hocam iz düşüm dersi vermek ister misiniz bazı arkadaşlara? ben o top dışarı çıktı veya çıkmadı diyemem çünkü yukarıdan bakılması gerek fakat ölümüne çıktığını savunan arkadaşlara şöyle bir şey paylaşmak yeterli olur zannımca. |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #AliKocistifa⭐⭐⭐⭐⭐ (4289. sayfa)
-
-
Kanıtlasana...
Var mı elinde aut çizgisinden görüntü...
Utanmanız olsa bunu konuşmazsanız bile...
Yunus, apo kırmızı kart..
Musleranın yaptığı net penaltı...
Attığınız 2. gol öncesi faul yalan...
Attığınız 4. gol öncesi bats net ofsayt, yan hakem devam ettirdi...
Say say bitmez... -
-
hakem hatalarıyla, es geçilen kırmızılarla kazandıkları maçtan sonra bile resmi hesap dahil algı peşindeler. inanılmaz bir camia :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny Quid -- 17 Aralık 2024; 0:12:10 > -
Beşiktaş = Galatasaray = Trabzonspor hepsinin tek amacı Fenerbahçe başarısız olsun da kim başarılı olursa olsundur, bunu asla unutmayın, hiçbirine güvenmeyin.
-
Oha ne kadar cool'sun
-
Bomboş cevap. Nickime laf etmiş bende nereden geldiğine dair bir gönderme yaptım. Keşke ele avuca dokunur bir şey yazsaydın.
-
Bana göre bu kural saçma ötesi.
Doğru izdüşüme göre top çıkmamış, ama topun kendi dışarıda :)))
-
Penaltı sahte ve son golde faul degıl kendını yere atmıslar gene. Ikı golde haksız. Dıger olayları saymıyorum bıle. Yazık günah dıyoz da bu yapının caresı yok. Agzımızı yoruyoruz sadece. -
O seviyeye gelmeleri uzun sürer. Uğraşmaya değmez. Arada bi dalganı geçip kendi hallerine bırakacaksın onları.
-
Ardından adamı 'aşağılamaya' çalıştığını göremeyecek kadar salak değiliz çok şükür. Bu tarz tripler en son lise yıllarında 2000'lerin sonunda atılıyordu. Nostalji yaşattın, sağolasın.
-
Aşağılamaya çalışmak mı? Nickimin ne anlama geldiğini bilmeyen ve ona nazaran yaratık diye göndermeye yapan kişiye Joe Satriani atmam aşağılamaya çalışmak akabinde belki faydası olur yazmamı hakaret olarak nitelendiriyorsan bir şey dememe gerek kalmıyor zaten.
-
üst oynadılar..
Futbol dünyada çok kötü yere gidiyor.
-
geçen sene sivas veya samsun maçı olmalı. Zaha topu elle önüne alıp gol attıydı da kimse konuşmamıştı . yine arkada oldukları maçı penaltı + kırmızı kart ve elle öne alıp gol atma kombosuyla tamamlamışlardı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bar3 -- 17 Aralık 2024; 0:24:42 > -
burada top yerde bir de. havaya kaldırsan daha da dışarda görünecek
-
Her sene bunlar yaşanıyor ve bir takım şampiyon yapılıyor
-
Metin Öztürk yine hakem konusunda ağlamış.
Var hakemi kötü niyetli olsa mertensin penaltısı için hakemi uyarır mıydı?
Yunusun hareketi için hakemi var a çağırmaz mıydı ?
Ne yüzsüz adamlar ki hem hakemle kazanıyorlar hem de ağlıyorlar hakem diye … -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X