"Yapı diye çıktı ortaya GS ın emeğini lekelemeye çalışıyor," GÜNÜN FIKRASI OLUR BUNDAN. fener bölümünde örgütlenmiş geseliler olarak, böyle ani şakalar yapmayın, kalbi olan vardır, tık diye gider. |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #AliKocistifa⭐⭐⭐⭐⭐ (4176. sayfa)
-
-
Mükemmel bir yazı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çözüm önerisi
Aramızda para toplayıp jose’nin tazminatını verelim.
Her şey bir yere kadar.
en nesyri, hiç bir zaman sıfırdan, kendi şansını kendi yaratıp, golleri sıralayan bir forvet olmadı. sen td isen, bu adam forvetinse, bu adamı havadan en az 10-15 kere topla BULUŞTURMAK ZORUNDASIN. hücum şeklini bu adama göre YAPMAK ZORUNDASIN.
yapıldı mı hayır, en kolay yolu seçip, çok biliyormuş gibi en nesyri kötüleyenlerden OLMAYIN.
-
mourino'nun tazminatını ali koç cebinden versin. madem fb aşığı, üstüne düşeni yapsın.
takımın başına sezon sonuna kadar ismail kartal geçsin. en nesyri'yi gol kralı yapmazsa, ben de hiç bir şey bilmiyorum.
mourinho'nun sırf adı var diye tapanlar var.
-
sezon sonuna kadar i.kartal, sezon sonunda conte, terzic vb. ayarında bir td.
-
Mantıklı düşünün, Jose Mourinho 10. haftada kovulacak adam değil. Yarış ortasında at değiştirilmez.
-
Biz niye verelim kim getirdiyse o versin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Olmuyor böyle
Ben çalıştırsam dün berabere kalırdık.
adam kafasına göre takılıyor.
Aziz Yıldırım olmasa hiç böyle bir gündem yoktu. O versin cebinden.
-
Azizci degilimde sanki aziz yildirim mourinho ismini gundeme getirmese ali koc daha iyi birini mi getirecekti ? Sacma sapan birini getirecekti onada dunya kadar para verecekti. ali kocun beceriksizligini baskalarina atmayin
-
Kuruş vermem, Ama Ali Koç ve yönetimin Koçspor sponsorlarından kurtulmak için para toplanacaksa, Gücüm oranında sağlam para veririm.
-
Ismail kartali dzeko yemedi. Ismail kartalin egosu hem sampiyonlugumuzu hem konferans ligi finalini (belki kupayi) hemde tr kupasini yedi. Ismail kartali övüp durmayin. Cok kotunun yaninda az kotu ovulmez , biz fenerbahceyi kendinize gelin lutfen. Mourinho kotu diye ismail kartal iyi degildi . Dzeko ve tadice sirtini donup kendisini kaf daginda sanmasaydi Tr kupasinda ve konferans liginde kesin finali görürdük. Ayrica dzeko tadic cok kotu ama osayiyi satsak arariz da biraz sacma olmus. Osayi yerine iyi bi ingiliz arida alsak ayni kosuyu yapar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Raven -- 12 Aralık 2024; 12:24:37 >
O kamile 10 milyon bile vermezler o hikayeleri kim anlatıyor anlamıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
adam 13-14 kişiyle şampiyon oldu. bu nasıl iş bilmez yorum. neciple gökhan töreyle kalede ersinle şampiyon olan takımın mı kadro kalitesi iyiydi. allahtan size kalmadık ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne egosu ya ? Hangi ego ?
Allah aşkına bana İsmail Kartal'ın egosunu açıklayın, hangi ego ile neyi kaybetmiş ?
99 puan almış, çeyrek final oynamış, sezonu tek mağlubiyetle bitirmiş, siz neye burun kıvırıyorsunuz ya ? Kendinize bari samimi olun, hata ettik deyin.
Bir işi yapan, iyi yapan herkesin egosu olur. Artık anlayın bunu. Silik ezik bir adam mı olacak koskoca Fenerbahçe hocası ?
Sezon başı ezik diyordunuz, sezon sonu egolu dediniz adama. Birini suçlayacaksanız önce yönetimi suçlayın, geçen seneki bok gibi kadroyla 99 puan alan hocayı değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3M4NIMAL -- 12 Aralık 2024; 12:40:8 >
Bu ego olayını ilk yağız olduğu sport dijitalde çıktı sonra yurudu gitti bunların verdiği zararı kimse vermiyor
Sezon başında da yok ismail kartal kalırsa tadic gidecekmiş dzeko gidecekmiş keşke kalsaydı da gitseydi bunlar
Yönetim zaten nefretlik benim gözümde bu saatten sonra ağızlarıyla kuş tutsalar yaranamazlar ama gel gelelim Mourinho efendiye. Hadi bir yere kadar sabredelim, laf atmayalım dedim, yeri geldi forumdakilerle tartıştım ama zaman tartıştığım kişileri haklı çıkardı. O kadar teknik direktör geldi geçti ben bu kadar kötü oynatan bir td daha görmedim.
Hadi takım az atak yapar anlarım az gol yemeye oynar, bulduğu kontrataklarla rakibin belini kırar ama biz hem atak yapamıyoruz hem de gol yemediğimiz maç yok. Kadro yeterli mi değil ben de kabul ediyorum ama sanki Gsnin kadrosu çok yeterli. Adamların yedek kulübesinde Bats dışında verim alabileceği biri yok, bekinde Berkan falan oynuyor. Ne yapalım bu takımı yensin diye sıfırdan kadro mu kuracağız Mourinho efendiye?
Başlarım bunun şımarıklığına yetti ama önce elindekinden verim almayı öğrensin. Kaç maç geçti bir tane keyifle şöyle rahat maç izleyemedik ya Livakovic yıldızlaşıyor maç alıyoruz ya da bir iki kişi bireysel performans koyuyor öyle. Tadic, Dzeko bunlar sezonluk topçuydu 99 puan topladığın sezon sonunda direkt ayrılacaktın. Milletin kanat oyuncusu köyün delisi gibi yardıra yardıra gidiyor, bizim Tadic anca kıçını rakibe yaslayıp oyunu soğutuyor.
Ne Aziz ne İsmail Kartal denenmişi denemekle başarılı olunmaz. İsmail'i gerçekten çok severim, en zor zamanlarda elini taşın altına koydu ama bize artık taze kan lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ice Platypus -- 12 Aralık 2024; 12:51:5 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X