Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #AliKocistifa⭐⭐⭐⭐⭐ (4169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Johnwick4 , SuatUstaaaa , SuatUstaaaa , 01001101 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 14 Misafir (3 Mobil) - 14 Masaüstü4 Mobil
5 sn
83.440
Cevap
370
Favori
2.007.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 41674168416941704171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mourinho dünyada sayılı isim yapmış T.D.lerden olabilir. Burası Türkiye ve burada bazı taraftarlar bazı şeyleri şüpheye mahal bırakmadan bilir:

• Caner-Medley kullanıcısına yanıt

başarısızlığın devamına ve ekonomik çöküşe hazırlanın diyorsun yani

eyvallah

• SonSadrazam kullanıcısına yanıt
    Sameti Baskan aldirmis olsada Mourinhoya illede Sameti iynat diyen Baskan degil. Samet gununde olunca ozunde kotu bir oyuncu degil, Milli Maclarda bunu gosterdi. Oynanan oyundan Futbolcular ve teknik ekip sorumludur. Ben bu konuda Mourinhoyu risksiz defansif oyunuyla daha hatali buluyorum.
  • Acun gibi adamlar bu camialara yakışmıyor, adamın başka emelleri olduğu açık, kaç senelik arkadaşı Okan Buruğu bile bir anda satan adam dan herşey beklenir
  • 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #AliKocistifa⭐⭐⭐⭐⭐
  • Syzmanski istatistikleri :
    Her dalda : 0
    Samet her maç hata yapıyor, ve her hatası gole mal oluyor...
    Mert müldür haftalardır rezalet...
    Ve bu hoca bunları her maç oynatıyor...
    Bu 3 oyuncu da bundan sonra hiç oynamamalı, samet ve syzmanski devre arası satılmalı... nesyri ye o paralar veriyorsa, o da hemen satılmalı...
    Devre arasına kadar Ali koç kongre kararı almaz, ocakta panik halde saçma sapan transferler yapar yine... hiç ümidim yok ama umarım bu takıma dinamik, hızlı bir sol bek, gol atabilen bir kanat forvet, yine gol atabilen bir 8 numara ve yine gol atabilen bir santrafor alırlar...
  • matematik profesörü olduğunu iddia eden adam 2+2'yi hesaplayamıyorsa, bu durum akıl-mantık ile izah edilemez.

bu gece yaşanan şey, yani: düzenli olarak aynı rezilliği yapan Samet'in düzenli olarak oynatılması ve yüzüncü kez aynı rezilliği yapması, akıl-mantık ile izah edilemez.

artık taktik-teknik tartışmaya gerek yok. adamlar aklımızda dalga geçiyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shieldwall

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #AliKocistifa⭐⭐⭐⭐⭐
    Stada kendi ısmarlama taraftarı yerine gerçek taraftar girince böyle oluyor. Zaten istifa seslerini duyunca bile sudan çıkmış balığa döndü adam.

Şu an muhtemelen etrafındaki dalkavuk, kraldan çok kralcı geçinen tiplere fırça kayıyordur hani benden memnunlardı ne bu hâl diye. Ali Koç istese de o taraftarın hâlinden anlayamaz çünkü hayata tüm imkanlar önüne serili olarak başladı. Fikret Orman olsun. Aziz Yıldırım, sevmesem de Dursun Özbek olsun hepsi alt kesimden gelen, insan sarrafı hâline gelmiş kişiler. Bu adam hayatı boyunca patron zihniyetli olduğu için taraftarın duygularını anlamıyor, istese de anlayamayacak çünkü hayatı boyunca doğru düzgün zorluk görmemiş adam, kriz yönetimi diye bir şey yok.

Yapacak bir şey yok işleri bu noktaya kendisi getirdi. Sen Fenerbahçe gibi ezelden beri halk takımı olan, zengin fakir ayrımı yapmadan herkesin gönül verdiği takımı burjuvazi, sadece belli bir kesmin girebildiği bir kulüp yaparsan, gidip de taraftar baskısının en yoğun hissedilmesi gereken tribün bölgesini sırf bana muhalif olmasınlar diye locaya çevirirsen sonuçlarına katlanırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ice Platypus -- 11 Aralık 2024; 23:21:11 >

• Yönetimden son 10 günde tiksindim

sonuçlardan ziyade BAY denen tiyatrocuya geçmiş olsun dilediği için

Biz manaj'ın transfer edilip 69 numara verilmesini, L-GANTE'nin konsere çağırılıp 31 icardi formayla çıkmasını filan bekliyoruz.

