyen takımını yaratan
ve tüm bunları seçim yüzünden takımı umursamayan bir başkan ve 12 bin taraftar ortalamasıyla yapan adamı yediniz
beter olun
-
"Çare modern bir başkan ve modern hocalarla yapılacak sistemli bir planlamadır. Artık koşan, ısıran, akıllı bir takım görmek istiyorum ben."
Bu ülkede bu çok zor be. Hatta başarırsak ilk olur. Ertuğrul Sağlam'ın Bursaspor'u biraz yaklaşmıştı sanki... Ama senin dediğin çok daha öte bir şey tabi.
Bu şuna benziyor : Ekonomik şartlar o kadar kötüleşti ki ülkede sıradan ortalama maaşlı insanlar ek bir kaynak olmadan sadece maaşları ile ev alması imkansıza yakın hale geldi. İnsanlar da borsa, coin, şans oyunları ile yolunu bulmaya çalışıyor kişisine göre. Sistem buna itmiş
-
Sana bek diyenin..
-
ismail kartal son 10-15 senedir fenere modern futbol oynatan tek adamdı, 2022'de vitorun o iğrenç oyunu sonrası ve geçen sene izlediğiniz futbolu ne zaman izlediniz? kaldı ki o futbolu ilk senesinde rossi, berisha gibi adamlarla; geçen sene de tadic ve dzeko gibi kağnı topçularla oynadı.
-
Asıl tehlike gelecekte Fbnin taraftar sayısının yarı yarıya düşmesi olacak, başarısızlığın sonu yok gibi
-
Orası boş mu yoksa herkes aynı montu giydiğinden mi öyle görünüyor diye net görememiştim.
-
Kaloriferci diye kovup iki sefer yerine portekizli getirdiğiniz adamın 2.4 puan ortalaması vardı. Morinyo 2'nin altında.
-
Birader farkında mısın bilmiyorum ama herkes seni engellediği için forumda ortada benim gibi birkaç kişi seni görüyor ve İsmail Kartal'ı seven, saygı duyan bir adama (bana) sitem edip duruyorsun. Bak tekrarlıyorum derdine derman güzel psikologlar var.
-
Aralıkta tüm kulvarlarda havlu attık olaya bak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X