Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4507. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Koks34 , Koks34 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 23 Misafir (8 Mobil) - 16 Masaüstü9 Mobil
5 sn
91.483
Cevap
374
Favori
2.197.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 45054506450745084509
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray’ın KAP’a yaptığı maaş açıklamaları hem Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) hem de Maliye Bakanlığı tarafından incelenmelidir.

Örneğin 8 milyon euro kazanan Ziyech’in maaşının 2,8 olarak açıklanmasında hem vergi kaçırma hem de limit açma yolsuzluğu var."

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Neco. kullanıcısına yanıt

Üslubunuz çok çirkin. Koldan ofsayt çizgisi çekilmez omuzdan çekilir. Adamın dizi omzundan daha önde diye dizden çekmişler.

edit: Bu üslupla yazmaya devam edin ama bana değil, selametle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shieldwall -- 4 Ocak 2025; 15:26:18 >
  • Başakşehir'de Crespo ve Berat sarı kart cezalısı durumuna düştü, Dubois ise sakatlanarak oyundan çıktı.

Sıradaki rakipleri: Galatasaray

• Shieldwall kullanıcısına yanıt
    Allah yarabbi büyüksün.. Kardeşim az önce sen demedin mi omuz falan fark etmez en önde olan uzuvdan çekilir diye? Daha önceki mesajımda zaten niye oralardan çekilmesi gerektiğini ben açıkladım da anladığın yok maalesef, çok fazla zorluyorsun insanı. Anlamakta güçlük çekiyorsun belli ki.

Edit: Daha, önceki mesajlarında ne dediğinin farkında değil, yazılanları da doğru düzgün okuyup anlayamıyor bile köşeye sıkışınca da üsluba sığınır. Hayırlı günler kardeş sana, okuduğunu anlayabilmen dileğiyle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neco. -- 4 Ocak 2025; 15:28:11 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Malum Camia'nın özeti gibi Transfer olmuş Dava açacak soruşturacak bu durumu normal bulmayan 1 tane Cumhuriyet savcısı yok çünkü Türkiye'de.

• Shieldwall kullanıcısına yanıt

şaşırdık mı

tabiki de şaşırmadık...

• Neco. kullanıcısına yanıt
    Izdusum deyip gecmeni bekliyorlar hoca

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aberdi kullanıcısına yanıt
    Renktaşım yazının temel amacı şahısları övmek değildi. Yazımda Fb başarılı olması isteniyorsa gelecek isimlerin geçmişini baz almamak gerektiğini aynı zamanda Fb de çalışmış isimlerin Fb sonrası ne yaptığının önemli olmadığını anlatmak istedim. O sebeple o şekilde yazmam gerekti. Forumda İsmail Kartal'ı gecen yıllarda en çok eleştirmiş kişilerden biriyim. Şuraya Fb daha önce çalışmamış yabancı bir hoca ismi yaz bir de İsmail ismini yaz kimi istersin diye sor yabancı hocayı tercih ederim. Ama Fb başında illa bir Türk hoca olsun dersen İsmail derim çünkü yeni nesil hocalar dahil hiç bir yerli hocanın İsmail Kartal dan daha farklı olduğunu düşünmüyorum. Ama Fb şampiyonluklarının büyük kısmı yabancı hocalar zamanı. 19 şampiyonluğun 16 tanesini yabancılarla almışız o sebeple benim tercihim yabancı hocadır.

• Hımm hakem payı...

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 4 Ocak 2025; 16:10:16 >
  • Space-Dye Vest S kullanıcısına yanıt

Kaynak admin kac yasinda bro?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tip sağ stoper aradığımız çok belli. Bir de oyun kurucu ayağı sağlam sol stoper arıyoruz. Laporte birinci tercih sanırım. Olmazsa Hermoso.

• f@ithline kullanıcısına yanıt

Alacağımız stoper Kim Min-jae etkisi yaratacaksa o para verilebilir diye düşünüyorum.

• Space-Dye Vest S kullanıcısına yanıt
    Şaka yapmıştır şaka

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt

Alacaksan da stoper olmamalı bu hücumda scorer bir oyuncuya verseler acımam.

• SouL InvictuS kullanıcısına yanıt

galatasaray, hakemlerin, medyanın, ve benzeri oluşum , kurum vb. larının ittirmesiyle, bugüne kadar gelen, ortalama bir kulüptür.

bu konuda en ufak soru işaretimiz yok zaten. önemli olan, destek kesildiğinde ne halde olacaksınız, ne yapacaksınız...

göreceğiz sanırım.

• "ayağı düzgün stoper" ??????????????????

biz gelen topu karşılayn, baskı karşısında kaportayı dağıtmayan, hamle zamanlamasını bilen vs. bulduk da, ayağı düzgünü kaldı!

çok saçma bir takım olduk çok.

• halen, ligin ikinci yarısında, mourinho'dan umudu olanlara :

"Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz/ Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde."

"İnsanın aynası iştir, lafa bakılmaz. Bir kişinin aklının seviyesi yaptığı işte görünür."

Ziya Paşa

Bu konuda size katılmıyorum. Savunma sağlam ve yetenekli olacak ki üzerine büyük takım olarak koyabilesin.

herifler ligi davinson sanchez ile kırdılar

bizim ise o seviyeyi bırak ona yaklaşan bir stoperimiz bile yok

iyi bir stoper elzem

• kazma savunma yapmayı bilmeyen anadolu takımı stoperi sayımızı 5ten 8e çıkarmak için stoper aramaya devam

• 
Sayfa: önceki 45054506450745084509
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.