Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #GSvFB⭐⭐⭐⭐⭐ (4216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: möhkem , CESURYUREK_ , mete2649 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 19 Misafir (6 Mobil) - 15 Masaüstü7 Mobil
5 sn
114.997
Cevap
401
Favori
2.674.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 42144215421642174218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bjkye karşı 10 net pozisyon bulduk dzeko ve tadic gibi şut özürlüsü forvet olunca yeniliyorsun doğal olarak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ilk 11 : Livakovic, Osayi, Çağlar, Becao, Kostic, Amrabat, Fred, Szymanski, Oğuz Aydın, İrfan Can Kahveci, Dzeko

• TakTAkk kullanıcısına yanıt

"10 net pozisyon" ?

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #GSvFB⭐⭐⭐⭐⭐

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #GSvFB⭐⭐⭐⭐⭐

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shieldwall -- 15 Aralık 2024; 18:47:45 >

• Shieldwall kullanıcısına yanıt
    Maçı izlemiş miydin, ilk yarı dzeko maximinin getirdiği 2-3 pozisyon harcadı zaten, 2.yarı tadic 2 metreden kaleciye vurdu

• Galatasaray ziyechi el’den çıkarıyormuş. Al ziyech’i kazan onu. Rakibine de hava atarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine dzeko ve syzmanski ilk 11 de...
    Bu takımda kim gol attıracak, kim gol atacak...? tadic den daha fazla asist yapan mı var...?
    Nesyri en azından koşabiliyor, dzeko ayağını bile kaldıramıyor...
    Amrabat - fred ikilisi orta sahayı kapatamıyor diye, syzmanski ile 3 lüyor orta sahayı...
    Geriden stoperler top çıkaramıyor diye amrabatı oynatıyor bu sefer pres gücü daha yüksek, daha fazla ikili mücadele kazanabilen ismail oynayamıyor...
    Takımın bekleri temposuz, osayi maç seçiyor, kosticin gücü yetmiyor...
    Takım açmazlarla dolu... yapılan transferlerin ne kadar yanlış olduğunu oynatmayarak kendi de kabul ediyor mourinho...

• Kanatları değiştirmiş mou... hadi bakalım hayırlısı inşallah bu kanatlar iş yapar. benim fikrim bu kanatlar çok daha iyi..

• TakTAkk kullanıcısına yanıt

ee? taş çatlasın 3-4 pozisyonun var maçta. bitik jk'ye karşı bulabildiğin pozisyon sayısı 3-4. tadic'in pozisyon da karambol zaten önüne geldi vurdu. iyi falan oynamadık problem bu.

• Maç izlemeyecektim ama kadroyu görünce bir bakasım gelmedi değil bu sefer :)

• Şu kadroda Dzeko yerine Bedevi olsaydı çıkarılabilecek en iyi kadroyla çıkmış olacaktık.

• selimergin S kullanıcısına yanıt

Yakışır başkanımıza hatta beraberinde zaha yı da alalım. hatta tetenin durumuna da bi soralım. rakibe tam hava atalım :)))

• selimergin S kullanıcısına yanıt

Bedevi-Arap topçulardan hayır gelmez. Hem Ziyeş gibi gamsız herif ne işinize yarayacak?

• Shieldwall kullanıcısına yanıt
    Iyi oynadık diyen yok zaten, Td olarak takımına moral vermek ister adam
    Çıkıp da dzeko tadic m4l demez doğal olarak

Tadicin pozisyonu bomboştu karambol fln yok açıp izleyin yine, maxim bjk maçında ilk yarı çok iyi oynadı ama getirdiği tüm topları dzeko beyinsizi harcadı

• Samet e ne oldu ya? Yedekler de bile yok. Hoca çalışmalarını beğenmiyor muydu? Ayağı kötü Becao mu oynayacak?

• Hocanın stoperde yerli oynatma takıntısı var sanırım. Bir yabancı stoper oynuyorsa diğeri illa yerli olacak. Djiku şimdi yok ama Becao-Djiku tandemimiz çok iyiydi halbuki. Tottenham ve Roma'da aynı şeyi mi yapıyordu Mourinho?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 15 Aralık 2024; 18:58:27 >
  • td1907 T kullanıcısına yanıt
    samet’i korumak için oynatmayacağım demişti. büyük hoca.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

Aynen katılıyorum. Ben de izlemiyecektim. ama kanatları görünce ben de iştahlandım. Tek sorun maçı anlatan Yalçın Çetin. bir de onu aştık mı ,Güzel günler için bir başlangıç olmasını diliyorum 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #GSvFB⭐⭐⭐⭐⭐ 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #GSvFB⭐⭐⭐⭐⭐ 

• Metal Head kullanıcısına yanıt

Djiku kart cezalısı. Oosterwolde zaten sakat. Başka yabancı stoper kalmadı. Becao yu da zorunluluktan oynatıyor.

• Bu takım bugün 4-5 atmazsa hiçbir şekilde memnun etmez kimseyi, bakalım bi tepki verecekler mi hiç güvenim yok ama hayırlısı

• Anormal zirve kullanıcısına yanıt
    Yukarıda biri demiş, gs den osimhen dışında birini almam diye...
    Hadi osimheni alamadık, zamanında icardiyi, sorlothu alsaydık... gs deki torreira ayarında biri var mı bizde...? Bize torreira lazımken, gittik amrabat aldık... amrabat iyi oyuncu da bize lazım mı...? mertensin bu yaşta yaptığını biraz tadic yapıyor, o da kenarda oynuyor, pubisinden dolayı şut atamıyor... kanatlarımızda oynayanlar bay ve yunusun temposunu verebiliyor mu...?
    Tadic, dzeko, maximin le önde basabilirmisin...?
    Tek tek isimlere bakıp kadromuzun çok iyi olduğunu düşünenlere söylüyorum, defolu bir kadromuz var...

• 
Sayfa: önceki 42144215421642174218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.