YA GEÇEN SENE DE O KADAR İNSANI TOPLAYIP TAKMI LİGDEN ÇEKEMEDİ. GİTTİ KİMSENİN İSTEMDİĞİ KARARI ALDI YA |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4166. sayfa)
-
-
2 sene şampiyon yapılan takımın elendiği takım:
Şampiyonlar liginden 30m€ para alırken sıkıntı yok ama demi?
-
bırak gol atmayı, doğru dürüst isabetli pas bile atamayan, diğer moruk tadic 70 dakika sahada kaldı. bu utanç kimin ey fenerliler?
-
Öyle bir şey yok o sahadan çıkamayacak o takım ,ecel terleri dökecek . Sen fenerbahceysen o sahaya çıktıklarında titreyecekler topu taca atacaklar ,yenersin yenilirsin bu futbol herşey var ama yenilsen de adamlar böyle havalara ziplayacak "nasıl kazandık lan bu maçı diye sasiracaklar "
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sameti teknik ve geriden iyi top çıkardığı için oynatıyormuş mokinyo
Verin olum adamın tazminatını, deli taklidi yatırıyorsunuz bu yaştan sonra.
-
geçen sezon sonu ne dedik?
dzeko zaten yaşı gereği 11 olamaz, en iyi verimi aldık kendisinden bitti gitti. önüne as santrafor alıp devam edilmeli. hocanın en istediği forveti aldık top indiremiyor.
tadic de her ne kadar kendine iyi baksa da yaşlandı. her maç 90 dakika çıkaramaz, yerine adam lazım. şu an yerine adam da var ama tadic her maç 11. yaşlı oyuncuları verimli kullanma işini kimse yapmıyor en çok buna tutuluyorum. ismail kartal da aynı hatayı yaptı ve ona da çok kızdım.
-
Anladım brom savunmak istiyorsun ama şuan yazdıkça batıyorsun... Bu kafayla devam edersen Fb daha da kötü olmaya doğru ilerler.. Yönetimde böyle sanırım. Tövbe est , savunman daha da komik ne diyelim.
-
Öyle birşey yok Geçen sene davinson yoktu yani yedekti , Nelson oynuyordu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bronu yesinler senin.
-
Samet bence de geriden daha iyi top çıkarıyor ayağından. Ama rakip için.
-
yönetimden nico williams'a geçmiş olsun twiti ve mert'in gördüğü kartlar doğruydu açıklaması bekliyorum.
-
Açıklama yapma gereği duymayan yönetimden istifa bekliyoruz. Biz de az değiliz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu akşam da rezilbahçe volume 2 oldu . hepsi, milletin deha sandığı , ak saçlı futbol bilmez herif yüzünden. halen daha bunu savunmaya çalışanlar var.
-
Ne anladın da neyi savunduğumu düşündün acaba? Bir de 30'lu yaşlarda birisin belli ki. Liseli ergenler gibi yazmadan kendini ifade et.
-
açıkça yazıyorum, sadece tek bir A planı olsa da, başka şeyi beceremese de,bu futbol katili mourinho'nun yerine ismail kartal gelse, sevinirim.
-
Bu tür maçlar da gösteriyor ki Fenerbahçe ruhuna uygun, futbolcu psikolojisinden anlayan ve onları birleştiren bir hoca ve aynı zamanda tüm takımın kaliteli ayaklardan oluşması gerekiyor. Bekler vasat, kanatların gol atamıyor, bel bağladığın Tadic 35 yolun yarısı Dzeko kemale ermiş. Ne bekliyorduk ki diyorum bazen kendime?
Geçen senelerde de yazdım çok. Kaç defa ben unuttum. Burada teknik, taktik bir yere kadar. Psikolojik etmenler yeri geliyor bunların önünne geçiyor. İsmail Kartal futbolcuları birleştirip takımda duygusal ve psikolojik refahı sağlıyordu. Ama tekrar ediyorum beklenen başarı için ve dış etmenlerin de belini kırmak istiyorsan rakibin 1 yapıyorsa sen 2 yapacaksın, rakibin 2 yıldız alıyorsa sen 4 yıldız alacaksın. Fenerbahçe gerçeği bu malesef.
-
Fenerbahçe kronik sakat Mert Hakan'ı komutan yaptı, teknik direktörü de onlarca kez hata yapan oyuncuyu stoper kralı ilan etti. Böyle bir kulüpte nasıl başarı gelebilir ki. Yıllardır aynı filmi izliyoruz.
-
Bırak git işte 7 sene başarısızlık ne demek hiç mi utanma duygun yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X