Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4487. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Koks34 , Koks34 , fatality_ , serka001 , ferfecir06 Daha Az
5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 24 Misafir (3 Mobil) - 25 Masaüstü4 Mobil
5 sn
91.483
Cevap
374
Favori
2.197.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 44854486448744884489
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

Tam da bunu paylaşacaktım. Maalesef bu doğru. Yıldız transferi unutun arkadaşlar. Hatta transferi bile unutun..

Hala sorunun hocadan kaynaklı olduğunu sananlar var :) bu acun ve ali koç gitmeden başarı olmaz seversenız sevmezseniz aziz başkanın tırnağı olamaz her ikiside

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • YKS SPORyoutube
    ACUN ILICALI: HAYALİMDE Kİ FENERBAHÇE #fenerbahçe #acunilicali
    https://www.youtube.com/shorts/VtCLTd9JfQA?si=58108cGmakwaMWIy

Acun Ilıcalı Fenerbahçedeki en kıskandığım asset olabilir. Talisca transferi için en çok bastıran yönetici olması hiç de şaşırtıcı değil o vizyon bşr tek Acun'da var çünkü. Umarım başaramaz. Talisca Fenerbahçe'nin pek çok problemini çözecektir.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

takım kondisyonun bu kadar düşük görünmesinin tek sebebi var

o da mourinho'nun ucube taktiği

bizim gibi yaşlı takımlar (ligin ve avrupa liginin en yaşlı 2 nci takımıyız)

takım boyunu kısaltarak oynamak zorundadır

bu şekilde takım 80 metre yerine 50-60 metrede oynar oyuncular daha kompakt durur ve ileri geri koşarak enerjilerini tüketmezler

ayrıca biz top kaybedince topu hemen kazanmak yerine tüm takım topun arkasına geçip geçiş oyunu da arıyoruz bu da takımı daha da yoruyor

mantıklı bir adamın yapması gereken

defans çizgisini tüm risklere rağmen daha önde kurup takım boyunu kısaltmak olur

ve topu kaybedince bütün takımı geriye koşturmak yerine daha hızlı bir top kazanma planı oluşturur

evet kaleciyle karşı karşıya pozisyonlar verebiliriz

ama diğer türlü de oynasak zaten her maç bol bol pozisyon yiyoruz...

mourinho'nun bu ucube taktiği bütün futbolcuları değerinden ve kalitesinden daha düşük gösteriyor

o yüzden bu taktiğe bakarak oyuncu kalitesi yorumlayan yanılır diye düşünüyorum

şimdi 80 metrede oynayan takıma talisca da transfer edilecek

buradan söyleyeyim

hiçbir işe yaramayacak

bu ucube oyun sistemi değişmediği sürece kimi çekersen çek işe yaramaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 31 Aralık 2024; 9:59:2 >

• Space-Dye Vest S kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle bu şekilde. Yaşlı ama teknik kabiliyeti yüksek bir kadro var. Bu yüzden daha dar alanda pas oyunu oynamalılar.

Adam kaliteli olsa da verdiği taktik bu kadro da iş yapmıyor. Takımı komple genclestirsen belki işe yarar.

• SuperMert kullanıcısına yanıt

sonra mourinho ne diyor

3 tane syzmanski olsa 3 tanesiyle de oynarım diyor

çünkü 90 dakika yorulmadan ileri geri koşacak adamlara ihtiyacın var bu taktikte

o yüzden mourniho'nun zamanı geçti diyoruz

mantıklı bir adam olsa elindeki şartlara göre kendisini adapte edip

mevcut oyunculara göre bir sistem kurgulayabilirdi

ama inadım inat k.....m iki kanat debelenip duruyoruz

• CESURYUREK_ kullanıcısına yanıt

sorun hoca kaynaklı . hocanın ve takımın sorunlu olması da yönetim kaynaklı.

sanki biri olunca diğeri olmuyormuş gibi algı yapmayın. tümü gitmeden , zırnık başarı hayal.

• Herşeyleri yalan dolan

• takımın yaş ortalamasını yükselten adamlar elzem değil. bir kaç tane adam akıllı transferle hem yaş ortalaması düşürülür, hem de takım hızlı ve baskılı oynayabilir.

AMA ne mourinho bunu dener, ne de dandik yönetim uygun transferleri yapabilir.

vakit çok geçmeden, başarı hayallerini unutmak lazım. hayal kırıklığı seviyorsanız ayrı tabi.

