Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4488. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: KOEMAN32 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü4 Mobil
5 sn
91.222
Cevap
374
Favori
2.190.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 44864487448844894490
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiçbir yabancının kanı sarı kırmızı veya sarı lacivert akmıyor, geçmişte ne gitmem diyenler nerelere gitti. O yüzden bu konuyu çok sallamamak lazım. Türkler bile neler yaptı bu ülkede...

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
  • SouL InvictuS kullanıcısına yanıt

Osayi belki gider bilmem ama burada Osayi'nin ağzından çıkan bir laf var, haberde ise güya başkana demiş vs. vs. yanlışsam düzeltin.

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt

Adamlar bu işi para için yapıyor, ben yabancılarda öyle yüksek bağlılık filan çok görmüyorum. İyi oynarken hepsi "asla gitmem" vs der, bizde de var sizde de, geçmişte de oldu. Ne efsane dediğimiz adamlar takım takım gezdi. Bu yüzden kendi gitmiyorum dese bile "he he" deyip geçmek lazım. Zaten bu lafları edip de giderse ne siz kaybedersiniz ne de biz kazanırız. Yarın da bizden başkasına gider aynı kafayla...

• Önemli olan osainin yada irfanı gitmesi değil gittikleri zaman daha ıyi kalıte o bolgelere adam alabılmek marifet bizim yönetimdede bu olmadığı için ne konuşşsak boş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SouL InvictuS kullanıcısına yanıt

Ben de profesyonel bakıyorum, değil yabancı yerli oyuncular içinde bu geçerli, işini iyi yapsınlar ne yapıyorlarsa yapsınlar. Bu devirde oyuncuların bu tarz şeylere değer vermesi artık çok ekstra bir durum oldu.

Osayi özelinde konuşacak olursak Fenerbahçe'de bir maaş dengesizliği var bu gerçek ama konuşulan 2,5 milyonu hak edecek bir oyuncu değil kesinlikle Osayi, bu paraya anlaşıp Galatasaray'a giderse orada da iyi oynasa bile bu maaşın hakkını vermez, olan kulüplere olur. Astronomik paralar ödeniyor.

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt

Maaşta kantarın topuzu kaçalı çok oldu. İsim yapmış birini alıyorsun yıllık 10-15 milyonlar, sonra senin ondan daha fazla katkı veren elindeki oyuncu "ben neden 2 alıyorum" demeye başlıyor. Böyle olunca otomatikman maaşlar saçma yerlere gidiyor.

Bu kurla bu bonservis ve maaşlarla zaten 1-2 yıla yine fetret devrine gireceğiz de bakalım hakkımızda hayırlısı...

• Osayi yerinde olsam ben de giderim. Her sene hocası değişen takımda durmaktansa devletin proje takımı olarak yaratmaya çalıştığı yapay takıma giderim. kupam olur en azından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atanamayan Dr. Strange -- 31 Aralık 2024; 16:29:15 >
  • Atanamayan Dr. Strange kullanıcısına yanıt

Tabi canım hep devlet yoksa Ali mükemmel başkan 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesi satın gönderin sonra da istifa edin yeni gelenler parayı değerlendirsin

• f@ithline kullanıcısına yanıt

hacı yazdığımdan ali övdüğümü nereden nasıl anladın çok merak ettim

• oyunculardan verim almayı bilen, kör tuttuğunu öper gibi , bir taktiğe kendini adamayan, alternatif çözümlere burun kıvırmayan, gelişmeye açık, iletişimi kuvvetli, oyuncu piyasalarını takip eden, işine saygı duyan bir teknik direktör getiren kim olursa, başkan o olsun.

hadi 2025, beline kuvvet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 31 Aralık 2024; 17:9:14 >
  • Shieldwall kullanıcısına yanıt

Hocam size önerim su topu veya masa tenisi, ha illaki elit bir spor olsun diyorsaniz Tennisi tavsiye ederim ustune de touch blue iyidir.

Kolay gelsin

• aberdi kullanıcısına yanıt

Hocam neden şaşırıyorsun. Ali bunu Aziz den öğrenmiştir. Aziz Yıldırım da bunu pek çok defa yapmıştır.

Mert Nobre, Gökhan Gönül, Caner Erkin ve daha bir kaç isim daha var. Şimdi beceriksiz Ali efendi aynı tarifeyi uyguluyor. Bats da yaptı bunu. Osai ve İrfan da yapacak gibi duruyor. Şimdi ikisi Gs filan gitse taraftarın bir kısmında haberlerine inandıkları ama başkanın dostu olan bazı gazeteciler başlarlar zaten sezon içinde Osai ve İrfan ikilisi Gs ile görüşmüş ve ön anlaşma yapmışlardı diye. Bizim taraftarda her zaman olduğu gibi bunu yer ve Osai ve İrfan'a etmedikleri laf kalmaz. Bir de ikisi Gs de oynarken bir maçta üçlü çekti mi gör sen. Oyuncu istemese bile o üçlüyü çektirecek çünkü yeni takımı o. Çektirmese yeni takımın taraftarı laf edecek. Mecbur çektirecek.

