|
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4470. sayfa)
-
-
Talisca'ya kalmadık ama o seviyeye çıkmamız lazım kalite olarak, sağ sol bek yok, stoperler boş, kanat forvetlerimiz etkisiz,10 numaramız casper modunda 1 yıldır boş boş koşuyor sahada -
Çok şey anlatır...
-
Yoo aksine daha iyisini bulup getiremeyeceklerini bildiğimiz için bari talisca gelsin diyoruz
-
Galalatasaray'ın sisteminde orta saha kalabalık, Mertens tempolu oynuyor da arkasını Torreira ile Sara süpürüyor hocam, üzerine Okan hoca defans hattını her zaman ilerde tutup bir destek de stoperlerden veriyor,
Morinho ise tam tersi defans hattını her zaman olabildiğince geriden kurup Amrabat'ı stoperler arasına alarak orta sahayı tek Fred üzerinden oynatan bir hoca. Fred'in performansının düşme sebebi bu diye de yazdım birkaç defa zaten
Kaldı ki Talisca gençlik yıllarında bile temposuz, çok koşmayan bir oyuncuydu şuan ki taktiğin üzerinde Talisca'yı koymak intahar olur demişti dersiniz. Hocanın Talisca'dan faydalanmasının iki yolu var birincisi santrafor olarak oynatmak ikincisi oyun taktiğini değiştirmek ki Morinho şimdiye kadar hiç bir zaman oyun taktiğini değiştirmemiştir sezon ortasında hiç değiştirmez
Özetle zaten oyuncuya hadi tempolu oyna dediğinde oynayabilecek bir oyuncu değil, şu taktiğin oyuncusu hiç hiç değil.
Hocanın Medina'yı isteme sebebi de budur, orta sahayı mümkün olduğunca dinamik ve bol koşan, tırmalayan oyunculardan tutmak istiyor (Ha Medina o para eder etmez kısmına yorum yapmıyorum kesinlikle)
Hocanın istediği oyuncu tarzı, oynattığı oyun ile Talisca hiç uyuşmuyor ben Mesut 2 olacak gibi görüyorum açıkçası
-
Bak bunda haklısınquote:
Orijinalden alıntı: f@ithlineYoo aksine daha iyisini bulup getiremeyeceklerini bildiğimiz için bari talisca gelsin diyoruz
-
Talisca seviyesinin iyi bir seviye olduğuna inanmamız için bir neden de yok ki ama
-
Talisca kalite olarak yaptıkları belli bir oyuncu, ne verir bilinmez de daha iyisini alamayız zaten -
Taliscaya verilecek para ile daha iyisi çok rahat alırsın tabii kulüpte öyle bir transfer komitesi var mi... tabii ki de yoktur.
-
neyse talisca en azından kiralık geliyormuş, fazla maddi yükü olmaz herhalde. hazır olması 1 ay falan sürer, yavaş yavaş form tutayım derken 5-10 maç oynar sezon biter zaten.
-
Bu yarım sezon maaşı ortak ödenecek,Zorunlu satın alma opsiyonu da var, asıl korkutucu yanı o. Sonraki sezonlarda kol gibi maaş yükü+ ne vereceği belli olmayan bir adam olacak.
Durup dururken maaşımı artırın yoksa oynamam deme ihtimali de yüksek
-
Eğitimde azınlık bir gurup vardır, egitilemez ve öğretilemez. Öyle birisi işte bizde başkan oldu . İlk geldiği sezon Barcelona'nın forma reklamı sponsoruydu koç holding, hiç birşey yapamıyorsan kullan bağlantılarını topla La masia dan eksikliklerini.
Bu konuda çok umitliydim
Gitti playboy yıldızları peşinde koşan futbolu kafada bırakmış be kadar çöp varsa doldurdu takıma yıllarca böyle devam etti halen daha aynı.
Egitilemez ve öğretilemez!
-
Hocam kmj i çin Ligi'nde fark etmek için deha olmaya gerek yok evet kötü değil bunu kabul ediyorum ama abartıldığını düşünüyorum. Sportif direktör olarak gelebilir teknik direktör olarak kıstas mou ise ondan iyiydi ama
-
Beceriksiz Ali koç basketi de bitirdi...
Sezon başından beri takıma 1 ve 5 alamayan yüzyılın beceriksizi, futboldan sonra keyif aldığımız euroleague de bize eziyet haline getirdi... önüne gelenden fark yer hale getirdi takımı...
Defol git Ali koç, bıktırdın artık...
Sadece stadda değil, salonda da yuhalanacaksın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aberdi -- 28 Aralık 2024; 2:37:42 > -
Ali koç dan 1 tane beklentim var, o da derhal istifa etmesidir... -
Sow için neler yazdılar bu taraftar eşek gerçekten kral adamdır
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 28 Aralık 2024; 4:9:20 > -
Tam bizlik oyuncuydu... Fransa'dan bir takım işi bitirmiş sanırım
-
Barcelona oyuncu göndermek zorunda çünkü limitleri tamamen kapalı. Yer açıp Olmo'yu kayıt ettirmeleri gerekiyor. Beko sayesinde Ali Koç'un güçlü bağlantısını olması lazım yani normal şekilde olması lazım... En azından maaşını biz ödeyeceğimiz şekilde birini kiralamasını beklerdim ama öncelik tabii harika yıldız oyuncu Talisca.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X