• 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

İS Tİ YOR UM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atanamayan Dr. Strange -- 31 Aralık 2024; 16:26:43 >
  • sanki ali koç bugün istifa etse, mourinho doğru dürüst bir taktiğe geçecek. bu adam ve genelde tüm portekizliler, inat sistemine sahip. kendi bildiklerinin dışında, hiç bir doğruyu kabul etmiyorlar. kibir mi, ego mu her neyse, avrupa'nın en enteresan teknik adamları .. hatasını kabul etmek büyüklüktür. büyük hoca böyle olur.

• Bright Osayi-Samuel, Galatasaray ile dört yıllık anlaşmaya varmış. Senelik 2.5 mil. € + bonuslar kazanacakmış. 1.5 mil. €'da imza parası kazanacak diyorlar.

Aynı şekilde malum kulübün İrfan Can Kahveci ile yakın temasta olduğu söyleniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

irfan ve osayi ne olursa olsun aidiyeti yüksek oyuncular

ben bats gibi takımdan ayrılsalar bile GS ile sözleşme imzalayacaklarını düşünmüyorum

başka bir lige giderler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 31 Aralık 2024; 13:14:13 >
  • Space-Dye Vest S kullanıcısına yanıt
    Hocam imza atarım bu dediğine zaten haftalardır bunu anlatmaya çalıştım ve benim gibi düşünen ve beni anlayan ilk kişisiniz. Bu ucube taktik değişmeden yapılacak transfer dediğin gibi işe yaramayacak. Sorun taktiğini kendisinde ama işte taktikte değilde sorun oyuncularda sanan renktaşlar var.

• CESURYUREK_ kullanıcısına yanıt

Her şeyi tek sonuca bağlamakla da yanlış yapıyorsunuz.

Evet sorunun esas kısmının yönetim kaynaklı olduğunu hepimiz biliyoruz zaten. Fakat buna bakıp sorunun hocadan kaynaklı olduğunu sananlar var demek de anlamsız. Bu sezonun sorumlusu %80 hoca %20 yönetim falandır.

Jesus döneminin sorumlusu da yine aynı şekilde hocadır. Adam benimle aynı dili bilen oyuncuları alın dedi çöpleri doldurttu kulübe, o saçmalığa rağmen kupa kazandı da başarılı diyebiliyoruz. Orda da yönetimin ultra bir hatası falan yoktu.

Bir tek geçen sene hocanın hakkını savunamadılar ve şampiyonluğumuzu çaldırdılar. O zaman yönetime laf ederseniz mantıklı olur.

Osayi daha yeni yayınında paranoyak olmayın Türkiye'de asla başka takıma gitmem dedi. Giderse İngiltere'ye gidecek.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

zaten teknik direktörsüz de olsa en kötü ikinci olacak bir kadro kalitemiz var

bu takımı mourinho değil de dzeko ve tadic oyuncu menajer olarak birlikte yönetseler bundan daha kötüsü olmazdı

hiçbir şekilde teknik direktör dokunuşu göremiyoruz

aldığı paranın hakkını veremiyor bunak...

dünyanın hiçbir ülkesinde bir kulüp işe alacağı teknik direktöre sunum yapmaz

teknik direktör adayları kulübe oynatacağı oyun yapılması gereken transferler hakkında detaylı bir sunum yapar başkan ona göre bir karar verir

ama adama sen sunum yaparsan olacağı bu...

sanki dünyada tanınmamış bir kulübümüz var

dünyanın en fazla taraftarına sahip olan kulüplerinden biriyiz

ve dünyanın hiçbir futbol insanı kariyeri ne olursa olsun FENERBAHÇEMİZDEN büyük değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 31 Aralık 2024; 14:30:21 >
  • Tüm renktaşların yeni yılı kutlu olsun...

ali koçtan kurtulduğumuz, yeni yüzlerle yepyeni bir sayfa açtığımız yıl olsun 2025

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 31 Aralık 2024; 15:13:15 >
  • Tüm renktaşların yeni yılı hayırli olsun ali koç ve yönetiminin gittiği nice senelere inşallah 🤲 yarın 3 ayların başlangıcı 2 ocak regaip kandili herkesin şimdiden mübarek olsun 🤲

• 
Sayfa: önceki 44854486448744884489
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.