Ali bu taktikleri Aziz den öğrenmiş. Keşke Aziz Yıldırım'ın arada doğru yaptığı şeyleri de öğrenseydi. En azından 7 yılda sıfır şampiyonluk olmazdı.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

Bence ali koc cok basarili bir yönetim sekli geciriyor, takimin 59 dan once sampiyonluklari icin mucadele veriyor, 2011 kumpas ile mucadele veriyor, tff ve mhk ye karsi savas acmis durumda bide ustune sponsor oluyor .

staddaki trolleri de takmiyor adam. Fenerbahcelign SEKIL almis hali. Acun ilicali da biraz tecrubesiz olmasina ragmen fena isler cikarmiyor butun tvlere cikip yapi yapi diyip guzel algi yapiyor bence fb icin.

USTUNE TALISCA INDIRIYOR acun, her YIGIDIN harci degildir helal olsun daha 31 yasinda , all nassrin star oyuncusu assist katkisina bakin anlarsiniz nasil bir takim oyuncusu oldugnu.

Ha sanssizlik oldu ligde son 3 yilda gs den iceride disarida 3 yedi bi kac kere ama olur böyle seyler, suan da biraz gerisinde ama kapanir fark fikstur avantaji fb de zaten gs yi yendigi an gizli lider

• FB başarılı olmasının anahtarını veriyorum.

Bu takıma hocadan önce hangi sistemi oynaması gerekiyorsa onu belirleyeceksin. 4-4-2 mi 3-4-3 mü 3-5-2 mi 4-1-4-1 olur bilmem.

Belirlediğin sistem en az 15 yıl bu takımın oynayacağı sistem olacak. Ondan sonra o sisteme göre yıldız isimleri alacaksın. Sonra o sistemi oynatan hocalar arasından birini alıp getireceksin sonra eksik yerlere hocanın istediği tarzda ve bu sisteme uygun oyuncuları alacaksın.

Yönetim bu süre içinde değişse bile, oyuncular ve teknik direktör değişse bile o sistem değişmeyecek.

Dünyada başarılı olan ve istikrarını uzun süre koruyabilen takımlar bu dediğimi yapmakta. Tek istisnası Real bunu yapmıyor.

Barcaleno bu dediğimi yapan takımlardan.

Ajax büyük başarılara imza attığı yıllarda bunu yapıyordu.

Daha başka takımlarda var.

O sebeple bazı takımlar hoca değiştirdiklerinde isimsiz bir hoca bile getirseler aynı çizğiyi devam ettirmekteler.

• Shieldwall kullanıcısına yanıt

Hocam bence sorun mourinhoda degil tr de sistemde,yapida baktiki adam dograniyor ve gs lehine hatalar yapiliyor saldi gibi. yoksa suan anlik olarak dunyanin top 5 hocasindan biri kariyer olarak.

Ha diceksiniz ki gs macinda yapi mi vardi yoktu sanssizlik oldu ama, ayni sekilde samsun, goztepe,eyup,bjk macinda oldu .

Ali koc ile muthesem bir uyum icindeler bu yil olmassada onumuzdeki senelerde kesinlikle gs yi gecip cok buyuk bir dominasyon kurucaklar bazilarina peri masali gibi gelebilir ama gorunen köy at kafasi istemez .

Bu kadar seyle savas veren ali koc 7 yildir konsantre olamadi futbol takimina , tffsi olsun,mhk olsun,yapi olsun,hakemler olsun , fetoculer olsun, fb icindeki hainler olsun adam yetisemedi hepsine ama bunlari hallettikten sonra konsantre olup fenerin asil hakki olan yere tasiyicak bundan fenerin 2008 sampiyonlar ligi basarisi kadar emin olabilirsiniz

• Wesker0005 W kullanıcısına yanıt

GS bu sene 5. Yıldızı takacak. Bunun Ali için bi önemi var elbette. Kendi kafasında bunu bile kendi lehine çevirecek, bizim zaten 5 yıldızımız vardı, onlar 5 yıldız aldı diye beni eleştirenler fenerli değil diyecektir.

• adaltice kullanıcısına yanıt

Adam hakli ama isterse gs 6. yildizi taksin , bu kadar kumpasa ve yapiya ragmen yine iyi ayakta duruyor fb. Ali koc sayesinde bunlarin hepsi bence heykeli dikelmeli

• CESURYUREK_ kullanıcısına yanıt

hocam acun ve ali koca laf atan net trolldur yada fb mucadele ettigi bu yapilari, tffleri,hakemlerini falan hafife aliyor adam yemiyor icmiyor bunlarla savasiyor bide ustune para veriyor. yabanci var hakemleri gelse fb net one gecer gs nin her halukarda ramsta da en az 3 atar yazin bunu kenara dursun burada

• 
Sayfa: önceki 44864487448844894490
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.