< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 28 Aralık 2024; 6:13:45 > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4471. sayfa)
-
-
Tribünler tek ağızdan buna yüklenmedikçe işimiz zor yine saçma sapan oyunculara basacaklar paraları. Tribünlerde Gfb denen oluşum işin tamamen ticaretinde. Bir tanıdığım var tribün için kendilerine özel tasarım yaptırmışlar satıyorlar. Ne kadar dedim 2000 lira bak bak şu işe. Fenerbahçe bunların umrunda mı tabii ki değil bunlar çorbasına bakıyor. Fenerium içinde zararlar. -
Fenerbahce takımı ruhunu kaybetmiş taraftar desen aynı istediğin oyuncuyu getir sen yönetim olarak pasif kalırsan ki öyle başarı olmuyacak bıze fb haklarını çatır çatır savunan yönetim ve başkan lazım taraftarın gazını almak için yapılacak transfer değil -
-
-
Taliscayı almak gibi bir hainliği yapmazlar umarım. Adam futbolu bitirmiş rapci olma derdinde sahnede bile videosu var. Acun çok istiyorsa o ses Türkiyeye çıkarsın bizden uzak olsun. -
Her şeyin keyfi kaçtı. Şu an Haaland, Mbappe, Valverde bile transfer etsek bu hocayla ve bu yönetimle başarı gelmeyeceğini bilmek tüm ruhu öldürüyor. Bitse de gitsek modundayız resmen.
-
geçen sene,"aman adamın yedeğini alın, aman fred'e bir şey olmasın" falan diye feryat ediyorduk. mourinho'nun ucube oyunu ile değil fred'e yedek, kendisine tahammülümüz kalmadı.
sorunu futbolcularda sananların sayısı bizden çok olduğu için, aynı tas aynı hamam devam edecek maalesef.
-
szym gol atamıyor de, szym asist yapamıyor de, eyvallah. ama bir maçta en az 2-3 rakip atağını başlamadan kesiyor. bu ataklar kesildiği için tehlikeyi olmadan imha etmiş ve sizin bir şey olmamış gibi izlemeye sevam etmenizi sağlıyor.
talisca bunları yapmayacak. elma ile armutu karıştırmayın.
geçen seneki oyuna dönsek, szyn daha hoş görünecek gözümüze. çünkü krunic malı yerine, amrabat olacak.
-
Evet 10 numaranın işi zaten atak kesmek, Rize samsuna karşı defans yapmalıyız ligden düşmemek için -
sağ açık oyuncusu imiş .. sezon performansı 15 maç, 535 dakika, 0 gol, 0 asist..
şahsen benim aklım tavana vurdu, hayalim duvara uçtu bile..
-
10 numara pozisyonunda oynatılsa dükkan senin.
-
Nerde oynuyormuş 2 yıldır forvet arkası oynuyor, 2024te 1 gol atmış,oyun katkısı sıfır
Bizim 10 numara defans yapmak için mi oynayacak, o zaman defans yapmak için alınan ezikler ne yapıyor
Tadic dzeko idare eden takım Taliscayı da idare eder, en azından alıp atak öldürmez -
jose mourinho'nun ucube sisteminde, herhangi bir başarı beklemiyorum. ama bu konuda, görüşlerimizi karşılaştırırken, bunu baz almayanların, saçma şeyleri gerçekmiş gibi yazmasına kıl oluyorum. arkadaşlar, adamın oynattığı "şey" (evet şey, çünkü futbol bu değil) esasında , normal futbol aklının gerektirdiklerini yazıyoruz. siz bizim takımın normal oyun oynadığı mantığıyla yorum yapıyorsunuz. szym çöp, en nesyri çöp, tadic çöp, oğuz çöp vb vb.
aslında çöpün hası mourinho oyunu. adam akıllı bir teknik adam gelip, dünyadaki benzerleri gibi top oynatsa, şimdi sövdüğünüz adamlara övgüler düzeceksiniz. adam memene malzemesi ile krem karamel yapmaya kalkan, çağ dışı biri.
-
amrabat stoperlerle akraba olacak gibi savunma derinliğinde gömülü. fred ortada tek. szym fred civarında takılmak zorunda . 10 numara bu değil. sistemde 10 numara yok. olsa, şimdi yediğimiz atakların iki katını yerdik. sorun szymanski'de değil, mourinho'nun gudubet oyununda.
-
2 tane gerçek stoper, bir sağ bir sol gerçek bekler. göbeğe iki yönlü oynayabilen orta saha. aciliyeti olan bölgeler.
haa bir de günümüze yaraşır futbol bilgisi olan teknik adam.
-
İzliyor musunuz bilmiyorum ama bu adam sadece geçen yıl ilk yarı oynadı sonra çöktü, 2024 boyunca diyorum
Bahane de güzel Mourinho sistemi, her maç düzenli oynuyorlar Mourinho ip bağlamamış ya alıp oynasın atsın, bu tür bahaneler ile biyere varamayız
Uefa kupasına oynamıyoruz basit bir TR ligi taktik yok kalitesi olan kazanır
Hiç uzağa da bakmayın, teknik taktik işleri boş kalitesi olan gs 3 yıldır yürüyerek şampiyon, öncesinde ts bjk yine kadro kalitesi sayesinde şampiyon oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TakTAkk -- 28 Aralık 2024; 12:59:0 > -
kusura bakmayın. çok saçma sapan şeyler yazıyorsunuz. cevap vermek isterdim ama hangi birini düzelteyim..hepimizin dengesini bozdu fener, haklısınız ama takımın tek kontrolcüsünün oynamaya zorladığı şeye, bahane demeseniz iyiydi.o "bahane" nin dışına çıkamaz oyuncular. çünkü patron diyor.
öyle işte. bizdeki beğenilmeyen adamlar, mesela gese'ye gitsin, bu konuda "böyle şahane oyuncuyu nasıl elimizden kaçırırız ya" falan diyecek taraftar.
-
takım sahaya çıkarken bile anlayabiliyorsunuz. ne bir heyecan, ne bir tutku var. ifadesiz suratlar, işe gidiyormuş gibi yüzler.
çünkü oyuncuları taraftara yem eden bir td ve sistemi. öyle havaya zıplayıp ısınan, şakalaşıp heyecanını yenmek isteyen oyuncular falan yok. ne zaman ki, bir takım sahaya hareketli, etkin, güler yüzlü, heyecanlı çıkarsa o takım bir şeyler başarmayı istiyor, diye anlayın.
-
Yav hocam Allah için bu basit ligde TD yüzünden şampiyon olamadık da demeyin, bu oldu 10 yıl 15 TD değiştik bi zahmet burdan bakıp anlayın sorun hiçbir zaman TD olmadı
M.United sendromu var bizde de, yıllardır çöp kadrolar kurup her yıl TD değiştirip başarı bekleniyor
Aynı böyle devam
Guardiola bu yıl elinde yeterli kadro olmayınca ne hale düştü, suç Guardiolada mi yani yoksa oynamayan oyuncularda mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X