|
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #AliKocistifa⭐⭐⭐⭐⭐ (4170. sayfa)
-
-
dünyanın en boş, vasat, amaçsız projesi. her maç orası boş loca yaptıkları için.
ikincisi de stadın tepesine atamızın isminin yazılması. bomboş işlerle uğraşmakta üstüne yok.
-
Fenerbahçe Facebook yöneticisi sanırım beni engelledi..
Ali koç isifa yorumlarım gitmiyor -
Samet hep kötüydü hiç iyi olmadı özüde kendide kötü. Bir insan aynı hatayı 100 kere tekrarlıyorsa beyninin bir damarı tıkalıdır tedavi gerektirir . Elindeki kadro kadar güçlüsündür morinho büyük takımlarda büyük kadrolarda güzel işler yaptı. Ali koç denen kripto gs'li yaptığı açıklamalar ve uygulamaları tutarsızlık içinde .
BAY için geçmiş olsun mesajı bile Ali Koçun nasıl sorunlu biri olduğunu gösteriyor ortalık o kadar yangın yerine dönmüş gs camiası bütün nefretini bize kusarken bu açıklamayı yapmak amatörlüktür.
Amatör ve vasıfsız birisi Fenerbahçe başkanı olamaz....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonSadrazam -- 11 Aralık 2024; 23:49:34 > -
Geçen seneki sıra dışı performansa rağmen puan kaybettiğimiz 2 maç seçtim. Kadrolara bakın sadece... Geçen seneki kadro ile bu seneki kadroyu kıyaslayın Tadic ve Dzeko'ya +1 yaş ekleyin. 1 sene sonra bu takım 50 milyon EUR harcayarak ileri mi gitmiş geri mi birisi anlatsın.
-
Hala daha Aziz yıldırımdan veya ismail kartal dan medet umanlar, açın biraz Fenerbahçe tarihini okuyun.. belli ki aziz den başka başkan, aykut dan, ismail den başka bir hoca görmemişsiniz...
Fenerbahçe tarihinde şampiyon olamamış hocayı tekrar getirmek yoktur... bu çapsızlık vitor ve ismaili tekrar getiren Ali koç la başladı... taraftar da bu vizyonsuza uydu... -
BU RESİMLERDEN İHALE NASIL KRUNICE KALDI HOCAM PEKİ BİR ÖNCEKİ MESAJINIZA İSTİNADEN?
YANLIŞIM YOKSA KRUNIC SON 3 CL MAÇINDA 2 GOL ATMIŞKEN FENERBAHÇE EN SON 18 SENE ÖNCE UCL’YE GİTTİ
ENGİN FUTBOL TESPİTLERİNİZİ DİNLEMEK İSTERİM -
Başakşehir ve Eyüpspor maçlarında kötü skorlar gelirse Mourinho, Ali Koç Acun hepsi bırakır. Yok bu iki maç kazanılırsa devam ederquote:
Orijinalden alıntı: YoldaşNapolyonAli Koç başkanlıktan ayrılırsa tarihin en kötü başkanı olarak gideceğinin farkında.
Kendi egosu ve sahip olduğu soyadın prestiji altında ezim ezim eziliyor şu anda. Toplanıp toplanıp bir sike derman olmadan dağılmaları da bu yüzden
Artık konu Fenerbahçe'nin menfaatini geçeli çok oldu.
Taraftar ihtilal yapmadan gitmeyecek.
-
Samet sizin takımda olsaydı ve bizdeki hataları sizde yapsaydı kaç sene kalabilirdi...?
İlk sezonun sonunda gönderirdiniz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aberdi -- 11 Aralık 2024; 23:56:26 > -
Metin öztürk çok mu yakışıyor...? -
quote:
Orijinalden alıntı: The MandalorianAragones'in ruhu diye bir şey var.
maç bittikten sonra sizden bildirim bekledim açıkçası :)
-
Eğer imada bulunarak şu lafları ediyorsan sana birşey demiyorum gerçekten buradaki onlarca İsmail haterı varken. İşte seninle benim İsmail Hocayı destekleme farkım buydu geçen sene de... Hatalarını söyledim hocanın kendimce. Krunic, Olympiakos maçı vs. Sen ise herşeyini haklı gördün ve hala hoca transfer etti diye Krunic mesajıma şunu yazıyorsun. Ben geçen sene de söyledim. Krunic Milan'dan geldiğinde yükseldik hepimiz ve futbol bu psikolojik etmenler, uyum bazen diğer şeylerden önde gelir dedik. Krunic buraya uyum sağlayamadı bu çok açık ve net. Böyle bir iki maçla tespit analiz tabi ki olmaz. Mesela şimdi istersen Avrupa'da kupa kaldırsın bana bir faydası olmadıktan sonra?