• Fenerbahçe Başkanlığı için aday olursa Oktay Uludoğan'ı destekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geng

Fenerbahçe Başkanlığı için aday olursa Oktay Uludoğan'ı destekliyorum.

Zengin mi

• Space-Dye Vest S kullanıcısına yanıt
    Yeni nesil bunu anlayamıyor... bilmiyorlar çünkü... 30 yaş altı kişiler Aziz yıldırım ve Ali koç dan başka Fenerbahçe başkanı görmediler...
    Biz eskiden değil 7 sene, 2 sene bile şampiyon olamamış başkanları gönderirdik... yine öyle olmalıyız...
    Aziz yıldırım bir opsiyon olamaz... o devir kapandı artık... yeni başkan gelecek, 2 sene içinde şampiyon yaparsa ne ala, değilse o da gidecek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kRaL_1907

Zengin mi

Alıntıları Göster
    Geçen seçimde de aday oldu yanlış hatırlamıyorsam. Zengin mi değil mi, bilmiyorum. Ama cesaretli olduğu kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kRaL_1907

Zengin mi

Alıntıları Göster
    Aslında Fenerbahçe'nin benim gibi bir Başkana ihtiyacı var. Fenerbahçe'yi 1 sene içinde en yakın rakibine 9 puan fark ile şampiyon yaparım.
  • Acil Eylem Planı

İdari Plan:

1. Ali KOÇ'un istifası sağlanıp, kulübün acil olarak seçime gitmesi sağlanacak
    2. ve lütfen artık Aziz YILDIRIM dışında birisinin seçilmesi sağlanacak
    3. Tüzüğe 3 yıllık başkanlık süresince şampiyon yapamayan başkanın tekrar aday olamayacağına ilişkin madde eklenecek
    4. başkanlar ne olursa olsun 2 dönem başkanlık yapabilecek bu süre genel kuruldan onay alınarak en fazla 1 dönem daha artabileceğine ilişkin madde eklenecek

Teknik Plan:

1. Mourinho ile en geç devre arasında tazminatsız bir şekilde yolların ayrılması sağlanacak (tazminat durumu ortaya çıkması halinde KOÇ'a ve YILDIRIM'a bu tazminatı birlikte ödemeleri için baskı yapılacak)
    2. İsmail KARTAL'ın takımın başına geçmesi sağlanacak
    3. En-Nesyri'ye geldiği iddia edilen 30 milyonluk teklif değerlendirilip yollar ayrılacak
    4. Bu sezonu geçiş sezonu olarak kullanılıp devre arası panik transfer yapılmayacak, bütün paranın yaz transfer dönemine kalması sağlanacak
    5. Bu süre zarfında gelecek senenin planlaması için eksik olan bölgelere oyuncu izleme komiteleri kurulacak
    6. Başarısız yönetimin artık gidene kadar tek kuruş para harcamasına izin verilmeyecek
    7. Forvet bölgesinde Dzeko ve Cenk Tosun ile bu sezonun devamı sağlanacak
    8. Sözleşme yenilemelerinde fahiş fiyatlı sözleşme tekliflerine izin verilmeyecek (bkz. osayi samuel)
    9. Gelecek sezonun teknik direktörüne mevcut sezon bitmeden karar verilecek
    10. Yaz transfer döneminde yeni başkan ve yönetim ve teknik direktör ile sıfırdan takım kurulacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 12 Aralık 2024; 0:30:43 >

• İSMAİL KARTAL TRİBÜNÜ BAŞINIZI DİK TUTUN BİZ REZİLBAHÇELİ DEĞİLİZ

KİNGOFSHADOWS MAÇ SONU HOCANIN BASINA AYAR VERMESİYLE GRUPTAN ÇIKAMAYACAĞIMIZI ÖĞRENDİ Mİ HOCAM ? @MuratYakinFanboi
  • trmeto şimdi damlar diyordum, damladı.
  • geng G kullanıcısına yanıt
  • trmeto kullanıcısına yanıt

hoşgeldin hocam. bundan sonra daha gür sesle!

puan farkı çok az. devre arası başkanı ve hocayı gönderip kartal'ı getirsek boş koltukla şampiyon oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: trmeto

Bu kulübü bana versinler, en az 9 puan fark ile şampiyon yaparım, en az 9 puan.
  • 
Sayfa: önceki 41674168416941704171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.