Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4467. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
89.794
Cevap
375
Favori
2.155.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 44654466446744684469
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fred'i 20 mil. €'ya araplara satın baba o zaman. Talisca geliyorsa Szymanski' de satılsın.

• Burada da Fenerbahçe olmayacak demiyor 🤷‍♂️

• Üst üste 59 tane Rambo mesajı var noldu burda
  • Medina yerine talisca alan, bu 2 oyuncuyu birbirinin alternatifi sanan futbol cahilleri, abv hepinizin...
    Defolun gidin, bu kulübe daha fazla zarar vermeyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aberdi -- 27 Aralık 2024; 19:45:7 >
  • Bayağı bir okudum yazılanları.

Özet; Bir çok futbolcu ismi yazılmış çizilmiş. Elimizdeki farklı farklı isimlerin gönderilmesini isteyenler var.

Dışardan nerden baksan 2-3 takım oluşturacak futbolcu transferi isTENİOR.

Yahuu anket yapılabiliyorsa burada anket yapalım balii..

• Toreria’nın menajeri açtığı davayı kazanmış.
    Alacağı olan bilmem kaç milyon Euro paraymış.
    Davayı kazandığı halde ödememiş gs.
    Ardından cas’a gitmiş menajer, cas’da davayı onaylamış.
    Ona rağmen yine ödememiş gs parayı.

Bunun üzerine, Avrupa gelirlerine el koymuşlar

Bunu fener yapacaktı var ya, karşı tarafta kızılca kıyamet kopar, sürekli dalga geçerdi karşıdaki eksik akıllılar..

Kendileri oldu mu nasıl da safa yatıyorlar..
  • 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

Talisca Malisca derken Arda'yı bitirmişler helal olsun.

• Çok doğru bir karar vermişiz. Medina denen çöpü kakalayacaklardı bize.

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
  • İyi bari biz almamışız.. Ne olduğu belirsiz olan bir oyuncuya bu kadar yatırım yapmak doğru olmazdı. O kadar pazarlamaya çalıştılar bir de..

• adolf1 kullanıcısına yanıt
    Hocam Türklerin hepsibi gönderemeyiz. Kontenjan sorun olur.
  • Acunun eline kalsak tv8 kadrosu kuracak. Bizim taraftar da transferi akılla yapıyoruz sanıyor.
  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt

Şu en soldakini görünce tüm keyfim kaçıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rasqutin

Şu en soldakini görünce tüm keyfim kaçıyor.

• Metal Head kullanıcısına yanıt

Medinaya varamadık

• Efsanemiz, başkanımız ve cumhuriyetimizin kilit isimlerinden Şükrü Saraçoğlu'nun bugün ölüm yıl dönümü. Allah rahmet eylesin.

• Futbol aklı denen şey bu kulüpte yok...

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    Kovacic'ten dönsek neyse de, Medina kim hocam allasen. Gol atamama sorunu yaşıyoruz biz, gol atacak adam elzemdi. Medina yerine nokta atışı transfer yapmamız lazım 8'e. Kovacic demişken, M. City'de durumlar karışık, Kovacic'e çöksek ne güzel olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 27 Aralık 2024; 21:5:28 >
  • Medina hoca tercihiydi Talisca yönetim. Hoca geniş alanda oynattığı için muhtemelen bir tane daha dinamik orta saha istedi. Yani bu düzene devam edecekti. Yönetim al Talisca ister oynat ister oynatma diyecek muhtemelen. Ben illa her transferi hoca yapsın demiyorum ama Talisca ne alaka? Alınabilecek en kötü oyuncu. Bas bas bağıyoruz bu takım tempo yapamıyor diye yok. Takımda düşük IQlu ASM ile Alanyalı Oğuz en fark yaratan isimler. Onun dışında yok. Hele ki bu hocanın düzeninde olamaz zaten. Bakın geçen sene devre arası olsa belki derdim çünkü İsmail böyle oyunculardan verim alacak oyunu oynatıyordu. İrfan, Fred, Szymanski gibi oyuncuların veriminin düşmesi normal mi? Çok geniş alanda oynuyoruz. Maalesef dünyada bu oyunu oynayacak oyuncu sayısı bir avuç kadar. Talisca ile her şey daha kötü olacak.
  • Space-Dye Vest S kullanıcısına yanıt

Komşunun tavuğu komşuya kaz görünürmüş, sen hain misin hocam GS oyuncusu övüyorsun?(!)

Yıllarımız böyle geçti işte...

• Caner-Medley kullanıcısına yanıt
    Hocam adamlar'da 38'lik Mertens tempolu oynuyor. Talisca 31 yaşında. Hoca Talisca'ya tempolu oynayacaksın ulan diye talimat verirse tempolu oynar, hocaya bakar bu işler. Mou'nun alemati farikası nerede o zaman, niye Mou getirdik...
  • 
Sayfa: önceki 44654466446744684469
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.