Bu arada sadece Krunic değil Zajc aynı zamanda. Zajc'ı unutmamak lazım. İsmail Hocanın başını bunlar yakmıştır bizim taraftardan sonra.
Bırak sahayı kadro açıklanırken Krunic'i gördüğünde taraftarın maçı izleyesi gelmiyordu özellikle son zamanlarında o kadar diyeyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulcet -- 12 Aralık 2024; 0:8:47 >
-
Fener'in stadyum atmosferi çok kötü hale geldi. Seyircide de motivasyon kalmadığı için rakibi baskı altına alamıyor. Kazanılan maçlarda bile GS'nin Tottenham maçındaki atmosfer, coşku ve moralin yarısı bile yok. En son olduğunda yıl 2008 falandı heralde. Geçen yıl da şampiyonluğu içerde bıraktığı puanlarla kaybetti. Kimsenin pek bahsetmediği ama kulüp adına önemli bir sorun.
-
Şans eseri gördüm bunu da, forum sistemi çalışmıyor sanırım.
-
-
- UEFA Avrupa Ligi'ni bu sene kim kazanabilir?
Jose Mourinho: "Athletic Bilbao, AZ Alkmaar ve Manchester United kazanabilir. Başka takım göremiyorum."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 12 Aralık 2024; 0:12:34 > -
o atmosferi ismail hoca nispeten düzeltmişti. geçen sene de maça gittim bu sene de, inanılmaz fark var. geçen sene maç başlar başlamaz önde basardı takım, taraftar da gaza gelirdi besteler başlardı susmazdık.
bu sene maç bi başlıyor takım topun arkasına geçiyor. alışkın değiliz silik oynamaya. üstüne onu da beceremeyip golü yiyince kimsede iştah kalmıyor. evinde gs'den 3 yedin hem de en kötü zamanlarında, bitik jk'ye 1 elin parmaklarını geçmeyecek sayıda pozisyon üreterek yenildin. daha ne motivasyonu kalsın taraftarın.
ondan sonra hocaya sabır, sisteme sabır. takımda sövülmeyen oyuncu kalmadı, hepsi mi kötü?
-
Ali Koç yeter lan artık istifa için ne bekliyorsun. Olmuyor işte ulan olmuyor Allah vermiyor sana vermiyor. Bırak git yeter be koca Fenerbahçe ne hale geldi lan. Rezil oluyoruz lan her sene. GS'a 6. yıldızı taktırınca mı bırakacaksın? Adamlar ne oyuncular alıyor nasıl yönetiliyor bir de bize bak. Yazık vallahi yazık Allah belanızı versin yeter be.
-
zajc ile devam edilmesinde hicbir problem yoktu, bos bos konusmussunuz, adam zaten rotasyon icin alinmisti, ismail kartalla calistigi sezon 10 gol atti, bu kadar golu forvetler atamiyordu bu ligde. jesus senesi full yedekten girip kac mac cevirdi zajc, herkes niye yedek bekliyor diye jesusa laf ediyordu, kimse sozlesme uzatilmasin demiyordu, simdi kivirmayin bosuna.
krunic konusunda da ocak ayinda takima katilan bir adamdan kante cikacagini falan sandiysaniz benle futbol konusmayin zaten, ismail hoca da krunicte israr falan etmedi, ilk 11 zorunlu olmadigi surece baslatmadi beklenti altinda kaldigi andan itibaren. kendisini de bayildigimdan degil, sirf fenerlilerin en az %95’ini kudurttugu icin seviyorum. ben bu takimin taraftarinin dusmaniyim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X