|
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #AliKocistifa⭐⭐⭐⭐⭐ (4266. sayfa)
-
-
tuttugunuz takım sizi cok kötü bireyler haline getirmiş yozlaştırmış gördüklerinizi bile inkar eder hale getirip yanlışı bile bize yarıyorsa doğrudur dedirtecek hale düşürmüş tıpkı bi parti gibi
-
Seni ipleyen yok burda
Sen gram futboldan anlasan oynanan rakipler arasında devasa fark varken biz az sarı gördük diye algı yapmazsın
İstediğin kadar çırpın bu ülkede futbol adı altında oynanan tiyatroyu ne sen nede senin pışpışçı saz arkadaşların meşrulaştıramayacak
-
Abdülkerim ve yunusa sarıyı vermedi, değişen birşey yok -
Trol max gs li kelimeleri serbest ozaman sayın trol?
-
6 ay önce ikinci ligde bile oynayamaz dediğin Yunus Akgün, hem avrupada hem ligde şov yapıyor hala başkalarına futboldan anlasan falan diyebiliyorsun. -
Evet bunu ligde de farkettik biz zaten.1.5 yıldır sivas dışında kırmızı kart gördüğünüz bir il yok Türkiye sınırlarında
-
quote:
Orijinalden alıntı: MidnightmrtTrol max gs li kelimeleri serbest ozaman sayın trol?
daha fazla kirletme konuyu yallah hadi
-
avrupalı hakem diyorsun, tamamen yabancı hakemlerle oynanan platformdan verilerle cevap geliyor ona da ikna olmuyorsun 😂 duvara anlatsak anlardı
-
Gslileri blokladım geçtim ya size de öneririm. Bomboş adamlar bir anda doluştu buraya
-
beyler dövüşmen
-
2 tane kalbur üstü takımla maç yapmışsın 7 sarı görmüşsün diğerleri köy takımı.
-
-
Sakin ol kardes, bir iddiada bulundun bende buna dair istatistiksel gercekleri goz onune serdim. Ister begenirsin ister begenmezsin, gercek bu.
En az kart goren Takimda Mezra takimlariyla oynamamis ornegin, buna ne diyeceksin? Ortaya attigin iddialar temelsiz kaliyor. Hem cok iyi takimlarla oynamak cok kart
goreceksin demek degildir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X