Okulda teknik resim işlenirken devamsızlık yaptın herhalde . İz düşümü diye bir şey var. Bak ben yine de ekrana getirilen açılardan net konuşamam; ama çıkmış demek de abesle iştigal. Avantajına oynatılan ofsayt için yorumun nedir? |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #AliKocistifa⭐⭐⭐⭐⭐ (4285. sayfa)
-
-
Fırat Aydınus:
Sallai-Eren pozisyonunda ofsayt bayrağı yanlış kalkıyor. Devamında Eren’in penaltıyı gerektiren bir hareketi yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 16 Aralık 2024; 23:34:36 > -
Eleştirinizi beğendim , gsde çok iyi oynamıyor ama tr için şuan yeterli. Diğer takımlar berbat oynadığını kabul etmiyor bir türlü -
Kanıtlasana... kale çizgisi görüntüsü var mı elinde...
Musleranın yaptığı net penaltı..
Yunusun dirseği kırmızı...
Aponun en az 3 sarısı var...
Son golden önce bats bariz ofsaytta, yan hakem verse, son gol olmayacak...
Daha sayayım mı...? -
yunusun kırmızı yok
abdülkerimin 3 sarısı yok
gs 2. gol öncesi saraya faul yok
gsnin 3. gol penaltısı penaltı değil
gsnin 4. gol öncesi bats ofsaytta
bana göre penaltı değil ama musleranın yaptırdığı penaltı yine yoruma açık
rakibin oyuncularından ozan tufan , hakem tacı kullanacak tarfı göstermeden gsliler tacı kullanıp mecburen sarı aldı
serdar yine aynı şekilde ilk dakikalarda sebepsiz sarı aldı.
Sorsan bileklerinin haklarıyla.
Tek sevincim bugün TS lilerde galatasaraylı yüzsüzlüğüyle tanıştılar.
Beter olsunlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bar3 -- 16 Aralık 2024; 23:36:14 > -
Öyle mi olmuş knk
-
Yahu hocam tam birbirimizi dalgaya almak baska gercekler baska. Bizimde sizinde lehimize aleyhimize hatalar yapiliyor. Bizde oyle ahim sahim oynamiyoruz zaten ama kazanmayi biliyoruz.
Fenerbahce yanlis yönetiliyor hocam,bizde boyle bir baskan yonetim dakka duramazdi. -
Adamlar şöyle bi skandal maçtan sonra bile top çizgiyi geçti diye algı yapıyorlar
Ulan top çizgiyi geçse nolacak ?
Senin 2 topçunun atılması gerekirken maçı 11 kişi tamamlamışsın
Attığın golün biri olmayan faulden diğeri ofsayt olan pozisyonun devamında
Kazandığın penaltıda faulü yapan kendi topçun
Ve rakibin penaltısı verilmemiş
Bi hakem maçın skoruna sizin lehinize bundan başka nasıl etki edebilir ? Top ts li topçulara geçince onlara faulmu yapsın ? -
dediklerin hepsi doğru dün dzeko kafa yemeden dirsek atıyor küfür ediyor oda kırmızı mı acaba ? her yazdığın kart gibi
-
Avrupa liginin en cok sari kart gören takimi kim eren abi? -
Ben beşikyaşlıyım ama gerçekçi olmalıyız. Beşiktaş berbat ötesi oynuyor lami cimi yok. Fb de iyi değil. Gs en azından istiyor mücadele ediyor. Yani fbde ve bjkde ana sorun futbolun yokluğu ama kimse buraya inmek istemiyor. Karşı takıma saldıralım kitleyi konsolide edelim. Nasıl olsa destek buluruz kafasında çoğu. Buda bana iki yüzlülük geliyo. Tamam sen önce bir futbolun hakkını ver sonra yenilen hakkımızı savunalım tabiki savunmayalım demiyorum. Önce ana sorunu halledelim ama -
ts'nin hiç bir pozisyona yorum yapmıyorsun çünkü trabzon 3 puan alsa sizi etkilemiycek. ozan tufan direk kırmızı yemesi gerekiyor bunuda neden yazıyorsun
-
Kendini devamlı yere atan gs li emek hırsızlarının yaptıkları yanlarına kar kalıyor, bu şekilde maçlar kazanıp, şampiyonluklar alıyorlar...
Arifler, hasan şaşlardan beri bunlar böyle...
28 yıldır aynı... her sene 3-4 maç bu şekilde kazanıyorlar... 2-3 puan farkla şampiyonluk belirleniyor... -
Yunusun kırmızı kartı es geçıldi.
Haramzadelerin 2. Golünden önce verdiği faul yanlış.
Haramzedelerin 4. Gol öncesinde batşunun direkten dönen mutlak ofsaytı verilip maç kesilmedi, sonrası malum.
Abdülkerimin ilk 2 net sarılık faulünde bir tane sarı bile çıkmadı.
Son dklarda musleranın boşa çıkışı penaltı.
Bunlara bakılınca tsnin rahat kazanacağı maçı hakem haramzadelere hediye etmiştir.
Haramzadeler top auttan geldi diyorlar ama izdüşümü göremedik. Yani meçhul….
Sonra neymiş gs tempolu oynuyor. Hakem böyle kolladıkça herkes oynar.
Bu arada barışın bacak nakli güzel olmuş. Futbola veda edecekken geri dönmüş sahalara….
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anbilivıbıl -- 16 Aralık 2024; 23:42:3 > -
Eğer bizsek niye yabancı hakem gelsin dediğimizde cıyak cıyak bağırıyorsunuz olmaz diye ?
Kabul etsenize bak Avrupa’da az kart görüyormuşsunuz lehinize değilmi bu durum ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 16 Aralık 2024; 23:41:0 > -
Tsliler çok seviyordu Gslileri her şeylerinde savunuyorlardı. Bugün gördüler ne olduklarını.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X