Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #GSvFB⭐⭐⭐⭐⭐ (4214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: encuni , Wadjet , APOLL0 , Wadjet Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (2 Mobil) - 11 Masaüstü3 Mobil
5 sn
114.994
Cevap
401
Favori
2.674.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 42124213421442154216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Devre 1-0 Başakşehir önde biterse vay fenerbahçe'nin haline... Tribünler maçı alır rakibe verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk061 -- 15 Aralık 2024; 17:15:2 >
  • Beyler tarih tekerrür ediyor

bizim bunağın Roma'da yaptırdığı transferlere bakıyorum

tam tamına 132 milyon euro'luk harcama yaptırmış ilk senesinde

Tammy Abraham: 41'e aldılar patladı milan'a kiraladılar orada da bitik

Marash Kumbulla: 26.50'ye aldılar en son espanyol'a kiralandı piyasa değeri şu an 4.50

Eldor Shomudurov:19.60'ye aldılar bu da patladı kiralık olarak gönderdiler piyasa değeri şu an 5

Matias Vina: 13'e aldılar 8'e flamengo'ya sattılar

Roger Ibanez: 11.80

Rui Patricio: 11.80

Brayn Reynolds: 6.85

şu transferlerden 1 tane tutan adam yok

bu adama transfer için güvenmeyin güvenmeyin nokta

sakın devre arasında sırf o istedi diye transfer yapmayın

bakın 132 milyonu herifler çöpe attı

https://www.transfermarkt.com.tr/as-roma/transfers/verein/12/plus/?saison_id=2021&pos=&detailpos=&w_s=

daha da ilginç olan adam geldiği sene Roma'dan dzeko ve cengiz ünderi gönderiyor

o dzeko interle CL finaline çıkıyor

daha da ilginç olan ise

bir sonraki sene 7.40'a zeki çelik transferi yaptırıyor

evet bizim bildiğimiz zeki çelik düz adam sıfır yetenek bol fizik gücü

özetle bu adam topçudan anlamıyor

öyle bir yeteneği kalmamış

futbolcu potansiyelini ölçemiyor

o yüzden becao yerine samet'i oynatabiliyor

sakın bu herifin ipiyle transfer yapmayın yaptırmayın

hatta onun fikriyle samet hariç oyuncu da göndermeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A7996B64B -- 15 Aralık 2024; 17:52:38 >

• erenfb1907 kullanıcısına yanıt

Eren boş verelim şu an yapıyı mapıyı kendi işimize bakalım önce

takım top oynasın zaten organik bir şekilde mücadelemizi veririz

ama takım top oynamıyor

daha da kötüsü top oynayacakmış gibi de durmuyor

• Shieldwall kullanıcısına yanıt
    Şunu kabul et ki dzeko şu haliyle bile Faslı bedeviden daha kaliteli. Faslıyı oynatacağımıza bir kişi eksik oynayalım daha çok faydası olur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    Olmaz tabi. İsmail Kartal gelsin bu takım iki hafta içinde yine seriye bağlamazsa ben hiç bir şey bilmiyorum. İsteyenle istediği iddiaya da girerim. Mourinho resmen futbolcuların kanlarını emmiş vampir herif. Takımda ne ruh kalmış be arkadaşlık ne oynanan oyundan memnuniyet. Anasını belledi takımın 5 ayda. İki sene de bu enkazı kaldırmakla uğraşırız. Anasını satayım Okan’a versek takımı bu kadar sabote edemezdi. İnsan düşündükçe deliriyor.

• Eren dışında Mourinho'nun arkasında duran yok. 2 galibiyetle işler tersine döner.

• hotvote kullanıcısına yanıt

kalitesi beni ilgilendirmiyor max 30 dakikalık kondisyona sahip. ayrıca 20m verdiğimiz forvet 11 oynamak zorunda yoksa neden aldık? ben ona kızıyorum. dzeko yedekten girmeli.

• mou'ya laf edenler pişman olacak

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    Evet, tek tek bakarsan iyi oyuncular ama bize lazımmıydı...? O tartışılır...
    Mourinho yu kesinlikle savunmuyorum aksine şu ana kadar tam bir hayal kırıklığı...
    Sezon başındaki tespiti doğruydu, bu takımın hıza, dinamizime ihtiyacı vardı... ama gel gör ki aldırdığı oyuncuların maximin hariç tamamı yavaş, maximin dahil yine tamamı dinamik, tempolu, önde basabilen oyuncular değil... üstüne üstlük Ferdi gibi en dinamik oyuncumuzu da kaybettik yerine sol bek bile olmayan ağır kostici aldık... bitiricilik desen, geçen sene de kritik maçlarda en büyük sorunumuzdu, bu yılda değişen bir şey yok... hala daha bitik dzekoyu, bomba sameti oynatması, ideal becao - djiku tandemini hiç oynatmaması, merti oynatıp, takımdaki en tempolu oyuncu olan osayi yi maç seçer hale getirmesi, vs vs... daha bir çok şey sayılabilir...
    Ayrıca başta kostic olmak üzere tüm bu yanlış transferlerin hepsini mourinhonun istediğini sanmıyorum, beceriksiz Ali koç daha önceki hocalara yaptığı gibi bu adamada birçok oyuncuyu dayattığını düşünüyorum... şimdi de bir başka temposuz oyuncu taliscayı dayatıyorlar...
    Velhasıl, bende bu şartlar altında şampiyonluğun çok çok zor olduğunun farkındayım ama bir şeyden de eminim devre arasında yeni bir hoca getirmek, az olan şansımızı tamamen kaybetmek anlamına gelir... biz hakemler tarafından kollanan, bu yüzden özgüveni tavan olan gs gibi değiliz... onlar hamzalarla, cevatlarla da şampiyon olur, biz olamayız...
    Tek ihtimal, beceriksiz Ali koç la çok zor ama, belki bu sefer, yazın yapamadıkları "lazım" olan transferleri devre arasında yaparlar...
    Olmazsa da bizim yapacağımız belli, tüm stadı inleten "Ali koç istifa" sesleri...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Vitor wolweramptona gitmiş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Djiku kart cezalisi mi? Yine caglae becao

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • josrdr kullanıcısına yanıt

😅😅😅😅

Akıl oyunları😅😅

• Tadic yedek oh be

• hasanmerto kullanıcısına yanıt
    Evet cezalı

• Fenerbahçe - Başakşehir maçı için beinconnect bulunur tv uyumludur. 40 TL

• dzeko yerine cenk oynasaydı bari çingen mou

• ktingazabi kullanıcısına yanıt

Bu Fenerin maçını izlememiz için senin para vermen gerek : )

• Bir takımın futbol aklı olmazsa olacağı budur. Senelerdir birkaç transfere tamam dediğimiz takımlara bile 8-10 tane transfer yapıldı. Sonuç ise ortada...

• gecen sene tadic’i 10 numara niye oynatmiyor diye ismail hocayi lincleyenler tadic yedege cekilince oh demeye baslamis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 42124213421442154216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.