< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4167. sayfa)
-
-
Samet denen yaratığı becao’ ya tercih edenin kafayı kopartacaksın hemen.
Transfer istiyormuş stopere, alanın aklına tüküreyüm
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
" Öyle bir kadro kuracağız ki Lyon maçına beksiz çıkacağız "
-
Valla bu Acun kendi takımını küme düşürüyor, FB ye ne hayrı olacak, var bir çıkarı, resmen kullanıyor FB yi
MEAKGOyoutubeFenerbahçe A.Bilbao Avrupa ligi maçı yorumları yağız sabuncuoğlu #fenerbahçe #avrupaligihttps://www.youtube.com/shorts/gGq-R3tVnPg?si=lcPlUXT-Sbm2snsz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 11 Aralık 2024; 22:17:26 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Beyler neye şaşırıyorsunuz ki? Seçimden sonra bunun böyle olacağı belliydi. Senaryo aynı, olan taraftara oluyor. Taşın altına elini sokmayan sözde Fenerbahçelileri de unutmayacağız. Düşene tekme vurmak kolay, unutmayın unutturmayın. Ben ve benim gibiler unutmuyor. Tribün Aziz Yıldırım diye bağırıyor tıpkı 2. Ersun Yanal döneminde Ersun Ersun dediği günleri unutmadık. Allah aşkına yok mu gerçek bir Fenerbahçeli nerede bunlar saklandıkları yerden çıksınlar artık. Bıktım aynı döngüden yetti be yetti!
Saran Ali Abi’si izin vermediği sürece aday olamaz. Conte ile görüşme yapmışsın, çıksan kongreyi alacaksın sırf Aziz Yıldırım Mourinho ile anlaştığı için Mourinho’yu alan plansız programsız her sene hoca öğüten adamın lehine seçimden çekiliyorsun. Saran bu kulübe artık zor başkan olur. Ali Koç sevgisi Fenerbahçe sevgisinden öndedir.
Birde Aziz Yıldırım’a dil uzatanlar var. Ne yapalım aday mı var? Çıktı mı aday? Bundan iyi işte. Şu gözlüklü tombik oğlan bile bundan iyidir. Neymiş Mourinho’yu başımıza Aziz bela etmiş. Zorla aldırdı sanki Mou’yu Ali’ye. Sabır selamet ver yarabbim.
Ali ve Aziz adaysa benim adayım Saadettin Saran'dır ya da her hangi sıradan biri.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Acun zamanında diyordu Fenerbahçe hayatımda yüzde 20 bile yer kaplamıyor diye. Üç kulvarda mücadele edecekken, takıma cayır cayır transfer lazımken düğünde oynuyorlardı bunlar. Şimdiki açıklama yapmama taktikleri belli: gördüler gerçek taraftarı, o yüzden ne yapacaklarını bilemiyorlar. Muhtemelen şu anda Ali Koç, Acun'a diyordur ya Acun taraftar beni istifaya çağırdı yap iki Talisca üç Griezmann haberi gazlarını al bunların diye. Ama bugünden itibaren tribün fena ayrıştı, yönetim gidene kadar da kolay kolay birleşmez.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
geriye tek bir çözüm kaldı; maça gitmemek.
tribünler bomboş olacak, napıyorlarsa yapsınlar. biz fenerbahçeliyiz, koçbahçeli değil. bu adam gidene kadar destek falan yok. mou'yu da getirdin olmadı kardeşim, guardiola'yı mı getireceksin artık? daha üstü yok olmadı git.
yok hocanın ne suçu varmış yok oyuncuların ne suçu varmış destek olunmalıymış falan geç abi. destek falan yok. siz gidene kadar gram destek yok. sizin yüzünüzden aday olmak isteyenler de korkup olmuyor. kimsenin önünü açtığınız da yok.
maça gidenler de paralı güruhu susturmak için bugünkü gibi bağırırsa tadından yenmez.
-
Aday olup seçilse de bir şey olmaz ondan. Ali Koç'tan bile zayıf birisi. Siyasi hiçbir gücü yok.
-
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160218256
Maçtan hemen sonra yazmışım bence bu adam ciddi ciddi böyle zannediyor başka açıklaması yok bunun.
Aziz-Mou ikilisini görmek istiyorum ben. Mou ikinci yıl kupa hedefi koydu. Devre arası Aziz’in gelip 1.5 senelik gelmesi lazım. GS 10 ayda paket ediyor başkanını biz edemiyoruz. Yav 7 yılda bir kupa alan adam duruyor 1 yılda 2 kupa alan Hasan Arat gitti. Ne diyelim.
Zayıf olabilir. Ali gibi hain değildir herhalde.
Hiç güven vermiyor.
-
Yakışmaz mı başkanlık koltuğuna
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tristran -- 11 Aralık 2024; 22:26:20 > -
Becao niye oynamıyor diye soruyorlar, pas yapan stoperle oynamayı seviyorum diye cevap veriyor...
Doğru, samet de çağlar da rakibe çok güzel paslar veriyorlar...
Bugün Ali olağanüstü kongre kararı alsın ve aday olmasın, Murat ülker gibi 4-5 tane aday çıkar...
YANLIŞ ANLAŞILMAK İSTEMEM AMA BEN BUGÜN MAĞLUBİYETE ÇOK SEVİNDİM, MAĞLUBİYET DEĞİL DE 2-0 LIK SKORA...
BJK MAÇINDAN SONRA YORUM YAPMIŞTIM BU ATLETİC ZORLARSA BİZE FARK ATAR DİYE(MAÇLARINI İZLİYORDUM ÇÜNKÜ) . NEYSEKİ FAZLA ZORLAMADILAR 2-0 BİTTİ. OYUN YAPILARI DA BÖYLE ZATEN.
SEVİNDİRİCİ TARAF, SAMET KAZMASININ ARTIK NE OLDUĞUNUN HERKES TARAFINDAN GÖRÜLMESİ ... ÖYLE UMUYORUM(YANİ HALA SAVUNAN ADAMLAR VARDI DAHA 3-4 GÜN ÖNCE)
ANTEP MAÇINDA HATA YAPTI,
BJK MAÇINDA YEDİĞİMİZ GOLDE DE SAMET HATALI, TOP İLE STOPER ARASINA GİRMEYİ AKIL EDEMEYECEK, ÇEVRE KONTROLÜ YAPAMACAK KADAR SALAK BİR ADAM VE BU ADAM FENERBAHÇENİN FUTBOLCUSU..
ŞİMDİ ELİMİZDE BİR BOMBA DAHA VAR ODA ÇAĞLAR. BİZİM PORTEKİZLİ KOCAMAN ONU DA GÖREMEDİ... ODA 2-3 MAÇ YAKSIN ONU DA GÖRÜR. İNŞALLAH TAKIMIN BAŞINDA O KADAR KALAMAZ DA..
-
Onun adaylığı da çakmaydı zaten... Strateji yaptılar Ali Koç ile... Tamamen Ali Koç ile planlı bir işti.
-
Ali Koç başkanlıktan ayrılırsa tarihin en kötü başkanı olarak gideceğinin farkında.
Kendi egosu ve sahip olduğu soyadın prestiji altında ezim ezim eziliyor şu anda. Toplanıp toplanıp bir sike derman olmadan dağılmaları da bu yüzden
Artık konu Fenerbahçe'nin menfaatini geçeli çok oldu.
Taraftar ihtilal yapmadan gitmeyecek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X