Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #AliKocistifa⭐⭐⭐⭐⭐ (4284. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 24 Misafir (7 Mobil) - 22 Masaüstü9 Mobil
5 sn
86.036
Cevap
376
Favori
2.060.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
101 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 42824283428442854286
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dışarıdan gelen topla gol yiyip geri düştük, yine de döndük.

Evet, iyi oynamadık. Malmö deplasmanından dönmüştük. İki bek yoktu. Davinson’la Osimhen yoktu. Karşı da sezonun maçını oynayan Trabzon vardı. Ama kazanmasını bildik. Böyle galibiyetler motive edici ve çok önemlidir.

• turkeril kullanıcısına yanıt

Hocam valla gri pozisyonlar hakkında kolay kolay yorum yapmam ben, bakın kartlardır Muslera'nın pozisyondur vs yoruma dayalı kimi faul der kimi demez falan ama o pozisyon gerçekten %100 penaltı çünkü oyuncunun topa müdahalesi yok. Topa dokunuyor olsa hak vereceğim o kadar temas olur diye ama topla alakasız direkt oyuncuya yapılan hamle hem de arkadan

• Yakında gs yönetiminden itidal çağrısı gelir...
    Malı götürdüler ya, artık itidalli olalım tabii...
    Biz sahaya bakalım ya...
  • Batshuayi' nin direkten dönen topundaki pozisyon ofsayt; ama herifler gs lehine avantaj oynatıyorlar  . Ne güzel İstanbul.

• coobain kullanıcısına yanıt

Kaç maç kolladılar bariz adamları. Skandaldı. Onşaibeli Istanbulspor maçı da geçen sene miydi?

Şaibeli Karagumruk maci, kayseri maci vb boyle en az 10 maç var bizim bunları yendiğimiz maç dahil.

Geçen sene bu lig tamamen bitti boşuna transfer yapıyorlar.

Ben forma morma da almıyorum artık para kazandırmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 16 Aralık 2024; 23:26:20 >
  • Şimdi Gs kazandı ya Dursun çıkar futbolda kardeşlik olsun, gerek yok böyle şeylere falan der işini gördü sonuçta.
  • burnaldinho B kullanıcısına yanıt
    Mertens penaltı alcağını bilerek kendini adamın önüne atıyor. Rakibe verilse asla kabul görmeyecek bir penaltıydı.
  • trabzon bile chatgpt'ye sarı kart nedir neye verilir diye sorup videosunu paylaşmış helal olsun lan paf takım

• coobain kullanıcısına yanıt

gecen sene de uzun vade kadro muhendisliginin kazigini yedik.kimse bizim elimizden bsy almaya ugrasmasina gerek yok,gecen sene Kadikoy de verdigimiz puanlara bak yeterli.ben demiyorum ki Gs hic korunmuyor ama bu bizim temel sorunlarimizin kaynagi degil.

• Adamların hakemlerle rahat 15 puanı var.Biz kötü oynuyoruzda futbolcu olsam Galatasarayda oynuyor olsam çok rahat olurum.Kasti vursan kart yok,ceza sahası oyuncu indirsen rakibe penaltı yok,rakip ceza sahasında düşsen penaltı kesin.Rakip ceza sahasında ne yaparsan yap hakem aleyhine faul vermiyor.
  • MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt
    Ne dışarısı be...!!! Var daki hakem adam olsa mertense verdiği penaltının 10 kat daha barizi olan musleranın yaptığını verirdi... yunusun kırmızı kartını ne yaoacağız... aponun sarı kartlarını ne yapacağız... ayıp be, hala daha yavuz hırsızlık yapıyorsunuz... aut olduğunu da göstersene bana kale çizgisi hizasından... fotoshoplu olmasın ama...
  • Erman Toroğlu

Kitaba göre musleranın hareketi penaltı
  • Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt
    Bu oluyor mu hakim değilim ama şunun farkındayım. Bu söylemi kullanıp taraftarı rahatça konsolide edebiliyor yöneticiler ve bu çok itici. Takımın başarısına odaklanacağına rakip takıma saldırıp kitleyi kendinde tutuyor ve sorunları sümen altı ediyor
  • hedgehog24 kullanıcısına yanıt
    Dışardan çevrilen göle ne diyeceksin?
  • Şimdi arkadaşlar ben başka bir şey diyeyim.

Federasyon şuna ceza veremiyor mu?

Mesela her maç tiyatro yapıp, sürekli hakemi kandıemaya yönelik taklalar atan soytarılara ceza veremiyor mu.

Bir oyuncu kendini sürekli yere atıyorsa bu adam art niyetlidir ve futbolun fair play ruhuna aykiridir ve futbolnseyor zevkini rekabetciligini bozar.

Bunlara bu kurallar butunu sistem nasıl izin veriyor?
  • 
Sayfa: önceki 42824283428442854286
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.